pislik eşimle tırnak kavgası ve sevmediğim işi yapıyor olmam

bir şeye emegini veriyorsan, hakkini almalisin.
Hic kimsede birakmam hak ettiğimi..
Sigortan dahi yok, zamani geldiğinde sigortasiz çalıştıgin her gune üzülürsün.

Kendine göre bir is bul, resti de çek.
Boyle boye kabul ediyorsan de.
Etmiyorsa da, zaten boşanmak istiyorsun isine gelir.

Buraya da eleman alması gerektiği için kabul etmiyor başka yerde çalışmamı
Kabul etmiyor diye bir şey yok, size maaş veriyor sigortanızı ödüyor mu? Hayır.
Yaptığı zaten kanunen suç, eşi dahi olsanız orada düzenli olarak çalıştığınız için en azından sigortanızı ödemesi gerekiyor, diğer taraftan etik de değil emeğinizin karşılığı en azından sigorta olarak karşılanmalı emeklilik hakkınız olmalı.

Eeee eşiniz ne sgknızı ödüyor ne maaş veriyor, ki parantez açayım benim bildiğim tanıdığım aile üyelerinin birlikte çalıştırdığı tüm işletmelerde eşler çocuklar full sgklı ve maaşlı.

Bu durumda eşinizin başka yerde çalışmanızı kabul etmeme gibi bir lüksü yok, bir yandan iş arayın uygun şartlarda iş bulursanız gidip orada işe başlayın “pislik eşim” diyecek kadar yüzgöz olduğunuz eşinize bari iş konusunda rest çekin.

Çok haklısın Mune ama eşim benimle zaten iş için evli. Bana öyle geliyor yani eleman olduğum için çalıştığım için. Çalışmasam 1 gün dahi hemen tepkileri değişir bana karşı. Aslında değişmesini isterim işime yarar. Ama dediğim gibi o kaosa cesaretim yok

Valla cesaretiniz yoksa o zaman buradaki tavsiyelerin hiçbir hükmü kalmıyor sadece içinizi döküp rahatlamış olacaksınız, bu durumda eşinizin dediği gibi tırnakları kesecek emeğinizin karşılığını almadan çalışmaya devam edeceksiniz

Senin konularını ciddiye almıyorum çünkü o hırto kocandan çok sana kızıyorum.Neyse, uzun tırnakla çalışan biririn elinden asla bir şey yemek istemem.Eldiven falan da olmaz, 24 saat eldivenle dolaşmıyorsun sonuçta.

Bence benim psikolojik destek almam gerek
Böyle düşünüyorsanız zaman kaybetmeden terapi alın çünkü diğer konularınıza çok hakim olmasam da sağlıklı bir evlilik hayatınız olmadığını biliyorum, üzerine bir de anlaşamadığınız eşinizle aynı işyerinde emeğiniz sömrülerek çalışmak zorunda kalıyorsunuz.

Zaten buraya mızırdanmaya içini boşaltmaya geliyor ne kendine saygısı var ne çözüm amacı

Zaten buraya mızırdanmaya içini boşaltmaya geliyor ne kendine saygısı var ne çözüm amacı
Site kurallarına uyduğu sürece konu açabilirler ama eşine pasif olan kadınlara üzülüyorum galiba bir yanımda içten içe kızıyor, pasifliklerine kızıyorum rest çekmemelerine kızıyorum çaresizmiş gibi görünmelerine kızıyorum.

Sitedeki kadınlar için yazmam gerekirse, başkalarının konularına yazdıkları yorumlar üzerinden çizdikleri profillere bakıyorum, sanki böyle dünyayı karşılarına alabileceklermiş gibi yazıyorlar akıl verirken ama söz konusu kendi evlilikleri eşleri eş aileleri olunca sus puslar, neden ?
Mesela ben neden eşimin yanında en azından sgk ödenmeden çalışayım ki? Veya neden eşim beni hem 5 kuruşsuz çalıştırsın hem de neden benim cebime istediğim gibi harcayacağım para koymasın bana pintilik yapsın?

Şu topikte bile gıdım gıdım para biriktirip psikoloğa gitmekten bahsetmiş, neden?

Sonra bu adamlar kadını çalıştırıyor çalıştırıyor her türlü duygu sömürüsünü de yapıyorlar, evde de her işi kadınlara yüklüyorlar, kadınlardan esirgedikleri her kuruşu gizlice biriktirip kaşınacak kadar tırnakları olunca “sini sivmiyirim irtik bişinilim“ diyorlar bir bakıyorsun evliyken sağa sola kayan gözlerini de alıp başka maceralara yelken açmışlar, kadınlar da burada vay benim emeklerim adama saçımı süpürge ettim beni başka kadın için terk etti diye konu açıyorlar.

Kadınlar kendilerine bunu neden yaptırıyor hiç anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…