- 12 Nisan 2022
- 1
- 0
- 16
- 23
- Konu Sahibi Benhatayaptm
Merhaba herkese gören birileri olur mu bilmiyorum. Ben 23 yaşındayım. Uzun zamandır hayatımı çok sorguluyorum. Geçmişimden çok utanıyorum. Galiba yavaş yavaş tükeniyorum. Bir takım hatalar yaptım aklım daha 1 senedir yerinde 1 senedir düşünüyorum kendime geldim. Aslında mutlu ve huzurlu olmam gerekiyor. Ama geçmişte yaparsanız çok pişmanlık yaşarsınız ve devamlı önüme çıkıyor pişmanlıklarım. Ben bir ilişki yaşadım. Ve devamlı suratıma vuruluyor o kişi tarafından o vurmasa da devamlı aklımda zaten. Bir sürü hatalar yaptım ben. Bir tek ilişki yaşamadım hamile kaldım kürtaj oldum 19 yaşımda. 4 sene geçti üstünden. Hayatım boyunca hep birileri bana o gözle baktı. Ben çok saf salak bir şeydim küçükken tanımadığım adamlar bana yanaşırdı hep taciz etmeye çalıştılar 12 yaşımda 16 yaşımda 22 yaşında. Bir ilişki yaşamışsın diyip kızmayın bana bana küçüklüğümden beri böyle yanaşıldı anlam vermiyordum küçükken ben 11. Sınıfa kadr cinsellik nedir onu bile bilmyordum. Kendi hatalarımla birlikte bu başıma gelenlerde gözümün önünde hep. Gün geçtikçe tükeniyorum. Arkadaşlarım yok var da görüşmüyorum kimseyle uzaklaştırdım hep onları kendimden. Ailemden de uzaklaştım. Kendi kendime bir insanım. Sanki yavaş yavaş ölüm yaklaşıyor gibi geliyor. İçim çok yorgun çok bitkin. Çok ağır geliyor. Niye hep o gözle bakıldı bana diyorum bazen. Neden ben yani. Ben çok tükeniyorum. Yediğim yemeklerin bile tadı yok. Sevmediğim yiyecekleri bile yiyorum artık çünkü hiç bir şeyin tadını almıyorum. Ben çok yorgunum gerçekten. Ağlamak bile içimden gelmiyor artık. Ruh gibi yaşayıp gidiyorum. Kendinize iyi bakın.