Canım sana cevap vericem özelden ama balık burcu genel anlamda b konuda talihsizdir kısmeti karşısına hiç beklemediği an da pat diye çıkar, zaten balık hemen aşık olur, aşk evlilik aile onun değer verdiği şeylerdir, mutlu bir yuva hayaliyle yaşar, yazıcam sana
Canım sana cevap vericem özelden ama balık burcu genel anlamda b konuda talihsizdir kısmeti karşısına hiç beklemediği an da pat diye çıkar, zaten balık hemen aşık olur, aşk evlilik aile onun değer verdiği şeylerdir, mutlu bir yuva hayaliyle yaşar, yazıcam sana
Yok sekerim, baliklar vallahi talihsiz degil3 balik kiz arkadasim var benimle yasit, hepsi evli, mutlu, cocuklu, hem de uzun suredir iliskileri olan insanlarla, tek sap ben varim uzun ve mutlu iliskileri olan Baliklar vallahi var, tek bomba benim bence
Canım buraya yazarsan daha iyi olur, yorum sırasına göre ben özelden hemen cevap atıyorum, biraz zaman alabilir çünkü kısa kısa yzmıyorum ya da bir yerden kopyalaıp herkese aynısını yazmıyorum , soruları da cevaplıyorum
Yok sekerim, baliklar vallahi talihsiz degil3 balik kiz arkadasim var benimle yasit, hepsi evli, mutlu, cocuklu, hem de uzun suredir iliskileri olan insanlarla, tek sap ben varim uzun ve mutlu iliskileri olan Baliklar vallahi var, tek bomba benim bence
Ben de balığım, aşk değil de iş konusunda talihsizim ben de
Aslında balıklar evcimen bayanlardır, maddi sıkıntı ı var canım, çalışmak istemez genelde balıklar, evinin sultanı ollmak ister.
Cevap yazıcam herkese sırayla dönüyorum
annem oğlak burcu babam da kova onları da yorumlar mısın tatlım :)
bende olmayınca onlarınkini sorıyım
genel olarak benim de burcumu yorumlayabiliyor musun acaba. burcum ikizler yükselenim de ikizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?