pisisik'in evinden sorulan detaylar,çekilmeyen yerler!!!

pisisik

herkes kendini bilicek!
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
530
3
316
39
İstanbul

Uploaded with ImageShack.us

bu mutfak perdem....

herşeyy çokk güzell Rabbim huzurla oturup eskitmeyi nasip etsin inşallah..:16: yatakodası halılarıda çok tanıdık geldii :9:

maaşALLAH.
evini çok beğenmiştim.özellikle yatak odan çok güzel ve hoş.
şimdilerde beyaz modası olmasına rağmen senin odanın renkleri çok güzel geldi bana.
dolabının özel bir işçiliği var.fabrikasyon durmuyor.avizen,halın,perden çok çok uyumlu ve şık.avizeni nerden aldın canım?
girişteki aynan da çok farklı.halıyla süper uymuş.
çok zevklisin.güle güle sağlık ve huzurla yaşayın inşaALLAH.

cok güzel kombinler yapmissin canim, gelinliginden belliydi zekli olusun...
Allahim icinde herzaman güzel ve huzurlu günler gecirmeyi nasip etsin insAllah....

maaşALLAH.
evini çok beğenmiştim.özellikle yatak odan çok güzel ve hoş.
şimdilerde beyaz modası olmasına rağmen senin odanın renkleri çok güzel geldi bana.
dolabının özel bir işçiliği var.fabrikasyon durmuyor.avizen,halın,perden çok çok uyumlu ve şık.avizeni nerden aldın canım?
girişteki aynan da çok farklı.halıyla süper uymuş.
çok zevklisin.güle güle sağlık ve huzurla yaşayın inşaALLAH.

canım hangi odada ki avizeyi sordun acaba? hepsini aynı yerden aldım libadiyeden avizecilerden birinden aldım istersen özelden adını veririm.

Çok güzeller güle güle kullanın. Orta sehpa ve avize öyle asil ki nefis. :42:

Allah mutlulukla eskitmeyi nasip etsin salondkai orta sehpaya bayıldım nerden aldığınızı sorsam.
tekrar mutluluklar.

vaaav gerçekten beğendiğim evlerden biri daha. yatak odana bayıldım benim tercih etmeyeceğim bir model , böyle diyince sanki kötü bi şeymiş gibi algılanıyor ama inan ki değil :D gerçekten çok güzel neden tercih etmem çünkü ben senin kadar cesur değilim daha sade bi model tercih ederdim ki öyle oldu :)) yatak odanın mobilyalarına ve mobilyaların halınla uyumu da harika keza aynanla da.

bir de güllü bir perden var hangi odanın anlayamadım ama benim de öyle bir perdem olmalı mutlaka :D nerden yapırdın acaba? kırmızı iri güllü olan english home tarzı? sandalyelerin de harika olmuş kırlentlerle takım onlara da bayıldım. çok güzel çok güle güle otur evinde canım

heh mutfak perdenmiş sorduğum :D

Son düzenleme:
vaaav gerçekten beğendiğim evlerden biri daha. yatak odana bayıldım benim tercih etmeyeceğim bir model , böyle diyince sanki kötü bi şeymiş gibi algılanıyor ama inan ki değil :D gerçekten çok güzel neden tercih etmem çünkü ben senin kadar cesur değilim daha sade bi model tercih ederdim ki öyle oldu :)) yatak odanın mobilyalarına ve mobilyaların halınla uyumu da harika keza aynanla da.

bir de güllü bir perden var hangi odanın anlayamadım ama benim de öyle bir perdem olmalı mutlaka :D nerden yapırdın acaba? kırmızı iri güllü olan english home tarzı? sandalyelerin de harika olmuş kırlentlerle takım onlara da bayıldım. çok güzel çok güle güle otur evinde canım

heh mutfak perdenmiş sorduğum :D

evet canım oda mutfak perdem masa ortusu ve buzdolabı ortusu ıle takım...

Hepsi çok cicili bicili şeyler canım yaaaaaa özellikle çiçekli perdelerine bayıldım

Back
X