Selamlar ..ben bu gece yaşadığım hiç beklemediğim ve etkisinde kaldığım bir şeyden bahsedeceğim..kız kardeşim 26 yaşında ben 34 yaşındayım..karşılıklı yatıyoruz ben uyuyorum sanıyor biriyle görüşüyor sanırım ..benim kardesm normalde evlenmeden yakınlaşmayı geçtim öpüşmeye bile çok sıcak bakmayan biriydi ben yaptığım zaman beni kınardı ben hayatta yapmam derdi ..ve daha önce ki sevhilimle bor şeyler yaşadığımı öğrenmiş anneme söylemişti ortalık karışmıştı o zamanlar bende 30 yaslarındaydım..geçen banyoya girdim kapıyı kilitledim diye neden kirleniyor kapı acaba gibisinden anneme söylüyordu..beni etkileyen kısım bu gece kardeşimin konuşması erke arkadaşıyla..benim duymadığımı sanıyordu ama şöyle diyeyim ben iki yılık sevgilimle bu konuları bu kadar derinden konusmamısımdır duydukça ben utandım başıma ağrılar girdi yüz yüze dahil görüşmediği biriyle nasıl bu konuları konuşur hani konuşulur ama benim utanıp erke arkadaşımla konuşamayacağım kadar ayrıntılı şuan tam anlatamıyorum pozisyonlar seni hissetmek istiyorum nasıl bir duygu anlatamıyorum şuan söylediklerini...ben bir hata yapmasından korkuyorum ondan da öte bizim abla kardeş ilişkimiz çok başkaydı onun herseyi ben benim herseyim oydu annesi gibiydim ve o kadar üzüldüm ve soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artık
şuan ise geldim hala beynim uyuşuk vaziyette kafamı toplayamıyorum