pisisik'in evi

Güzel günlerde oturun inşAllah :nazar:

ne kadar çok kitabınız var öyle,tv ünitesinin yanı bile full kitap dolu
çok özendim :31:
bende öyle bir kitaplık istiyorum da evime:31:

çok çok güzel Allahım huzurlu günler yaşamanızı saglasın aynanıza ve orta sehpanıza özellikle bayıldım mupmutlu günlerde kullanın :21:

çok güzel bir eviniz var yatak odasına ve kitaplığa bayıldım yanlız masanızıda çekseniz ve resmini ekleseniz sandalyelerin kumaşı birazcık görünüyo desenli galiba çok merak ettim :)güle güle oturun işallah

çok güzel bir eviniz var yatak odasına ve kitaplığa bayıldım yanlız masanızıda çekseniz ve resmini ekleseniz sandalyelerin kumaşı birazcık görünüyo desenli galiba çok merak ettim :)güle güle oturun işallah

bugn de onu cekıcem ınş.tesekkur ederım:)

özellikle aynanız,orta sehpanız,kitaplığınız ve yatak oda takımınız çok güzel..güzel günlerde oturmanızı dilerim..

güle güle oturun ya çok güzel eviniz var yatak odası ayrı bi gzelliği var ama mutfağı falan koymamaışınız oralarıda görürdük

henüz diğerlerini cekemedım kusura bakmayın kasama kadar dıger tarafları da koyucam inş. :3:

Çok güzel maşşallahh :)) allah nasip ederse benim de öyle bir kitaplığım olacak inş. Çok özendim :)) Hepsi çok güzel, mutlulukla oturunn :16:

Back
X