Pişman mutsuz çaresiz

Arkadasın Brezilyalımı? Pembe diziye çevirmiş hayatinı! Çaresizmiş! Vah yazık cok üzüldüm gercekten!!! Biyere Defolup gidemiyorsa neden Kocasını aldatmaya devam ediyor, yürek falanmı yiyor kahvaltıda

Nasil kendine böyle alcakca birseyi yakistirabiliyor ki arkadasiniz?
Ömür boyu vicdan azabi cekecek..

Arkadaşlar asla arkadaşım haklı değil ama o da insan ben halini gördüğüm için üzüldüm 13 Kilo vermiş tam belkide yaptıklarının bedelini ödüyor bu dünyada belkide daha ödeyecek bilemem.ama o da bi insan duzelmem için yardım et diyo üzüldüm sonuna kadar hatalı ama işte duzelmek istiyor

Mügeye böyle bir kadın çıkmıstı kocası vardı iki tanede sevgilisi

Sevgılısıne diğer sevgilisini öldürtmüştü

Hatta bıde kocamdan şüphelenıyorum diyordu

O değilde çocuğa yazık ya

İnsan evladına nasıl yapar

Susuyorum çok şey söylerimde

Allah ıslah etsin

İae bak ya. Kocasini aldatiyor. Kocasini aldattigi kisiyi de baskalari ile aldatoyor. Sonra durum anlasiliyor. Kocasini aldattigi kisiye hesap veriyor.ayrilmasin diye gozyasi dokuyor vicdan yapiyor... Heyyy yavrummm...

Hepsinden igrenci de adam " beni aldattin diyerek kadina hesap soruyor... Ulan kocasini da seninle aldatiyo ya ona niye bisey demiyoaun!!!

Boyle olaylarin sonu,muge anlida bitiyo cogu zaman...

Konu sahibi; arkadasina ve sevgilisine icimden cok sey diyorum. Ama sana disimdan soyliycem; o kadinin yanindan,ayaklarin g.tune dege dege kosarak uzaklas. Tamamen bagini kopar...

Bide pisman mutsuz caresiz yazmissin konuya... Sanki bi garibandan bahsediyo... Birak allasen ya...

Vavvvvv arkadaşınız aldatmada çığır açmış. Kocayı sevgiliyle sevgiliyi başka sevgiliyle..... Umarım eşi yakalar çocuğunuda babaya verirler. Annesi sınırı geçeli çok olmuş. Arkadaşınızın pişmanlığınada inanmayın. Pişman olan kocası için vicdan yapar sevgilisi için değil.

Boşluk doldurmacalı bulmaca mı bu arkadaşın hayatı ?
Eşine karşı vicdan azabı bile duymuyor mu ?
Gidip elin adamına karşı mı vicdan yapıyor..
Ee be arkadaşım..bir şey derdim de neyse.

Kocasını sevmiyor zaten belkide ona karşı bu yüzden vicdan azabı çekmiyor yada şimdilik çekmiyor

başlığa istinaden yazıyorum. ben bi pişmanlık göremedim bu kadında. o vicdanı aldıttığı kocasına karşı duyması gerekiyordu. kocasını boynuzladığı sevgilisine değil.

bide merak ettim nerden bulmuş bu kadar adamı :KK53:

Baba evine dönmek şart mı? İş bulsun çalışsın, boşansın..... Birde kocası saf bişey mi bu kadar aldatmayı anlamıyo mu??? Zannımca bu kızı kimse sevmemiş hep boşlukta , en kısa zamanda kendine bir yol çizer umarım .

oha arkadaşın neyin kafasında öyle? bonzai falan kullanmıyor değil mi ? arkadaşı olarak sen yardımcı olamıyorsan biz napak bacım allah yardımcısı olsun dicem de neyse

Kadın çalışmıyor yani? Ailesinin yanına dönmek istemediği için boşanmıyor. Aldattığı kocasının parasıyla sevgiliLERiyle takılıyor? Normalde böyle aldatmalı konulara aşırı tepki göstermezdim de kadın yolunu bulmuş resmen. Bu nasıl bir arsızlık? Gurursuzmuş.. Yardım edecek bir şey yok, kadın hep o çukurda kalacak malesef.

Eşini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda her insanın bi onuru vardır eşini coccugunu hiç mi düşünmüyor bu arkadaşınız şimdi sorsan kadina yaptım yanlış biliyorum bilmiyorsun kardeşim ALDATİYORSUN Buna aldatmak denir sevmek değil allah kimsenin başına vermesin böyle kadını ya tam sopalik bi kadın okurken bile sınır bozucu bi durum kocası ogrense kimbilir durum ne olur.

Anlamadim 3 tanemi erkek var hayatinda?
2 tanesi yetmedi galiba??
Sakamisin be.
Ne hali varsa gorsun.
Seninde ne halin varsa gor.
Adam yerine koyup ne diye o parmaklarini yoruyosun oyle bi arkdas icin anlamadim.

Bu arkadaş meselesi benim de kafama takıldı. Çok samimi olmadığım uzaktan bir arkadaş bana gelip bu kadar detayını anlatıyorsa iki seçenek vardır. Ya o arkadaş aslında benimdir. Ya da bu arkadaş, ahlaksızlığını teşhir ederek bambaşka hayaller içerisindedir, dikkatli olmak gerek.

Her ikisi için de umarım doğru yolun hangisi olduğunu bulursunuz.

X