• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişman mutsuz çaresiz

Annesi yok babası da başka şehirde ve üvey annesi var
O zaman hayatında bir erkek olmadan kendi ayakları üzerinde duramayacağını düşünüyor olmalı, diğer erkekleri de yedekte tutuyor sanırım biri giderse biri kalsın diye. Herkesin kendi seçimidir kimsenin ahlakını yargılamak bana düşmez. Size önerim arkadaşınızı, baba abi sevgili eş vs. hayatında bir erkek olmadan da kendi ayakları üzerinde durabileceğine ikna etmeniz... Ayrıca bütün erkekleri hayatından çıkarıp temiz bir sayfa açarak özgürlüğünü geri kazanabilir ve şu ankinden daha mutlu olur bence.

Annesi yok babası da başka şehirde ve üvey annesi var
Iyde her annesiz babasiz bunu mu yapar

Eşine yazık değilmi nasil geri eşiyle birlikte oluyo nasil cocuklarinin yüzüne bakiyo

Kusura bakmayinda arkadaşınız tam bi ş..........siz valla küfürleri daha yazardimda hem terbiyem müsade etmiyo hem orucum günaha girmek istemiyorum

Bu kişinin yapacağı tek şey hayatından erkek kavramını çıkarması.

Bir insan kötü şartlarda yaşıyorsa, etrafında ailesi yoksa bile bu durum aldatmayı gerektirmez.
Antidepresan ilaçlar kullanması bu durumu hafifletmez.
Sevgilisine karşı vicdan azabı duyuyor resmi nikahlı eşine duymuyor.
O çocuğa yazık annesi ne haltlar karıştırıyor. Sevmiyorsa boşansın efendim kadın boşlukta kaldıkça sevgili değiştiriyor.
Konu başlığına gelince; pişman? öyle olsa bu hataya devam etmezdi.
mutsuz? sevmediği biriyle devam etmesin boşansın.
Çaresiz? Hiç sanmıyorum sadece kendi keyfini düşünüyor açıkça belli.

O zaman hayatında bir erkek olmadan kendi ayakları üzerinde duramayacağını düşünüyor olmalı, diğer erkekleri de yedekte tutuyor sanırım biri giderse biri kalsın diye. Herkesin kendi seçimidir kimsenin ahlakını yargılamak bana düşmez. Size önerim arkadaşınızı, baba abi sevgili eş vs. hayatında bir erkek olmadan da kendi ayakları üzerinde durabileceğine ikna etmeniz... Ayrıca bütün erkekleri hayatından çıkarıp temiz bir sayfa açarak özgürlüğünü geri kazanabilir ve şu ankinden daha mutlu olur bence.
Bende sizin gibi düşünüyorum (bu diğer kişilerle arasında cinsellik olmamış cinsellik için diyen ve diycek olanlara diyorum)ama bu kişiden vazgecemiyecegini söylüyor

Başlığa cevap veriyorum;

Pişman ama eşine ve çocuğuna karşı değil, 1 numaralı sevgilisini 2 numarayla belki de 3 numarayla falan aldattığı için pişman. O yüzden elden bir şey gelmez, 1 numaradan beri hepsi başlı başına kendi hatası zaten.

Mutsuz ama daha çok evliliğinden dolayı değil de, 1 numaralı sevgilisinden beklediği ilgiyi göremediği için mutsuz. Yine elden bir şey gelmez zaten öyle bir adamın mutlu etmesini beklemek bir kez daha kendi hatası.

Çaresiz ama neden çaresiz olduğunu anlamadım açıkçası. Boşanmasına engel bir durum mu var? Ailesinin yanına dönemez demişsiniz ama peki bu 1 numaralı midesi konya ovası genişliğindeki sevgilisinin boşandığında ona sahip çıkmayacağını mı düşünüyor? O zaman niye bu adamla gönül eğlendiriyor?

Onun ilgisizliginden sıkılmış başkasına yönelmiş ama onlarla birlikte olmamış. Sonra bu adam ilgilenmeye başlamış ama kızdan supheleniyomus bu da hep inkar

Onun ilgisizliginden sıkılmış başkasına yönelmiş ama onlarla birlikte olmamış. Sonra bu adam ilgilenmeye başlamış ama kızdan supheleniyomus bu da hep inkar

Bu 1 numaralı sevgili azıcık saf galiba. Yahu kadın kocasını senle aldatmış ama seni bir başkasıyla mı aldatmayacak.

Bir de utanmadan beni aldattın mı falan diye hesap soruyormuş. Paşama bak be, ne kadar gururlu adam (!)

Konu sahibi sen bu kadına yardım edemezsin, bırak kendi pisliğinde boğulsun.

Kendim için değil arkadaşım için yazıyorum öncelikle arkadaşımın şöyle bi derdi var evli ve kocasını hiç sevemiyor.5 yasindada bir çocuğu var. kendisini uzun yıllardır tanır ve severim ama çok sık görüşmezdik.geçen bana ağlayarak durumunu anlattı ona çok kızdım ama gerçekten durumu çok kötü intiharı filan dusunuyo.
şimdi bu arkadaşım geçenlerde 2 senedir başka biriyle birlikte olduğunu anlattı. Ama bu kişi arkadaşıma karşı ilgisiz ve kendi çıkarları için görüşüyrmuş hiç böyle olduğunu soylememis ama arkadaşım öyle hissediyormuş. Neyse bi boşluğunda bu kız başka birilerinle daha birlikte olmuş ama çok kotu hissediyor kendinden utaniyor sürekli agliyor.sonra bu kisi supheleniyor arkadasimda inkar ediyor yeminler ediyor.sonra bu ilgisiz davranan kişi birden değişiyor buna ilgi göstermeye sevmeye başlıyor ama sureklide sen beni aldattin mi diye soruyor. Yine arkadaşım yeminler ediyor yok yapmadım diye ama durumusöylerse adam bunu bırakır soyleyemeyincede buna karşı tuhaftır vicdan azabı çektiğini soyluyo söylerse ayrılcak. Eşine karşı değilde bu adama karsi vicdan yapıyo. çok kötü. Yaptığı sonuna kadar yanlış kızdım ama bağırıp çağırdım ama o da bi insan kafası duyguları karışık ağır deprasanlar kullanıyor. Napmaliyim bu arkadaşıma nasıl başka yol gösterebilirim. Eşinİ hiç sevmiyor ama ayrilamiyorda.napmali sizce şimdiden teşekkürler.
Arkadaşınızın ilişkileri burdan fizana yol olmuş kendisi de yolun yolcusu...siz sözde arkadaşınıza yol arayana kadar onun yolundan çıkmaya bakın.

Kocasini sevgilisiyle, sevgilisini sevgilisiyle, onu da diger sevgilisiye kocasini duble duble sevgilisiyle sonra yengeye sonra herkes uşaga. Ya boyle durumlarda aldatilan ese gidip al bak kanitimla geldim esin seni boynuzluyo demek geliyo icimden. Cok sinir olurum aldatilan tarafin salak yerine konulmasina. Anlayamiyorum ya insan ayni anda niyr iki kisiyi idare eder baskasini istiyosa onu birakip ona gitsin neden iki uc kisi yani. O kadini parvalayasim geldi suan. Millete ne kocalar dusuyo bu da gitmis dertsiz basina dert aciyo. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Kocasi ogrenir insallah. Hatta basar onlari insallah. Sonra da cocugu alir uzaklara gider yuzunu de gostermez insallah. Sevgililri de kadini terkeder insallah. Yoksa baska turlu yola gelmez bu kadin!

Su ranazan günü diyebileceğim tek şey Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın . Böyle terbiyesiz ahlak yoksunu insanlara ne denilir ki . Evlisin çocuğun var o adam bu adam . Nasıl mideniz var anlamıyorum . Bu kadar mı ucuzsunuz ?

Bu arada benden tavsiye çok sık görüşmedigi dost diye hitap etmedigi bir arkadaşına böyle tüm herseyini anlatmamali insanlar.bu kadar rahatlik fazla gibi.

O zaman bir kk klasigi olan cumleyle yazimi noktaliyorum:

Aman bosanmasin yuva kurmak kolay mi :KK76:

boşanmıyor ailesinin yanında yapamıyor ki rahat hareket edemick büyük ihtimal ve üstüne üstük başkalarıyla yatıp kalkıyor ve 5 yaşında çocuğu var.....
Allah ıslah etsin...

Bu 1 numaralı sevgili azıcık saf galiba. Yahu kadın kocasını senle aldatmış ama seni bir başkasıyla mı aldatmayacak.

Bir de utanmadan beni aldattın mı falan diye hesap soruyormuş. Paşama bak be, ne kadar gururlu adam (!)

Konu sahibi sen bu kadına yardım edemezsin, bırak kendi pisliğinde boğulsun.
Öyle bende çok kızdım hatta yargiladim kinamiyorum Allah affetsin ama o da bir insan ve hatalarının farkında sadece akila ihtiyacı var ve hayatını düzene sokmak istiyor. Çok bozuk psikolojiyle büyümüş köyde büyümüş üvey abisinden cejtiklei filan tabi bunlar sebep değil yaptığını haklı çıkarmaz ama duzelmek istiyor

Kendim için değil arkadaşım için yazıyorum öncelikle arkadaşımın şöyle bi derdi var evli ve kocasını hiç sevemiyor.5 yasindada bir çocuğu var. kendisini uzun yıllardır tanır ve severim ama çok sık görüşmezdik.geçen bana ağlayarak durumunu anlattı ona çok kızdım ama gerçekten durumu çok kötü intiharı filan dusunuyo.
şimdi bu arkadaşım geçenlerde 2 senedir başka biriyle birlikte olduğunu anlattı. Ama bu kişi arkadaşıma karşı ilgisiz ve kendi çıkarları için görüşüyrmuş hiç böyle olduğunu soylememis ama arkadaşım öyle hissediyormuş. Neyse bi boşluğunda bu kız başka birilerinle daha birlikte olmuş ama çok kotu hissediyor kendinden utaniyor sürekli agliyor.sonra bu kisi supheleniyor arkadasimda inkar ediyor yeminler ediyor.sonra bu ilgisiz davranan kişi birden değişiyor buna ilgi göstermeye sevmeye başlıyor ama sureklide sen beni aldattin mi diye soruyor. Yine arkadaşım yeminler ediyor yok yapmadım diye ama durumusöylerse adam bunu bırakır soyleyemeyincede buna karşı tuhaftır vicdan azabı çektiğini soyluyo söylerse ayrılcak. Eşine karşı değilde bu adama karsi vicdan yapıyo. çok kötü. Yaptığı sonuna kadar yanlış kızdım ama bağırıp çağırdım ama o da bi insan kafası duyguları karışık ağır deprasanlar kullanıyor. Napmaliyim bu arkadaşıma nasıl başka yol gösterebilirim. Eşinİ hiç sevmiyor ama ayrilamiyorda.napmali sizce şimdiden teşekkürler.
Ahhahahahs cok komik bi konu:) kahramanımız evladının yüzüne nasıl bakiyo?!

Kocasını aldatan sevgilisini de aldatır Nasılsa

Öyle bende çok kızdım hatta yargiladim kinamiyorum Allah affetsin ama o da bir insan ve hatalarının farkında sadece akila ihtiyacı var ve hayatını düzene sokmak istiyor. Çok bozuk psikolojiyle büyümüş köyde büyümüş üvey abisinden cejtiklei filan tabi bunlar sebep değil yaptığını haklı çıkarmaz ama duzelmek istiyor
Ya bırakın Allah askına, çektiyse yuvasına sahip çıksaydı. Kocasını sevmiyorsa boşansın. Hem boşanmayı dotu yemiyor hem Kocasını aldatıyor hem de annelik yapıyor. Saka gibi.

Back