Site kurallarına uyduğu sürece konu açabilirler ama eşine pasif olan kadınlara üzülüyorum galiba bir yanımda içten içe kızıyor, pasifliklerine kızıyorum rest çekmemelerine kızıyorum çaresizmiş gibi görünmelerine kızıyorum.
Sitedeki kadınlar için yazmam gerekirse, başkalarının konularına yazdıkları yorumlar üzerinden çizdikleri profillere bakıyorum, sanki böyle dünyayı karşılarına alabileceklermiş gibi yazıyorlar akıl verirken ama söz konusu kendi evlilikleri eşleri eş aileleri olunca sus puslar, neden ?
Mesela ben neden eşimin yanında en azından sgk ödenmeden çalışayım ki? Veya neden eşim beni hem 5 kuruşsuz çalıştırsın hem de neden benim cebime istediğim gibi harcayacağım para koymasın bana pintilik yapsın?
Şu topikte bile gıdım gıdım para biriktirip psikoloğa gitmekten bahsetmiş, neden?
Sonra bu adamlar kadını çalıştırıyor çalıştırıyor her türlü duygu sömürüsünü de yapıyorlar, evde de her işi kadınlara yüklüyorlar, kadınlardan esirgedikleri her kuruşu gizlice biriktirip kaşınacak kadar tırnakları olunca “sini sivmiyirim irtik bişinilim“ diyorlar bir bakıyorsun evliyken sağa sola kayan gözlerini de alıp başka maceralara yelken açmışlar, kadınlar da burada vay benim emeklerim adama saçımı süpürge ettim beni başka kadın için terk etti diye konu açıyorlar.
Kadınlar kendilerine bunu neden yaptırıyor hiç anlamadım.