• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pişmanlık ömür boyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu kapatmış. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz cinselliğe varana kadar konuşulmuştur diye. Eşiyle sorunu yokmuş konu sahibinin ama eksik birşeyler varmış demekki ki bu olay yaşanmış. Doğru değil evet, kesinlikle doğru değil. Ama pişmanlık haşayan konuyu kapatmış birine topluca saldırmak mı doğru? Yoksa olayı kapatarak en doğrusunu yapmışsınız, allah gönlünüze ferahlık versin demek mi daha doğru ? Haaa konu sahibi bunu içine ve evliliğine yediremez, gider konuşur eşiyle başkasına aşık oldum der. Boşanır, ne isterse yaşar. Ama ozaman da sizler rahat mı battı sana-20 yaş küçük adamda ne buldun diye itelersiniz. Bir kadını anlamak, haline üzülmek, yüreğiniz ferahlasın demekte suç oldu.
Ah kıyamam, ciğerinizden sonra bu ponçik yüreğiniz de dayanamayacak bu konuya. Gerçekten bu kadar saf ve naif misiniz 🥹

Konuyu kapatmış. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz cinselliğe varana kadar konuşulmuştur diye. Eşiyle sorunu yokmuş konu sahibinin ama eksik birşeyler varmış demekki ki bu olay yaşanmış. Doğru değil evet, kesinlikle doğru değil. Ama pişmanlık haşayan konuyu kapatmış birine topluca saldırmak mı doğru? Yoksa olayı kapatarak en doğrusunu yapmışsınız, allah gönlünüze ferahlık versin demek mi daha doğru ? Haaa konu sahibi bunu içine ve evliliğine yediremez, gider konuşur eşiyle başkasına aşık oldum der. Boşanır, ne isterse yaşar. Ama ozaman da sizler rahat mı battı sana-20 yaş küçük adamda ne buldun diye itelersiniz. Bir kadını anlamak, haline üzülmek, yüreğiniz ferahlasın demekte suç oldu.
Satır aralarını iyi okuyabiliyorum diyelim. Aşk itirafları, yapmamalıyızlarla son bulan gece yarılarına kadar süregelen bir iletişim varmış. “Fısatçılık” yapmıyor, benim zarar göreceğimden korkuyor, yaşı gereği beklentileri olduğunun da normal olduğu ayrıntılarını da belirmiş konu sahibi, aynalara bakarken bile tiksiniyorum şeklinde ifadelerle duygularını betimliyorsa konuşmaların içeriği sütünü içtin mi evladım olacak değil; bu kadar naif olmayın.

Kaldı ki ben kimseyi kınamam, her şey insan için, sadece fiziksel olarak bir şey yaşamadılar diye ohh içini ferah tut duaya sarıl hatandan dönmüşsün öylece devam et unutursun eşine çocuğuna sarıl mı demeliydim? Siz bu aldatma mı dediniz ben de evet aldatma dedim. Aksine konuyu kapamamalı, gerçekten “aşık” mıyım diye irdelemeli; aldattığını kabul edip boşanmalı. Bir erkek şunu yapsa, hatasından dönmüş, hem cinsellik de yaşanmamış, affediver demeyiz değil mi? Kocasıyla empati yapın. Bu hatayı yapıyorsa boşanmasını da bilecek, hatamdan döndüm Allah’a sığındımla olmuyor o iş.

Hayatta her şey insanlar için, keşke hiç telefon trafiğine girmeseydiniz ama olmuş bir kere.Şöyle düşünün bunu çocuğunuz ve esiniz öğrense ne olur?Karşı taraf için sadece bir heyecan ,bir deneyim arayışısınız maalesef ,bunu bilerek karar verin .Bir heyecan için değer mi her şeyi mahvetmeye.

Saldırı nerede? Hikayede eksik var diyor herkes. Hiçbir fiziksel temas olmadi diyorsun ama hiçbir fiziksel temas olmayan sadecee uzaktan uzağa görünen bir insana insan nasıl mesaj atar? Atarken çekinmez ve konu nasıl ilerler? Bunu soruyor insanlar ve cidden soruyorum.

Bilelim de aynısı bir başkası bize yaparsa akıllarından neler gecebiliyormus uzaktan bizi gören insanın niyeti nasıl farklı olabilirmiş bilip önlem alalım en azından.

Yoksa bu konu dışında bu hikayenin diğer aldatma hikayelerinden bir farkı yok. Kinamayayim da başıma gelmesin diye cildirip ekstra gönül ferahlığı dilemenin de bir gerekliliği ve anlamı yok. Olsa olsa siz de böyle bir şey yaşadınız heralde de ondan bu derece savunma diye düşünürüm başka da bir şey değil.

Lüppppppeeen öyle düşünün yaaaa lütfeeeen. Siz öyle düşündüğünüzde ben bu tür bir şey yaşadımda ondan savunuyorum teziniz doğrulanır 😁 Asla bu konuda aksiyon almam ben, bak büyük de konuşuyorum. Gayet kontrollü, gayet evliliğinde mutlu, gayette arayış içinde olmayan biriyim. Benden ekmek çıkmaz size 😎

Satır aralarını iyi okuyabiliyorum diyelim. Aşk itirafları, yapmamalıyızlarla son bulan gece yarılarına kadar süregelen bir iletişim varmış. “Fısatçılık” yapmıyor, benim zarar göreceğimden korkuyor, yaşı gereği beklentileri olduğunun da normal olduğu ayrıntılarını da belirmiş konu sahibi, aynalara bakarken bile tiksiniyorum şeklinde ifadelerle duygularını betimliyorsa konuşmaların içeriği sütünü içtin mi evladım olacak değil; bu kadar naif olmayın.

Kaldı ki ben kimseyi kınamam, her şey insan için, sadece fiziksel olarak bir şey yaşamadılar diye ohh içini ferah tut duaya sarıl hatandan dönmüşsün öylece devam et unutursun eşine çocuğuna sarıl mı demeliydim? Siz bu aldatma mı dediniz ben de evet aldatma dedim. Aksine konuyu kapamamalı, gerçekten “aşık” mıyım diye irdelemeli; aldattığını kabul edip boşanmalı. Bir erkek şunu yapsa, hatasından dönmüş, hem cinsellik de yaşanmamış, affediver demeyiz değil mi? Kocasıyla empati yapın. Bu hatayı yapıyorsa boşanmasını da bilecek, hatamdan döndüm Allah’a sığındımla olmuyor o iş.
Birkaç mesaj öncesinde ben de ; vicdanına yediremiyorsa mutlaka konuşmalı eşiyle diye belirttim. Neyse; sadece konu sahibine gerçekten üzüldüm konu nerelere geldi.

insanlar nasıl hiç korkmadan böyle kınayabiliyorlar anlamıyorum
dilerim kimse yaşamaz
siz kendinizde durumun nahoş bir durum oldugunu konunuzda belirtmişsiniz. umarım sizde oğlunuzu üzecek bir şey yapmazsınız, sevmiyorsanız eşinizi evliliğinizi bitirin . grupta birçok kişi yaş farkına takılmış ama bu sizin ve karşınızdaki kişinin verecegi karar. ama anne baba sıfatını taşıyan herkes gibi sizde kararlarınızda çocugunuzun menfaatini düşünmelisiniz.

Siz gerçek misiniz ya nasıl kendinizden 20 yaş küçük birine böyle şeyler hissediyorsunuz. 30 yaşındayım o benim yeğenimden bile küçük ya. Ve bu durumdan hiç utanç duymuyorsunuz. Mide bulandırıcı birisiniz çocugunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz evde eşinizin yüzüne? Gerçi sizde yüz olsa ar damarınız olsa zaten böyle birşey yapmazsınız. birde oküçük çocukla ne konuştunuz gece yarısına kadar seksle ilgili dersler mi veriyordunuz. Daha o yeni yetme ya ÇOCUK O ÇOCUUUUUKKK. Gerçekten kendi cinseimden bir kez daha utandım sayenizde
21 yasinda bir erkek çocuk değildir, burda alan razı veren razi o açıdan bence sorun yok.Ancak evliliğe etik açıdan zarar vermiş orasi ayri bir tartışma. Üslubunuz biraz sert olmuş şahsi fikrim.Onaylamiyorum ancak bu kadar büyük tepki gerektirecek bir durum da görmedim.Hayata karşı çok net çizgiler, çok sert teller çekersek o tellerde ilk biz çiziliriz, hayatta her şey herkes için olabilir, olmasa iyiymiş ama olmuş.

Lüppppppeeen öyle düşünün yaaaa lütfeeeen. Siz öyle düşündüğünüzde ben bu tür bir şey yaşadımda ondan savunuyorum teziniz doğrulanır 😁 Asla bu konuda aksiyon almam ben, bak büyük de konuşuyorum. Gayet kontrollü, gayet evliliğinde mutlu, gayette arayış içinde olmayan biriyim. Benden ekmek çıkmaz size 😎
Dilerim eşiniz de öyle düşünüyordur o zaman. İlerde bir gün 20 lik bir kızla gece yarısı konuşmalarını görürseniz aldatma demezsiniz gerçi siz. O nedenle kişilerin mutluluk anlayışı da bir farklı tabii, kendinize göre mutlusunuzdur, size mutluluklarrrr

insanlar nasıl hiç korkmadan böyle kınayabiliyorlar anlamıyorum
dilerim kimse yaşamaz
Aynı yaslardayiz,ben sizden iki bir iki yaş büyüğüm.Kınamıyorum bile,ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır.Kaldi ki bunun yaşla başla da alakası yok,karakter meselesi.Aldatma sadece fiziksel bir eylem değil ayrıca,kocanıza acıdım.Hep buradaki kadınlara acıyacak halimiz yok.

23 yıllık rutinden sıkılmışsınız. yaş 41 olunca orta yaş krizi hayat gidiyor korkusu üstüne genç sağlıklı bir erkeğe yoğun duygular size gençlik aşısı olmuş gibi. gençliğe genç olmaya uzun yaşamaya hastalıklardan kaçmaya yaşlanmaya karşı bir kalkan görevi üstlenmiş bu ergen çocuk ama maalesef işe yaramaz. başkalarının gençliklerini çalamayız. yaşlanıyoruz.

eşinizden bahsederken özellikle baktım bana aşık iyi biri yazmışsınız. siz aşık değilsiniz ona.iyi biri olsa da muhtemelen tutkulu biri değil çünkü yazmamışsınız. içinizde bir şeyler ölmüş ona karşı. bir yanda tükenmiş bir evlilik diğer yanda sıfırdan bir ilişki ihtimali. yeni heyecanlar ruhunuza o dönem için iyi gelmiş. belki tekrar beğenilmek belki kadın olarak fark edilebilmek belki güzel olduğunuzun söylenmesi vesaire... ama bunlar boş duygular. neredeyse evladınız olabilecek yaşta. mental olarak 20 yaşındaki ergen 41 yaşındaki kadının hayat tecrübelerini bilmez. oturup duygularınızı bir kenara bırakıp adam akıllı sohbet etseniz ne kadar çocuk olduğunu zaten anlarsınız. cebine üniversite kantininde yemek yesin diye para sıkıştırır hadi ablacım iyi dersler dersiniz ama siz maalesef duygu üretmişsiniz. şöyle düşünün o zaman tiksinirsiniz. o yaştaki biri yine kendi yaşıtını tercih edecektir. sizi sadece heyecan için isteyecektir. siz de biliyorsunuz her heyecanın sonu güzel bitmez. benim haddime değil ama terapi alırsanız belki iyi gelir. aşk başka büyük korkulardan kaçış olabilir.

Konudan uzaklaşmasak ? Konu sahibini bırakıp bana döndünüz de ?
Ruhu parisli hanım bizim ruhumuz anadolulu olduğundan sizin kadar duyarlı değiliz kusurumuza bakmayın :KK54:hayatınız boyunca duyar kasmak için bugünü beklemiş gibi bir haliniz var ama biraz durup soluklanın.

Konu sahibi çoktan gitti siz linçleri kendi üstünüze aldınız siz konuyu bu kadar uzatmasınız konu maksimum 3 sayfa olucaktı:rolleyes: gerçi ben sizin ilginç profil mesajlarınız (sildiniz sonradan) nedeniyle defalarca kez linç yediğinizi hatırlıyorum. Ondan biraz dolusunuz da burda duyara gelmişsiniz gibi geldi bana

Yahu insanın sıkıntısı yazıdan bile karşıya geçiyor, gerçekten bu kadar katı mı kalbiniz yahu ? Hiç mi sevilmediniz ? Hiç mi şefkat görmediniz. Bu kadar öfkeli mi bakıyorsunuz gerçekten hayata ?
Ne dslkjfskdjsfddfs.
Bi de bayıl istersen Feriha.

bu aşk değil ablacim, cinsel arzu. 20li yaslarda genc bir erkek cinsel olarak herseyden etkilenebilir. Cinsel tecrubemiz arttikca kadin erkek farketmez ottan samandan tahrik olma durumumuz geciyor malum. O cocuk sizin mesajlarinizi bir baskasina gosterip eglenmis bile olabilir ayrica. Zaten pisman olmussunuz, birdaha bu yola sapmayin. Bu durumu esinize itiraf etmeyi dusunuyor musunuz bu arada?

Saldırı nerede? Hikayede eksik var diyor herkes. Hiçbir fiziksel temas olmadi diyorsun ama hiçbir fiziksel temas olmayan sadecee uzaktan uzağa görünen bir insana insan nasıl mesaj atar? Atarken çekinmez ve konu nasıl ilerler? Bunu soruyor insanlar ve cidden soruyorum.

Bilelim de aynısı bir başkası bize yaparsa akıllarından neler gecebiliyormus uzaktan bizi gören insanın niyeti nasıl farklı olabilirmiş bilip önlem alalım en azından.

Yoksa bu konu dışında bu hikayenin diğer aldatma hikayelerinden bir farkı yok. Kinamayayim da başıma gelmesin diye cildirip ekstra gönül ferahlığı dilemenin de bir gerekliliği ve anlamı yok. Olsa olsa siz de böyle bir şey yaşadınız heralde de ondan bu derece savunma diye düşünürüm başka da bir şey değil.

RuhuParisienneOzuTurk RuhuParisienneOzuTurk ün mesajlarına katılmamakla; şu mesajınızda kendisine yönelik yazdıklarınız arasında dağlar kadar fark var.

RuhuParisienneOzuTurk RuhuParisienneOzuTurk ün mesajlarına katılmamakla; şu mesajınızda kendisine yönelik yazdıklarınız arasında dağlar kadar fark var.
Kendisine yönelik direkt bir suçlamada bulunmadım. Olasılıkları kendi karşıt düşüncesini bu derece savunmasının belki de duygusal bir nedeni olabilecegini düşünebilecegimi belirttim. Ben yazdıklarım arasında bir fark görmüyorum. Aynı çizgi içinde görüşlerimi belirtiyorum.

Eğer konu gerçekse ya paranızda gözü var ya da annesinden göremediği sevgiyi sizde bulmaya çalışıyor. Sizin açınızdan macera aramaktan başka hiçbir şey değil. Hadi diyelim boşandınız, oğlunuz da bir şey demedi, evlendiniz. Ee sonra? 40 yaşındaki kadınla 20 yaşındaki adam aynı evde bütün gün ne paylaşabilir? Oğlunuz yaşında biri, muhtemelen tüm gün bilgisayar başında cips yiyip oyun oynayacak siz de ona kek falan pişirip odanı bu kadar dağıtmasana diye söyleneceksiniz. Anne oğul ilişkisinden başka bir şey değil çünkü ağır jenerasyon farkı var. Yaşıtı kızlardan kıskanacak olmanız da cabası.

Ben sizi kınamak için yazmıyorum.Bir şekilde aldatmışşınız eşinizi.Sevmiyorsanız ayrılın ama aldatmayın.Doğru olanı yapın.

yasak aşk her zaman heyecanlıdır tekrardan yoğun duygular yaşarsınız herkesin nefsi buna müsait, bazımız bunu engelliyoruz bazımız bunu yapıyoruz. ama bu tarz bir ilişki sadece çocuğuna zarar verir kocanı ve seni geçtim. çocuğun için yaptığın şeyi unut ve bir daha asla konusunu açma. çocuğunu başka kursa ver o çocukla iletişimi hemen kes yoksa o mesajlar karşına gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back