pisisik'in evi

Klasık mobilyayı hıc sevmeyen ben
yatak odanıza bayıldım .. bayıldım ..
Yah markasını ogrenbılırmıyım ? cok hosuma gıttı maşallah Allah huzurlu mutlu yaşamayı nasıb etsın.

Klasık mobilyayı hıc sevmeyen ben
yatak odanıza bayıldım .. bayıldım ..
Yah markasını ogrenbılırmıyım ? cok hosuma gıttı maşallah Allah huzurlu mutlu yaşamayı nasıb etsın.

onu eşimin magaza yaptı kendılerı yapıyolar canım begenmene sevındım.

öncelikle evinizi güle güle kullanın sade ve şık ...antredeki boy aynasını çok beğendim nerden aldığınızı öğrenebilirmiyiz?:nazar:

Güle güle otur canım, bayıldımmm evine, harika yatak odası çok değişik geldi bana açık renk olmasıda güzel olmuş, boy aynana da bayıldımmm :34:

tatlım maaşallah çok kombineli bi evin var. Özellikle orta sehpana bayıldım. Ben de öle bi model düşünüyorum. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş...

Merhaba.
Bir kitap kurdu olarak o kocaman kitaplığa bayıldım, ayrıca TV ünitesi de çok modern ve güzel duruyor.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah

selam canım evini çok beğendim .allah sağlık ve mutluluk içinde oturmayı nasip etsin. Bende mobilyalarımı değiştirdim. Fakat perde fonu ve halı alamadım . 4 aydır araştırıyorum. uyduramadım.senin salon fon perdelerini görünce bayıldım. aradığım perdeler. benim evimde ; 2 li ve 3 lü koltuk krem rengi berjerler turkuaz , yemek odası kahverengi. çok uyacağını düşünüyorum. Mahmutpaşadan aldığını yazmışsın. zahmet olmazsa firma ismide verebilirmisin. zaman kaybetmemek adına rica ediyorum. Özelden de yazabilirsin. bekliyorum. by by

Back
X