Çok haklısın ama sen de sevişmekten halt diye bahsediyorsun.bu hatayı genelde herkes yapıyor.demek ki ne kadar zihniyet değişse de bazı kalıplar dile pelesenk oluyor.Bu kafadaki toplumda bir tuhaf. Gerçekten muhafazakar olup veya bakireliğe önem veren kızlar sevişmiyorda. Bir halk tabiri vardır, "Davula tokmağın değmediği yer kalmamış ama davul sağlam" her şeyi yaşayıp, zar bırakanlar gerçekten namuslu mu? Veya cinselliği tam manası ile yaşayan namussuz mu? Asıl her haltı yedikten sonra bakireyim diye evlenenlerin namusu ve yalancılığı tartışılmalı.
Annenizin masum kız beklentisi hiç dokunulmamış olanlar. Bu sebepten sevişirken masum olmuyorsunuz. Aksine sevişip zarı bırakınca hem aile, hem eş adayını kandıran birisi oluyorsunuz.
Ohoo daha gidiyo bir de adama da bunları anlatıp darlıyo çevrenizde böyle gerizekalılar yoksa anlamıyorsunuz ama ana tema şu kız çok namuslu çok bakire bi kan geliyo ama o da bilmiyor ne olduğunu hani öyle bakire anladın mı öğrenmeyi bile reddetmiş jdjshshshdjYav her şeyi yaşamışsın bi de bakireliğim gitti diyo. Bir de niye kanaman oluyır habire senin ya? Elim değdi kan geldi, onu yaptım kan geldi, herhalde bitmeyen bakirelik(!) sana bahşedilmiş absjslslslsndzlslsw
basbakire, bambakire, bapbakireOhoo daha gidiyo bir de adama da bunları anlatıp darlıyo çevrenizde böyle gerizekalılar yoksa anlamıyorsunuz ama ana tema şu kız çok namuslu çok bakire bi kan geliyo ama o da bilmiyor ne olduğunu hani öyle bakire anladın mı öğrenmeyi bile reddetmiş jdjshshshdj
Benimkinin kocası olsa bile çatır çutur sevişiğinden emin değilim valla.kesin yorgan altında falan yapıp uyumuşlardır.gerçekten seks deyince tüyleri diken diken oluyor kadının.yüksek ihtimal üremek için olduğunu düşünüyordur.gerçekten çok utangaç.Aman ne namuslu bi anan var kesin seni çatır çutur sevişerek yapmamıştır
Cinselik diyince acayip tepkiler verenlerin de hep aklı fikri cinselikte olması
Nomısss abidesi kadın anam benimmm
Tebrik ederim sizi ve dahiyane çıkarımlarınızı, nasıl anladınız gergin olduğumu?Siz de yapın ayol bu ne gerginlik
Muhafazakar(!) olmayan kaç tane aile var zaten ülkede.Şu konuları yazarken neden üzerine basılır gibi ailem muhafazakar yazarlar ki eden sensin yapan sensin pişman olan sensin gelmişsin zaten kaç yaşına pişmalık sebebi olacak ne var.
Normal gören herkese beğenmedimi basmış. Konuşulmasına bile tahammülü yokken sen de yap diyorsun.
Kendi aile yapısından bahsetmiş ve o aile yapısına göre bu halt yemek olmuyor mu? Seviştiğin için pişmanım demiyor ki, seviştim ailemden utanıyorum diyor. Aileyi karıştırmasa ve kendi bireysel fikri ile yanlış insanla bunu yaptım vs. Dese o zaman daha farklı.Çok haklısın ama sen de sevişmekten halt diye bahsediyorsun.bu hatayı genelde herkes yapıyor.demek ki ne kadar zihniyet değişse de bazı kalıplar dile pelesenk oluyor.
Çok doğru bende bunu demek istedim muhafazakar aile demek birevi aileyi kötü göstermek demekte değil mi ben mi yanlış düşünüyorum bu konudaKendi aile yapısından bahsetmiş ve o aile yapısına göre bu halt yemek olmuyor mu? Seviştiğin için pişmanım demiyor ki, seviştim ailemden utanıyorum diyor. Aileyi karıştırmasa ve kendi bireysel fikri ile yanlış insanla bunu yaptım vs. Dese o zaman daha farklı.
Yapan bensem ailemi neden bu konuda geçireyim madem öyle yapma farklı bi deyiş gibi geldi bana bunu demek istedim.Muhafazakar(!) olmayan kaç tane aile var zaten ülkede.
Sana göre her haltı yiyip falan diye yazmak gerek.ya da parantez içinde ünlemle falan belirtmek gerek doğru ifade için.kendi düşüncen gibi anlaşılıyor.Kendi aile yapısından bahsetmiş ve o aile yapısına göre bu halt yemek olmuyor mu? Seviştiğin için pişmanım demiyor ki, seviştim ailemden utanıyorum diyor. Aileyi karıştırmasa ve kendi bireysel fikri ile yanlış insanla bunu yaptım vs. Dese o zaman daha farklı.
Amcamın kızı benden 2 yaş küçük, zamanında bastır bastır şimdi evlensin diye bekliyolar geçmiş olsun afedersin n*h evlenir o kız, erkekten tiksiniyo artık.Annemin teyzesi 56 yaşında bakire hala. Ayıp, günah, “masumluk” derken turşu yaptı.. Bir de kimse madalya takmadı
Bu konuları konuşuyoruz pişman kendisi.
Hayatımı yasasaydım diyor.
Ailesi muhafazakardı baya. Onlar bile baktı evlenmiyor 40 yaşındayken , annesi dedi ki hayatını yaşa kızım. Evlenme bir sevgilin olsun yaşa gör dedi.
Şimdi kendi de diyor merak ediyorum bu yaştan sonra nasıl yapıcam diye
Tamam, unutma ama bak.size göre evli olmayan insanların cinsellik yaşaması normal olabilir bana göre değil. Nasıl saygı bekliyorsanız öyle de saygı duymayı öğrenmeniz lazım. Ben ifadeleri kendi düşünceme göre seçiyorum sandım çok pardon bir daha ki sefere size sorarım
Ben bir şey soracam vallahi meraktan sadeceKeşke aslında kizlik zarı diye bisey olmadığını ve onun islevinin senin seks sayacini millete ispatlama değil de vucudunu ve seni mikroplara karşı koruma olduğunu bilsen.. orda bir zar da yok ama ne yazık ki erkeğin ki namus değil de kadının ki namus oluyor. Mahçup hissetmen kötü hissetmen anlasilabilir bisi ama adam öldürmedin hırsızlık yapmadın ne utancı bu anlamadım. İleri de seni sen olduğun için biriyle evlenirsin işte ne güzel. Bunu önemseyen bir erkekle evlenme derim bir ablan olarak. Olmuş bitmiş yasamissin işte. Kendini sev bedenini sev secimlerinin arkasında dur. Pişmanlık yaşıyorsan bir daha evlilik öncesi yasamazsin tekrar o kadar. Senin kendini hor goresin varmis bence bunun üzerine eğil. Neden böyle hor görüyorum kendimi diye. Çok değerlisin unutma.
Tuvalet alışkanlığı edindikten sonra bir işlevi kalmıyor.Ben bir şey soracam vallahi meraktan sadeceşimdi orası mikroplardan korunmak içinmiş ya ee yırtılınca mikroptan korunamıyoruz mu yani
Muhafazakar olmak bir ayıp değil, tercihtir. Dinsiz olmak, daha az inanmak,başka bir dine vs. İnanmakta ayıp değil tercihtir. Herkes, herkese saygı duymak zorunda. Ailemizi kendimiz seçmiyoruz. Ailem muhafazakar ise ve ben buna önem veriyorsam ona göre yaşarım. Ailem muhafazakar ama ben farklı isem kararlarımı kendi aldığım şekilde yaşarım. Aileye bağımlı ve baskı hissediyorsam onlara uymayan şeyi yapmam. Yetişkin olarak yaptıysamda bile göre yaptığım şeyden hayıflanmam. Hem sevişeyim, hem aileme uyayım her ikisi bir arada olmaz konu sahibi ki olmamışta.Çok doğru bende bunu demek istedim muhafazakar aile demek birevi aileyi kötü göstermek demekte değil mi ben mi yanlış düşünüyorum bu konuda