PJ Yorumluyor :)

PJ yorumundan memnun kaldınız mı ?

• Evet

OY: 6 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6

lüttfennn lütfennn bende bekliyorummm cok heyecnlndımm

Yok sekerim, baliklar vallahi talihsiz degil 3 balik kiz arkadasim var benimle yasit, hepsi evli, mutlu, cocuklu, hem de uzun suredir iliskileri olan insanlarla, tek sap ben varim uzun ve mutlu iliskileri olan Baliklar vallahi var, tek bomba benim bence

bana cevap vericek misin ? ben de özelden bilgileri attım

Emin ol öyle değil, tatlım burdaki balıklara sor

Ben de özelden yazdım burada her şeyi yazmak istemedim ama bakamayacak mısın

Ben de balığım, aşk değil de iş konusunda talihsizim ben de

ben 22 yaşındayım burcum terazi yükselenim aslan en sevmediğim özelliğim kararsızlığım ve geçmişi çok düşünmem
eş 30 yaşında burcu başak yükselenini bilmiyorum en sevmediğim özelliği ailesine çok bağlı olması yani annecik olması
yorumların için şimdiden teşekkürler

Aslında balıklar evcimen bayanlardır, maddi sıkıntı ı var canım, çalışmak istemez genelde balıklar, evinin sultanı ollmak ister.
Cevap yazıcam herkese sırayla dönüyorum

Ayy tamam bekliyorum ben de yazdım bilgilerimi
Aynen çok evcimenim, evimden ayrı kaldığımda çok özlüyorum, hemen eve gitmek istiyorum İş konusu da rahat bi iş istiyorum ne yalan söyleyeyim, çok yorulmayayım istiyorum ya da kendi yeteneklerimi gösterebileceğim bi iş

yay burcuyum 24 yaşımdayım, en sevmediğim özelliğim çok takmam çok ağlamam. Eşim 21 yaşında aslan burcu en sevmediğim özelliği evde tembel olması.

İkimiz de yengeç burcuyuz,22 yaşındayız.Yükselenini bilmiyorum ama benim ki Balık.Benim kendimde en sevmediğim yönüm bazen çok karamsar oluyorum içime kapanıyorum.En sevdiğim yönüm ise sevdiğim insanları korumak onlarla vakit geçirmek için zaman ayırmak.Onda en sevdiğim yönü esprili,komik olması.Sevmediğim yönü ise aslında pek yok ama az mesaj atması olabilir.
Hoşlandığım kişi bu kişi sevgilim değil esasen bana karşı düşünceleri neler merak ediyorum sevgili olmamız mümkün mü.Şimdiden teşekkürler

sevdiğim adamın burcunu blmyrm 27 yaşında 1987 doğumlu sevdiğim özelliği sıcak kanlı olması sevmediğim özelliği sır küpü olması
benim burcum oğlak 21 yaşındayım sevdiğim özelliğim neşeli olmam sevmediğim özelliğimde herkesi kendim kadar iyi niyetli sanmam :)

canım topigin hayırlı olsun ben 02.08.1992 doğumluyum aslan burcuyum sevgilimde 27.05.1991 doğumlu ikizler burcu yorumlarını merakla bekliyorum sevgiler

Son düzenleme:
merhabalar topiğin hayırlı olsun
benim burcum başak ayrıldığım sevgilinin akrep, yükselenim ikizler fakat onunkini bilmiyorum yaşlarımız 17 en sevdiğim özelliğim hırsım en sevmediğim özelliğim takıntılı olmam onun sevdiğim özelliği insanı güldürmesi sevmediğim özelliği umursamazlığı
durumumuz ne olacak , bana karşı özlemi ve barışma gibi isteği var mı merak ediyordum çok uyumlu bi çifttik

şimdiden teşekkürlerr

Son düzenleme:
Ben koç, sevgilim aslan burcu.
Benim en sevmediğim özelliğim; inatçı olmam, sevgilimin en sevmediğim özelliği anneci olması.
Teşekkür ederim

benimde merak ettiğim kişi 88 Ağustos doğumlu aslan burcu ve ben ocak 89 doğumluyum ve kova burcuyum. benim yükselenim balık ama onunkini bilmiyorum.
onun sevdiğim huyları esprili, ortama çabuk uyabilmesi, yerinde ve dozunda konuşması
sevmediğim huyu ise bazen ciddi mi şaka mı yapıyor anlamıyorum, bazen ilgili bazen değil gibi.

benim sevdiğim huyum ise konuşkan ve ortama ayak uydurabilmem
sevmediğim huyum ise inatçı ve kindar oluşum

Biri astroloji mi dedi :) hemen buldum seni :) bnm burcum kova :) erkek arkadaşım da oğlak :) bakalım uyum var mı ? :) neler bekliyor bizi :)

iPhone 'dan gönderildi

annem oğlak burcu babam da kova onları da yorumlar mısın tatlım :)
bende olmayınca onlarınkini sorıyım
genel olarak benim de burcumu yorumlayabiliyor musun acaba. burcum ikizler yükselenim de ikizler

annem oğlak burcu babam da kova onları da yorumlar mısın tatlım :)
bende olmayınca onlarınkini sorıyım
genel olarak benim de burcumu yorumlayabiliyor musun acaba. burcum ikizler yükselenim de ikizler

Çok merak ettim biri oğlak biri kova :) sana göre anlaşabiliyorlar mı??

iPhone 'dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…