- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi BaharDoganAy
-
afiyet olsun cnm gerçekten zor durumlarda çok işimize yarayacak. bende alayım bari saklama kapları dondurma kutularına koymayı düşünüodum benden bakalım.BEN CT YAPIYOM TUPERVAREDEN KÜÇÜK KAPAKLI SAKLAMA KAPLARI ALDIM. ONLARA KOYUYOM.
CANIM GEÇEN ÇOK YORGUNDUM. TANSİYONUMDA DÜŞMÜŞTÜ. BAKTIM DOLAPTA MERCİMEK ÇORBASI VAR. ÇIKARTIM. BULGUR PİLAVI . ORMAN KEBABIDA VARMIŞ. ÇIKARTIM. YANINA HEMEN DOMATES SALATA VE SOĞAN DOĞRADIM. OH Bİ SALATA YAPTIM YANINA.. OTURDUK YEDİK
memurum...@gulucukgs ne iş yapıyorsun cnm
8-5 çalışıyom... öğretmen değilimYa memur diolarda ben bi turlu anlayamıyorum öğretmenimizin hanı eğer öyleyse çok iyi öğlen gelirsin eve
ben koyuyom herşeyi...Buzluk bir kere kokacak gibi oldu ondan sonra cesaret edemedim her şeyi doldurmaya. Ara ara ufak tefek denemeler yapıyorum bir sorun yok gibi ama yine de tam cesaret edemiyorum daha.
bunlarda sorun olmuyor,ama yıllarca pişmiş yemek koyup çıkartım yediğim için söylüyorum yapma,çok kötü oluyor ben mecburdum,bir gün gelir o yemklerı tazesını yıyesın gelmez...Bazı yemekler konulabiliyor diye biliyorum.
çalıştığım için buzlukta hep pratik birşeyler bulundururum.ama pişmiş yemek koymadım hiç.
bilen arkadaşlar nasıl sakladıklarını anlatırlarsa çok sevinirim.
benim bildiğim pişmiş saklanabilecekler;
börek,
poğaça,
kurabiye,
kek (denemedim ama duydum)
kızartma
tadında bi değişiklik olmuyoki. nasıl koydunuz acaba.bunlarda sorun olmuyor,ama yıllarca pişmiş yemek koyup çıkartım yediğim için söylüyorum yapma,çok kötü oluyor ben mecburdum,bir gün gelir o yemklerı tazesını yıyesın gelmez...
canım benım kek poğaça ekmek,sucuk salam gibi şeylerın evet,ama pişiriyorum mesela örnek,mantar,sebze yemkelrınde daha çok oluyor,ya nasıl desem su tadı gıbı,bi kaçıyor tadı,ama mecbur yedım ben yıllarca,şimdi asla ,bir kaç kezde kustum,haaa aklıma gelen pırasa,brokoli,karnıbahar gıbı,becerememış olabilirm ama,pişince yıyorum bilemedımkitadında bi değişiklik olmuyoki. nasıl koydunuz acaba.
bende koyuyom. bi tek pirinç pilavı olmuyo.. sası oluyo tadı...canım benım kek poğaça ekmek,sucuk salam gibi şeylerın evet,ama pişiriyorum mesela örnek,mantar,sebze yemkelrınde daha çok oluyor,ya nasıl desem su tadı gıbı,bi kaçıyor tadı,ama mecbur yedım ben yıllarca,şimdi asla ,bir kaç kezde kustum,haaa aklıma gelen pırasa,brokoli,karnıbahar gıbı,becerememış olabilirm ama,pişince yıyorum bilemedımki
ay ne güldüm,doğru cumle bulmadım evettt sası gibi oluyor tam olarak yemekler böle oluyorbende koyuyom. bi tek pirinç pilavı olmuyo.. sası oluyo tadı...
Pilava bir şey olmaz denedim ama diğerlerini bilemiycemArkadaşlar, pişmiş yemekleri saklama kabına koyup buzluğa kaldırsam ne olur_? Mesela pilav, sulu yemek vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?