• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pişmanlık ömür boyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğlunuz kendinden bu kadr büyük biriyle görüşse birde evli cok kötü olurdu bide ordan bakın. Bidahada sakın yazısmayın görmeyin ya eşinize söylese oglunuza msjları gösterse aldatılmak cok kötü bsey ben yasadım Allah düşmanımın basına vermesin
Haklisiniz da konu sahibi zaten bitirip hatasini anlamis devam etseydi daha farkli konuşurdum

Aldatmayı normal karşılama mı ? Bu aldatma mı sizce ?
Evet aldatmaktır. Hislerini kendi içinde yaşayıp kapatmamış konuyu, bir şekilde iletişime geçmiş günlerce haftalarca yazışmış duygularını açmış, cinselliğe varana kadar konuşulmuştur diye tahmin ediyorum. Direkt olarak beraberlik yaşaması mı gerekiyor illâki aldatma olması için. Aldatmamış olsa kocasının ve çocuğunun yüzüne bakarken utanmazdı.

Evet aldatmaktır. Hislerini kendi içinde yaşayıp kapatmamış konuyu, bir şekilde iletişime geçmiş günlerce haftalarca yazışmış duygularını açmış, cinselliğe varana kadar konuşulmuştur diye tahmin ediyorum. Direkt olarak beraberlik yaşaması mı gerekiyor illâki aldatma olması için. Aldatmamış olsa kocasının ve çocuğunun yüzüne bakarken utanmazdı.
Konuyu kapatmış. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz cinselliğe varana kadar konuşulmuştur diye. Eşiyle sorunu yokmuş konu sahibinin ama eksik birşeyler varmış demekki ki bu olay yaşanmış. Doğru değil evet, kesinlikle doğru değil. Ama pişmanlık haşayan konuyu kapatmış birine topluca saldırmak mı doğru? Yoksa olayı kapatarak en doğrusunu yapmışsınız, allah gönlünüze ferahlık versin demek mi daha doğru ? Haaa konu sahibi bunu içine ve evliliğine yediremez, gider konuşur eşiyle başkasına aşık oldum der. Boşanır, ne isterse yaşar. Ama ozaman da sizler rahat mı battı sana-20 yaş küçük adamda ne buldun diye itelersiniz. Bir kadını anlamak, haline üzülmek, yüreğiniz ferahlasın demekte suç oldu.

Buraya 20lik bir genç kız 40 yaşındaki sevgilisi ile alakalı yazınca adamın tek derdinin romantik bir ilişki olmadığını biliyoruz da, kadın olunca ne değişiyor gerçekten? Ben konu sahibine çok kızamadım, pişmanlığı samimi, yakalanmadan aklı başına gelmiş, sadece insanların ilkel dürtülerini romantizme boyayıp sunması ne bileyim değişik geliyor bana.

O zaman neden buraya konu açtım ablacım pardon teyzemi demem lazım bilemedim teyzemle aynı yaştasın çünkü karar veremedim ne desem ama bence gidin bir tedavi olun bu sübyancılıkla hayat yürümez

Kavramları hatalı kullanıyorsunuz. Sübyancılık nedir, lütfen okuyun.

Konuyu kapatmış. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz cinselliğe varana kadar konuşulmuştur diye. Eşiyle sorunu yokmuş konu sahibinin ama eksik birşeyler varmış demekki ki bu olay yaşanmış. Doğru değil evet, kesinlikle doğru değil. Ama pişmanlık haşayan konuyu kapatmış birine topluca saldırmak mı doğru? Yoksa olayı kapatarak en doğrusunu yapmışsınız, allah gönlünüze ferahlık versin demek mi daha doğru ? Haaa konu sahibi bunu içine ve evliliğine yediremez, gider konuşur eşiyle başkasına aşık oldum der. Boşanır, ne isterse yaşar. Ama ozaman da sizler rahat mı battı sana-20 yaş küçük adamda ne buldun diye itelersiniz. Bir kadını anlamak, haline üzülmek, yüreğiniz ferahlasın demekte suç oldu.
Eşlerini aldatan insanlar bir şeylerin eksikliğinden mi yapıyor yani bunu?
Böyle düşünüyorsanız yapılanı aldatma olarak görmez hatta konu sahibine üzülürsünüz tabi.

Yok ben size söylemedim, genele yazdım, konu sahibine üzüldüğüm için benimde kafama tabanca dayıyorlar da 😁
İlk defa yazdigim bi konuda yorumlarimi begenmedim le doldurmadilar😃 hemde pro uye bana hak verdi rüyada oaliyim😄😄

Merhaba,
Yazacaklarımı okuyan kişi şunu bil ki; senin bana söyleyebileceğin ,söylemeyip aklından geçirebileceğin ,tiksinti duyacağın her ama her şeyi ben zaten kendime her saniye yapıyorum. Kim ne dese ne söylese haklı çünkü dünya üzerinde, yaşadığım şeyi onaylayabilecek tek bir canlı bile olamaz eminim.41 yaşındayım evliyim bir oğlum var. Oğlumun 21 yaşındaki futbol hocasına kara sevda derecesinde aşık oldum. Çok güzel giden bir evliliğim varken hem de. .Aşık bir eş, sağlıklı bir çocuk sahibi ve mutlu bir kadındım. Ne oldu nasıl oldu anlamadım. Yaklaşık 1 yada en fazla 2 aydır bu durumdayım. İşin kötüsü bir şekilde o kişi ile de mesajlaşarak bu durum itiraf da edildi. O da ilgileniyor ama o kadar küçük ki kendinden büyük bir kadının karşı taraftan başlayan ilgisi onu etkilemiş olabilir. Gece yarılarına kadar yazışıyorduk yaklaşık iki üç haftadır .Bu yazışmalar aslında hem aşk itirafları hem de imkansız yapmamalıyız şeklinde devam eden hezeyanlar içinde geçiyor. O da fırsatçılık yapmıyor benim zarar göreceğimden korkuyor. Bir bilseniz nasıl tatlı.. Hiç buluşma falan olmadı aramızda. Sadece futbol günleri haftada iki defa uzaktan görme şeklinde. En sonunda defalarca yazıştıktan sonra bugün beni engellemesini ve gitmesini söyledim. İçim yanarak acıdan ölerek.. Gitti. Fiziksel bir şey yaşamadan böyle kalması, bu kadar yoğun duygular varken çok zor oldu tabi ama oldu inşallah. İnşallah bir daha yazmayacak gücü bulurum. Yemeden içmeden yaşıyorum. Kalbim çok acıyor. Eşim ve oğlumun yüzüne bakarken bile utanıyorum. Aynalara bakarken bile.. Sonra diyorum ki ALLAHIM dualar neden bu kadar şifasız. Neden içime bu duyguları verdin. Kimseyi de kınamadım. Bir daha yazmayalım derken şunu sorduk birbirimize ''Sonu olmayan bir yola göz göre çıkacak mıyız?'' Sonra dedim ki yapmayalım. Tamam dedi. Telefonunu yazdı ve gitti. Benim kadar yoğun değil duyguları fark ediyorum ve yaşı gereği de öpmek sarılmak vb beklentileri olduğunu da anlıyorum. Bu biraz daha acıtıyor içimi. Bilmiyorum. Her şeyi geçtim bu kadar çocuk birine nasıl böyle şeyler hissedebiliyorum. 10 Yıllık evliyim . Eşim ilk sevgilim. 23 yıldır birlikteyiz toplamda çok da iyi bir adam. Daha önce böyle bir şey asla yaşamadım. Kafamı kaldırıp kimseye bakmam. Nasıl oluyor bunlar? Rüya mı? Ceza mı? Keşke her şey rüya olsa. Acı beni terk etse artık...
Siz sadece heyecan arıyorsunuz, bu duyguları yok edip yolunuza bakın...

Konu sahibi konuda " 23 yıllık sevgilim, 10 yıllık eşim ; oğlumuzun 21 yaşındaki jimnastik hocasıyla gece yarılarına kadar mesajlaşmış. Bu yaptığımız yanlış, kavuşamayız vs demiş....vb" deseydi; kocası içinde aynı cümleleri yazacak mıydınız ?

Eşimin bir kadına böyle yoğun duygular hissetmesi, tanımadığı bir kadınla tek gecelik ilişkiden daha fazla canımı acıtır ki konu sahibi kendi içinde yaşamamış sadece. Karşı tarafla iletişime de geçmiş. Saatlerce sohbet...

Öte yandan hatasının farkında ancak çok ince bir çizgide. Her iki tarafa da meyilli şu an. Evet hassas davranmak gerekiyor ancak burada kim ne dersin karar kendisinin.

Ben kimseyi kınamayı sevmem kınamıyorum da asla, doğrularımı kapıştırmıyorum. Sadece 40 yaşında olgun bir kadın olarak aşk diye adlandırdığınız olgunun sadece basit bir nihayete kavuşmamış cinsel arzu/heyecan olduğunu nasıl ayırt edemediniz onu anlamadım. Yüksek duyguların adını romantikleştirmenin manası yok sadece bunu demek istiyorum🤷🌼

Saldırı nerede? Hikayede eksik var diyor herkes. Hiçbir fiziksel temas olmadi diyorsun ama hiçbir fiziksel temas olmayan sadecee uzaktan uzağa görünen bir insana insan nasıl mesaj atar? Atarken çekinmez ve konu nasıl ilerler? Bunu soruyor insanlar ve cidden soruyorum.

Bilelim de aynısı bir başkası bize yaparsa akıllarından neler gecebiliyormus uzaktan bizi gören insanın niyeti nasıl farklı olabilirmiş bilip önlem alalım en azından.

Yoksa bu konu dışında bu hikayenin diğer aldatma hikayelerinden bir farkı yok. Kinamayayim da başıma gelmesin diye cildirip ekstra gönül ferahlığı dilemenin de bir gerekliliği ve anlamı yok. Olsa olsa siz de böyle bir şey yaşadınız heralde de ondan bu derece savunma diye düşünürüm başka da bir şey değil.

hıııı belki sizinde böyle bir durumunuz oldu zamanında ondan mı böyle yaptınız diye düşünmedim değil bir ara. tabi ki bilemem kesin ve net sadece bir varsayım benim ki. ama zaten benimle tartışmaya girecek kulvarda olamazsın tartışacağım insanlarıda seçerim değer mi değmez mi diye

Yazdıklarınız iftiraya giriyor ve bir başkasının hakkına giriyorsunuz. sevememsendenbaska sevememsendenbaska nın yaptığı yorumlarla, sizin yaptığınız bu yorumun birbiriyle ilgisi yok.

Valla ben de bulamadım, hayrına link göndersin birisi

Ben de şu haberi buldum🤣🤣🤣 ortalık yanmış kavrulmuş, köpek ben ne alaka diye sorguluyor zaar🤣
7B8A668C-5AEC-4613-8031-057CF011A271.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back