Pişmiş yemeği buzluğa atsam?

Slm kizlar Ben kalan pilavimi derin dondurucuya atiyorum ama tekrar pisirip yemek icin degil kadinbudu koftenin icine koymak icin cok kolaylik sagliyor

Pİlav, makarna gibi yemekler dondurucuya atılmaz diye tahmin ediyorum ama sulu yemeklerden kaldığı zaman dondurucuya atıp sonradan çıkartıp kullanıyorum :)

bugun biyerde okumuştum bütün pişmiş yemekleri buzlukta saklayabiliyormuşsunuz,sonra çıkartıp donu çözülünce ister mikrodalgada isterse ocakta ısınabiliyormuş arkadaşlar

En iyisi yemeği corbayi yapip ocaktan indirir indirmez kavanoza koyup kapağını kapatın ters cevirin soguyunca buzdolabina.boylece bir iki hafta dayaniyor.cok da sağlıklı olduğunu söylüyorlar.

Canım ben sık sık buzluğa yemek koyarım, ama pilav ile patates çözülünce hiç lezzetli olmuyor açılırken tüm sularını kaybediyorlar bir tuhaf oluyor tadı

Arkadaslar . nofrost a pismis kofte.mucver.sigara boregi.patates kizartmasi koyucam ..sizce nasil olur .. ?

KIZLAR BEN MERCİMEK ÇORBASINI YAPIYOM. Bİ ÖĞÜN FAZLA. SALÇA ATMIYOM AMA. HEMEN TUPERA KOYUP DONDURUCUYA.
*BULGUR PİLAVINIDA YAPIP KOYUYOM.
*NOHUTU FASULYEYİ BARBUNYAYI SOĞANLI SALÇALI PİŞİRİP ATIYOM.
*TAZE FASULYEYİ, BAMYAYIDA PİŞİRİP ATIYOM.
*SARMAYIDA KOYUYOM. AMA SARMANIN İÇ HARCINI KAVURARAK AZ SUDA PİŞİŞRİP ÖLE SARIYOM...
*KALAN BÖREKLERİ. POĞAÇALARI.. HERŞEYİ ATIYOM. MECBUR,,,
*AMA PİRİNÇ PİLAVI GÜZEL OLMUYO.
*KÖFTE KIZARTIP KOYUYOM.
*KIRMIZI BİBERLE, YEŞİL BİBERİ YAZDAN YANMAZ TAVADA AZ YAĞLA KIZARTIYOM.. HEMEN POŞETLİYOM. KIŞ BOYU KAHVALTILARDA YEDİK..
ÇALIŞINÇA MECBUR...
BUNLAR DIŞINDA KİM NE ATIYO... ÖĞRENMİŞ OLURUM BENDE.

Valla böyle yapıldığını bilseydim daha önceden yapardımggeçenggün bende taze fasulye pisirdim kaldı 2 tabak kadar bende dondurucuya attım. Yiyince göreceğiz bakalım nasi oluo. Poğaça börek gibi şeyleri atıyordu ama yemek hiçdusunmedim

Valla böyle yapıldığını bilseydim daha önceden yapardımggeçenggün bende taze fasulye pisirdim kaldı 2 tabak kadar bende dondurucuya attım. Yiyince göreceğiz bakalım nasi oluo. Poğaça börek gibi şeyleri atıyordu ama yemek hiçdusunmedim
yap canım ben çalıştığım için meçbur yapıyom

@gulucukgs çok uzuluodum çöpe gidio DİE
Bide benim eşim her gün aynı yemeği yemek istemez kufleniodu. Şimdihgönlünce yemek yapabilirim

@gulucukgs çok uzuluodum çöpe gidio DİE
Bide benim eşim her gün aynı yemeği yemek istemez kufleniodu. Şimdihgönlünce yemek yapabilirim
BEN CT YAPIYOM TUPERVAREDEN KÜÇÜK KAPAKLI SAKLAMA KAPLARI ALDIM. ONLARA KOYUYOM.
CANIM GEÇEN ÇOK YORGUNDUM. TANSİYONUMDA DÜŞMÜŞTÜ. BAKTIM DOLAPTA MERCİMEK ÇORBASI VAR. ÇIKARTIM. BULGUR PİLAVI . ORMAN KEBABIDA VARMIŞ. ÇIKARTIM. YANINA HEMEN DOMATES SALATA VE SOĞAN DOĞRADIM. OH Bİ SALATA YAPTIM YANINA.. OTURDUK YEDİK

Back
X