- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.932
- 298
- Konu Sahibi madambovary
-
f klavye kullanıyorum yazım hatası ıcın kusura bakmayın
tabıkıde ben sucluyumAma en suçlu sizsiniz
bence cokta masum degıl
kullanamadıgım bır klavyeden yazıyorum onunla alakası olabılırmı? sız klavyenızı q degılde f ye cevırın bakalım tum harfler yer degıstırınce oyle klavyeye bakakalıyorsunuz.F klavyenin virgün nokta ile ne alakası var ki? Onda da var.
Dümdüz bir yazı yazmışsın. Her neyse mesele bu değil mesele senin karakterin!
Ve bunu da yapmaya devam edeceğine eminim!
En ufak birine kin duysan hayatına karışacağına kesinlikle eminim. Kendi karakterine çalış bence. Ve o kız umarım öğrenir yaptığını...
yanı durduk yere kımse kımseye kotuluk yapmak ıstemez benı hırslandırdı cok uzdu aglattı zamanında
çok tesekkur ederım. azmettirdim evet ama ilk kuzenım gordu dısarı falan cıkarmak ıstedı ekledı benım sucum oraya kadar yok ama arkadasıma dıyebılırdım eger gorusursen senı affetmem desem sert cıksam gorusmezdı belkı bılemıyorumAllah affetmez çünkü bu bir bakıma kul hakkı. affetmesi gereken kişi o kız.
ama şimdi gidip ona günah çıkarır gibi helallik istersen evliliklerini mahfetmiş olursun bu daha da kötü ayrıca kuzenin bir daha senle görüşmez herhalde. bir de suçun çoğu sende değil aldatma işlemini gerçekleştiren kuzeninde, ama sen de azmettirmişsin resmen.
belki yıllar geçince artık yaşlanınca herkes olgunlaşınca falan o zaman söyler helallik istersin.
Allah'ın işine karışmıyoruz biz müminlerallahtan af dilesem tovbe etsem affedermı? fıkırlerınıze yorumlarnıza ıhtıyacım var...
Unut gitsin ne var bunda bu kadar uzulecek sevmiyormussun o zamanlar fazla samimiyetin de yokmus. O seni dislarken vicdan azabi cekmismi? Gicik bir tipmis o gelmesin demek de onur kirici sonuc olarak. Simdi araniz iyi madem keyfine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?