• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlık mı?oh olsun mu?

Lahavlevelakuvvetei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
86
34
3
35
Ben nisanlimdan ayrıldım 1 yıl oldu 1 yil olduğu gün aradı beni çok önemli dediği ıçin açtım telefonu..bana yeni girdigi işi anlatıyor yakında ev alıyorum sana yaparım dediğim ama yapmadığım herşeyi yapicam dedi sana verdiğim sözleri yerine getiricem sende duyacaksin dedi bende dedim ki ben yoksam ne diye bunları bana anlatıyorsun dedim sustu..biz nisanliyken işten çııkmıştı calismicam falan demişti sonra ev falan da tutmadı ailesinin yanına evlenmek istedi o yüzden bitmişti ve ailesini coookkk dinlediği için...şimdiyse Benim için yapmadıklarını yapıyor ve bana anlatıyor amacı ne bunun yaa canımı yakmak mı sizce

Bir zamanlar fakir ama gururlu genç klişesi gibi eski nişanlın da onun değişik bir versiyonu işte.
bir zamanlar çalışmayan, ama gururlu nişanlın vardı ya onun şimdi işi var evi de olacak .kaybettiğine yan demek için bir sene beklrmiş bir ezik var karşında.olan bu.

Back