• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pismanlık,vicdan azabı ve ben çok büyük bir suçluyum

f klavye kullanıyorum yazım hatası ıcın kusura bakmayın

F klavyenin virgün nokta ile ne alakası var ki? Onda da var.
Dümdüz bir yazı yazmışsın. Her neyse mesele bu değil mesele senin karakterin!
Ve bunu da yapmaya devam edeceğine eminim!
En ufak birine kin duysan hayatına karışacağına kesinlikle eminim. Kendi karakterine çalış bence. Ve o kız umarım öğrenir yaptığını...

bence cokta masum degıl

niye masum değil? seni sevmediği için mi? ama baksana sen zaten sinsinin tekiymişsin hayırdır niye sevsin? hissetti demekki. bi de hala bir yandan pişmanım diyorsun bir yandan hala kıza nefret var demekki içinde.

kuzeninin hayatından olabildiğince uzaklaşman herkesin yararına olur.

F klavyenin virgün nokta ile ne alakası var ki? Onda da var.
Dümdüz bir yazı yazmışsın. Her neyse mesele bu değil mesele senin karakterin!
Ve bunu da yapmaya devam edeceğine eminim!
En ufak birine kin duysan hayatına karışacağına kesinlikle eminim. Kendi karakterine çalış bence. Ve o kız umarım öğrenir yaptığını...
kullanamadıgım bır klavyeden yazıyorum onunla alakası olabılırmı? sız klavyenızı q degılde f ye cevırın bakalım tum harfler yer degıstırınce oyle klavyeye bakakalıyorsunuz.

Tövbe etsen de boş kul hakkı bu. Onları ayır takılın diyen birisin. Eşimin böyle bir kuzeni olsa hakkımda böyle söylediğini duysam değil affetmek sokagimdan gecirmezdim.
Dua Et te eşinin bir kuzeni senin gibi yapıp senin yuvani yıkmaya kalkmasın.

Allah affetmez çünkü bu bir bakıma kul hakkı. affetmesi gereken kişi o kız.
ama şimdi gidip ona günah çıkarır gibi helallik istersen evliliklerini mahfetmiş olursun bu daha da kötü ayrıca kuzenin bir daha senle görüşmez herhalde. bir de suçun çoğu sende değil aldatma işlemini gerçekleştiren kuzeninde, ama sen de azmettirmişsin resmen.
belki yıllar geçince artık yaşlanınca herkes olgunlaşınca falan o zaman söyler helallik istersin.

Allah affetmez çünkü bu bir bakıma kul hakkı. affetmesi gereken kişi o kız.
ama şimdi gidip ona günah çıkarır gibi helallik istersen evliliklerini mahfetmiş olursun bu daha da kötü ayrıca kuzenin bir daha senle görüşmez herhalde. bir de suçun çoğu sende değil aldatma işlemini gerçekleştiren kuzeninde, ama sen de azmettirmişsin resmen.
belki yıllar geçince artık yaşlanınca herkes olgunlaşınca falan o zaman söyler helallik istersin.
çok tesekkur ederım. azmettirdim evet ama ilk kuzenım gordu dısarı falan cıkarmak ıstedı ekledı benım sucum oraya kadar yok ama arkadasıma dıyebılırdım eger gorusursen senı affetmem desem sert cıksam gorusmezdı belkı bılemıyorum

Unut gitsin ne var bunda bu kadar uzulecek sevmiyormussun o zamanlar fazla samimiyetin de yokmus. O seni dislarken vicdan azabi cekmismi? Gicik bir tipmis o gelmesin demek de onur kirici sonuc olarak. Simdi araniz iyi madem keyfine bak.

Unut gitsin ne var bunda bu kadar uzulecek sevmiyormussun o zamanlar fazla samimiyetin de yokmus. O seni dislarken vicdan azabi cekmismi? Gicik bir tipmis o gelmesin demek de onur kirici sonuc olarak. Simdi araniz iyi madem keyfine bak.

Sevmediğiniz insana çomak mı sokmak gerekiyor? Yani şimdi kinlendiğin insan varsa hayatına mı karışıyorsun? Nesini boşver kul hakkını da geçtim bu insanla evlilik yaşıyor. Neymiş dışlamış. Dışlasın! Bu kızın kötü bir insan olduğu gerçekliği değiştirmiyor.

3 katil var sanki... Arkadasinizda da kuzeninizdede iyi mide varmis ha biri biliyor sevgilisi var... Digerinin sevgilisi var... Hele Sizi saymiyorum ....

Utan bncede...

evet yaptıgınız yanlıs bunun farkında olmanıza sevındım. bu olayda dogru olan hıc kımse yok zaten

Kuzenine silah zoruyla yaptırmadın sonuçta değil mi? Demek içinde var, arkadaşına yazmış zaten sen öğrenmeden önce. Pişmanlık duymazdım senin yerinde olsam. Zaten sen söyledin diye aldatılmadı kadın. Yapacak insan her türlü yapar. Ne takıyorsun kafana ya boşver.

Peki ilişkisi olan adamı ayartmaya çalışan kızın , sevgilisinden vazgeçmeyen adama karaktersiz demesi :KK57:
Siz üçünüz o tek,helal olsun evlenen kıza da :KK9:

Back
X