- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Makyajkolik13
Ellerine emegine sağlık minnosum benim harika olmus,böylelikle oyumun kime gidecegi belli oldu.bayıldım bayıldım.başarılar diliyorum cicegim benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok güzel görünüyor eminim tadida öyledir ellerinize saglikMerhabalar yine sizlerleyim
Nefis mi nefis yumuş bir poğaça tarifiyle geldim
Geçelim malzemelere
Malzemeler
-1 bardak ılık su
-1bardak sıvıyağ
- 1 çay bardağı yoğurt
-1,5 yemek kaşığı kuru maya
-2 yemek kaşığı toz şeker
-2 tatlı kaşığı tuz
-2 yumurta(birinin sarısı üstüne)
-Un (yaklaşık 5 bardak)
Üzeri için
-Kaşar
-Sucuk
-Domates
-Biber
Eki Görüntüle 2136315
İlk öncelikle ön mayalama için suyu mayayı şekeri bir kaba koyuyoruz, 10 dakika köpük köpük olana kadar bekliyoruz.
Eki Görüntüle 2136319
Daha sonra bunların içine un hariç bütün malzemeleri karıştırıyoruz yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
Eki Görüntüle 2136322
Hamurumuzu 1 saat mayalandırıyoruz.
Mandalina büyüklüğünde parçalara bölüyoruz.
Ortasını çukurlaştırıyoruz.kaşar peynirinden hepsine psylaştırıyoruz
Eki Görüntüle 2136323
Daha sonra üzeri için olan malzemelerden dilediğimiz kadar sucuk, domates, biber koyuyoruz.
Böylelikle pizza görüntüsü elde etmiş oluyoruz.
Eki Görüntüle 2136324
Eki Görüntüle 2136325
En son olarak kenarlarına yumurta sarısu sürüp 180 derecelik fırına yolluyoruz
Afiyet olsunnnn
Hepinizi seviyorum, umarım beğenirsiniz ...
Eki Görüntüle 2136327
Eki Görüntüle 2136328
Bebeğim çok tesekkür ederim elimden geleni yaptım çok sevindim beğendiğineSen yaparsin da guzel olmaz mi ya.
Suslu şeften suslu bir tarif olmus
Ellerine saglik canim basarilar dilerim.![]()
Teşekkür ederim tatlımEllerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim.![]()
Yaaa çok utandırıyosun beni canım benim çok teşekkür ederimMakyajcim yine sunumuna hayran kaldım canım
O sizin kalbinizin güzelliği çok teşekkür ederimGerçekten çok güzel görünüyor eminim tadida öyledir ellerinize saglik
Çok tesekkür ederim canımEllerine sağlık tatlım güzel görünüyor gerçekten basarilar dilerim![]()
Çok teşekkür ederim tatlımEllerine sağlık çok lezzetli görünüyor :) Başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık başarılar tabağına bayıldım
Ellerine emegine sağlık minnosum benim harika olmus,böylelikle oyumun kime gidecegi belli oldu.bayıldım bayıldım.başarılar diliyorum cicegim benim![]()
Ne oldu bebeğim
Herkeslere Cevap yazdin bana yazmadin beni unuttun sandım kustun sandimNe oldu bebeğim![]()
Arada görmemişimdir tatlı dillim benim hiç küser miyim sana canım benimHerkeslere Cevap yazdin bana yazmadin beni unuttun sandım kustun sandim![]()
Oy yerim seniArada görmemişimdir tatlı dillim benim hiç küser miyim sana canım benim
Çok teşekkür ederim bu kadar beğenileceğini bile düşünmemiştim, tahtaya 1 oy diye çarpı atayım madem![]()
CanımsınOy yerim seniay bi an korktum niye konusmuyo benle dedim,smdi mutluyum minnosum benim
![]()