- 19 Mayıs 2020
- 46.334
- 207.243
Biz de bunu diyoruz zaten.Ailem herhangi bir sekilde yakınlastıgımı bilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de bunu diyoruz zaten.Ailem herhangi bir sekilde yakınlastıgımı bilmiyor
E tamam bunu da bilmez, sorun yok öyleyse? Bence annen anal ilişki yaşadığını duysa oh kızlık zarı duruyor çok şükür Rabbime demezdi.Ailem herhangi bir sekilde yakınlastıgımı bilmiyor
Sen kendinin bile arkasında değilsin ki, başkalarından çok şey bekliyorsun. Bu yüzden kimse değer vermiyor sana keşke anlasan.Tamam arkadasım en haklı sensin tesekkur ederim degerli yorumlarin icin de bugun ki linç kotanı doldurduysan lütfen artık yorum yapma benim gönderime
Annen kac yasinda evlenmiş?Derdim bakirelik yada birine kakalanmak degil evlenmek gibi derdim de yok yada bakireligim bozuldu diye de degil..muhafazakar bir ailenin kızıyım annem bana cok güvenir ve en büyuk korkusu evlenmeden bizim biriyle birlikte olmamız ..bu anneme gore ölsen daha iyi gibi bir durum...ben aslında anneme aileme neden boyle bir sey yaptım onlar bana cok güvenirken..vicdan azabı cekip pisman olma sebebim bu..cunki ailem icin bakirelik cok onemli..ama benim icin zaten sevisip de sırf bakireligi duruyor diye namuslu olmuyor kimse
Iki bucuk senedir is konusunu rayına oturtamadım bir birikimim yok gecinmemiz icin benim de calısmam sart..depresyon rahatsızlıgım var evlilik sorumlulugundan hep korktum ve hep erteledim evlilik olayınıAdam kaç yaşına gelmiş, sevgilisi de 20 yaşında değil. Para meselesi diyorsunuz ama şimdiye kadar çözülebilecek bir durumdu bu sanki.
Umarım sizinle evlenir çünkü belli ki bu konu sizi dibe çökertecek.
İnsanlar kaldıramayacakları hiçbir şeyi yaşamamalı.
Süpürgeyi görünce aklıma şey geldi. Umarım ilişki öncesinde temizlik ve hijyen koşullarını sağlamıştır.Hak yol dururken neden b.k yol diye soruyor insan işte
Tamm bana kimse deger vermiyor sensin anladım rahatlaSen kendinin bile arkasında değilsin ki, başkalarından çok şey bekliyorsun. Bu yüzden kimse değer vermiyor sana keşke anlasan.
Çok beklersin gibime geliyor neyse.Süpürgeyi görünce aklıma şey geldi. Umarım ilişki öncesinde temizlik ve hijyen koşullarını sağlamıştır.
Ya kardeş, anal ilişki neden bu kadar sorun olmadı? Onu soruyor millet.Tamm bana kimse deger vermiyor sensin anladım rahatla
Belkide zedelendi ama sorun bu degilki siz zaten bakire değildiniz bakire demek el değmemiş siz zaten herseyi yasiyormussunuz zarmi sorun oldu bence biraz mantıklı düşünmeye çalışınTam olarak olmadı zaten vazgecince geri ittim ama olan olmustu tabi yarım saat sonra hafif pembemsi leke geldi oradan anladım bozulduğunu
Çünkü popişte zar yok. Neyini anlamıyon?Ya kardeş, anal ilişki neden bu kadar sorun olmadı? Onu soruyor millet.
Mesele seks ise, o da seks.
Penetrasyonsa o da penetrasyon.
Ne farkı var aloooooo
Dur iki dk ya anlamazdan geliyordu ne güzelYa kardeş, anal ilişki neden bu kadar sorun olmadı? Onu soruyor millet.
Ne farkı var aloooooo
Aklıma bir yorum geldi siz anladınız onu hshsjdhdgsSüpürgeyi görünce aklıma şey geldi. Umarım ilişki öncesinde temizlik ve hijyen koşullarını sağlamıştır.
SANANEEEE .. Böyle üsluba boyle cevap...SANANEYa kardeş, anal ilişki neden bu kadar sorun olmadı? Onu soruyor millet.
Ne farkı var aloooooo
:) Al işte.SANANEEEE .. Böyle üsluba boyle cevap...SANANE
Sağane sağane demişDur iki dk ya anlamazdan geliyordu ne güzel
Derdim bakirelik yada birine kakalanmak degil evlenmek gibi derdim de yok yada bakireligim bozuldu diye de degil..muhafazakar bir ailenin kızıyım annem bana cok güvenir ve en büyuk korkusu evlenmeden bizim biriyle birlikte olmamız ..bu anneme gore ölsen daha iyi gibi bir durum...ben aslında anneme aileme neden boyle bir sey yaptım onlar bana cok güvenirken..vicdan azabı cekip pisman olma sebebim bu..cunki ailem icin bakirelik cok onemli..ama benim icin zaten sevisip de sırf bakireligi duruyor diye namuslu olmuyor kimse