pislik eşimle tırnak kavgası ve sevmediğim işi yapıyor olmam

Eşin haklı uzun tırnaktan benim de midem kalkıyor hele de siz gıda sektöründesiniz

Güzellik işi yapmıyorsanız uzun tırnaklardan vazgeçin

Görsem asla gitmem sizin o yere

Eldiven vs olayı çözmez hep eldiven takamazsınız

İçerde de takmıyor olduğunuzu bilir gelen.

Sağlık- Gıda bu sektörlerde uzun tırnak olmazzz olamaz

Parfüm de olmaz, her işin bi raconu var.

Not : Gıda mühendisliğini bırakmak zorunda kalmış biri

Hiçbir şey vaad etmedi. Kendi aptallığım işte . Çok mutsuzum şimdi de cesaretim yok. Anlaşamazsak boşanırız ne var yaaa kafasındaydım bekarken. Ama hayat öyle bir şey değilmiş hiç kolay değilmiş

Tırnaklarını uzatıp oje sür git işe. Parfümünü sık. İşini savsakla. Seni işten atsın kocan.

Senin kocan bu millete numarasini veren yazisan borekci degilmiydi

bu adamla bir şekilde evlenmiş olman aptallık olabilir
ama bu evliliği sürdürmek daha büyük aptallık

Bizim ülkede evlenmek kolay bosanmak zor. Yurtdisinda da tersi, bosanmak kolay evlilige gore evlenmenin bürokrasisi daha cok. Küçücük yasta bu tarz abuk kararlar almasin gencler diye duzeltilmeli yasalar. Ailen arkanda olmaz mi? Bi karar al ve arkasinda dur artik.

Sevmiyorum bu işi ben zaten esas konu bu benim. Sevmedigimide biliyor. Buna rağmen her şeye uymamı bekliyor

Gıda sektöründe tırnak kısa olmalı eşiniz haklı. Makyaj, parfüm, uzun tırnak için iş mi değiştirilir bu ne saçmalık anlamadım kaç yaşındasınız siz? Beraber çalışmak zor oluyorsa başka iş bulun ama ben olsam kendi işletmemdeb ayrılmam.

Kocanızın yanında çalışmayınca nerde işe gireceğinizi düşünüyorsunuz engin bilgi, tecrübe ve eğitiminizle de, parfüm sıkıp tırnaklarımı ojeleyip gideceğim bir iş arıyorum diyorsunuz merak ettim bu birinci sorum. İkinci sorum ise hani buradaki insanlara sadece içinizi dökmek için mi yazıyorsunuz kimse sizi rahatlatmaz çünkü böyle gelmiş böyle gidecek boşanmak sigara bırakmak gibidir gazla gelmez gerçekten istersen yapabilirsin. İstemiyorsunuz buradaki insanların size yardımı olmayacak. Sal bizi bence

Kocam bu güzelliklerimi hakeden biri değil :) eski konularımı okursan anlarsın ve bana para vermiyor

Al günlüğüne yaz artık yeter ya cidden.

Her şeyi geçtim de sizi düşünüyor olsa sigortanızı yapardı. Geleceğinizi asla umursamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…