- 21 Kasım 2017
- 27.476
- 119.942
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Ben de yeni fark ettim. İnsan utanır ya hahshshdhhdHem de Margaret'e yapmış bu yorumu Şu forumda aklı başında dediğim üyelerden birine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yeni fark ettim. İnsan utanır ya hahshshdhhdHem de Margaret'e yapmış bu yorumu Şu forumda aklı başında dediğim üyelerden birine
Saçmalıyorsun gerçekten.Sizce konu sahibi bu uyarıları dinleyecek biri mi? Kocası kızmasın diye tırnağını kerpetenle söker akşama ama yine de o işe gider. Amelelik yapar.
Buraya da eleman alması gerektiği için kabul etmiyor başka yerde çalışmamıO zaman çalışmayın başka iş bulun kendinize.
Kabul etmiyor diye bir şey yok, size maaş veriyor sigortanızı ödüyor mu? Hayır.Buraya da eleman alması gerektiği için kabul etmiyor başka yerde çalışmamı
Kabul etmiyor ne ya? Kocasından çekinen, lafını çok da geçiremeyen birisiniz herhalde.Buraya da eleman alması gerektiği için kabul etmiyor başka yerde çalışmamı
Çok haklısın Mune ama eşim benimle zaten iş için evli. Bana öyle geliyor yani eleman olduğum için çalıştığım için. Çalışmasam 1 gün dahi hemen tepkileri değişir bana karşı. Aslında değişmesini isterim işime yarar. Ama dediğim gibi o kaosa cesaretim yokKabul etmiyor diye bir şey yok, size maaş veriyor sigortanızı ödüyor mu? Hayır.
Yaptığı zaten kanunen suç, eşi dahi olsanız orada düzenli olarak çalıştığınız için en azından sigortanızı ödemesi gerekiyor, diğer taraftan etik de değil emeğinizin karşılığı en azından sigorta olarak karşılanmalı emeklilik hakkınız olmalı.
Eeee eşiniz ne sgknızı ödüyor ne maaş veriyor, ki parantez açayım benim bildiğim tanıdığım aile üyelerinin birlikte çalıştırdığı tüm işletmelerde eşler çocuklar full sgklı ve maaşlı.
Bu durumda eşinizin başka yerde çalışmanızı kabul etmeme gibi bir lüksü yok, bir yandan iş arayın uygun şartlarda iş bulursanız gidip orada işe başlayın “pislik eşim” diyecek kadar yüzgöz olduğunuz eşinize bari iş konusunda rest çekin.
Evet ben inkar etmiyorumKabul etmiyor ne ya? Kocasından çekinen, lafını çok da geçiremeyen birisiniz herhalde.
Valla cesaretiniz yoksa o zaman buradaki tavsiyelerin hiçbir hükmü kalmıyor sadece içinizi döküp rahatlamış olacaksınız, bu durumda eşinizin dediği gibi tırnakları kesecek emeğinizin karşılığını almadan çalışmaya devam edeceksinizÇok haklısın Mune ama eşim benimle zaten iş için evli. Bana öyle geliyor yani eleman olduğum için çalıştığım için. Çalışmasam 1 gün dahi hemen tepkileri değişir bana karşı. Aslında değişmesini isterim işime yarar. Ama dediğim gibi o kaosa cesaretim yok
Bence benim psikolojik destek almam gerekValla cesaretiniz yoksa o zaman buradaki tavsiyelerin hiçbir hükmü kalmıyor sadece içinizi döküp rahatlamış olacaksınız, bu durumda eşinizin dediği gibi tırnakları kesecek emeğinizin karşılığını almadan çalışmaya devam edeceksiniz
Kocanız pahalı diye izin vermez.Bence benim psikolojik destek almam gerek
Evet vermez bana verdiği 3 kuruşları biriktirip gidebilirim :) zaten onun haberi olsun istememmKocanız pahalı diye izin vermez.
Bence benim psikolojik destek almam gerek
Böyle düşünüyorsanız zaman kaybetmeden terapi alın çünkü diğer konularınıza çok hakim olmasam da sağlıklı bir evlilik hayatınız olmadığını biliyorum, üzerine bir de anlaşamadığınız eşinizle aynı işyerinde emeğiniz sömrülerek çalışmak zorunda kalıyorsunuz.Bence benim psikolojik destek almam gerek
Zaten buraya mızırdanmaya içini boşaltmaya geliyor ne kendine saygısı var ne çözüm amacıValla cesaretiniz yoksa o zaman buradaki tavsiyelerin hiçbir hükmü kalmıyor sadece içinizi döküp rahatlamış olacaksınız, bu durumda eşinizin dediği gibi tırnakları kesecek emeğinizin karşılığını almadan çalışmaya devam edeceksiniz
Site kurallarına uyduğu sürece konu açabilirler ama eşine pasif olan kadınlara üzülüyorum galiba bir yanımda içten içe kızıyor, pasifliklerine kızıyorum rest çekmemelerine kızıyorum çaresizmiş gibi görünmelerine kızıyorum.Zaten buraya mızırdanmaya içini boşaltmaya geliyor ne kendine saygısı var ne çözüm amacı