pislik eşimle tırnak kavgası ve sevmediğim işi yapıyor olmam

Ah ah ….

Size demiştik, başkalarına yargı dağıtmadan önce bir kendi davranışlarınıza bakın diye…

Şöyle hızlıca yorumlarınıza baktım da, aylardır yine aynı tas aynı hamamsınız.

Çözümü kendiniz de biliyorsunuz, boşanmak, mutlu olmanızın başka yolu yok, size verilebilecek başka tavsiye de yok

** neyse ben vizite gidiyorum, akşam görüşürüz

Eklentiler

• IMG_3210.png
    197,4 KB · Görüntüleme: 108
Enayi misiniz yav, çalışmasanıza. Sevmediğim, azarlandığım, maaş ve sigortam olmayan bir işte çalışacağıma şerefimle evimde otururum daha iyi. Yorulmam hiç değilse. Boşanmıyorsunuz anladık, bari kendinizi kullandırmayın.

Anlattığınız hayattan ben sıkıldım,ama siz sıkılmiyorsunuz.Her hafta şikayet ediyorsunuz ama buraya yazıp rahatlayıp , kocayla mutlu mesut devam.....
Bir bakmışsınız yıllar geçmiş yüz kırışmış saça aklar düşmüş olan giden yıllara olmuş

Mutlaka kocanızda sizden bıkmıştır.

Tırnak konusunda eşiniz haklı bende kesılmemıs temız tırnak gormezsem yemem ordan bırsey
Ama orda calıştırıp sıgortanızı yatırmıyorsa buyuk sorun yapardım
Yarın bırgun gercekten cekıp gıtmek ıstedıgınızde sıgortanızı yatırmadıysa cok zorluk cekersınız
Sız once o konuda kendınızı koruyun

Neye cesaretiniz yok?

Sigortaniz bile olmadan, uc kuruşa çalışıp, onun da hesabini veriyorsunuz. Siz adamin borclarina çalışırken,
Koca dediginiz adam dişi olan her varliga hallenecek kapsasitede.
Aranizda ne saygı ne sevgi var.
Kendinize bunu neden reva görüyorsunuz?

Hem de Margaret'e yapmış bu yorumu Şu forumda aklı başında dediğim üyelerden birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…