• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Pişik Kremi Tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende chicconun pişik kremini kullanıyorum tavsiye ederim ben çok memnunum. canım bide suyla temizlersen altını daha az pişik olurr

Arkadaşlar bebğin altını temizledikten sonra kesinlikle tamamen kuru olması lazım .
bunun için saç kurutma makinasını kullanıp bebeğinizin altını iyice kurtun 15 dak.havalandırın.

evet bebeğin altnın kuru kalması çok mühim. ben bunun için annemin hazırladığı küçük tülbent mendiller kullanıyorum hala. çok emici oluyor. kızım 14,5 aylık ve bügüne dek sadece 1 kez hafif pişiği oldu o da geçenlerde.. artık herşeyi yiyor malum, daha asidik dışkısı.. ben ilk 3 ay unibaby' nin yenidoğan mendilini yıkarayarak kullandım. hatta soğuk oluyor diye sıcak su hazırlayıp maşrapada yıkardım hey gidi günler :)). ve her bez değşiminde sebamed' in pişik önleyicisini uygulardım. dediğim gibi hiç olmadı pişik. şimdi sürmüyorum tabii her defasında. geçmiş olsun.

Su ve pamuk ile temizle. Sakın ıslak mendil kullanma içinde bir sürü zararlı kimyasallar barındırıyor ve bu da bebeklerimizin cildini mahvediyor.
Avalonun pişik kremini kullan anında etkisini göreceksin. Özellikle hassas ve alerjik cilde sahip bebekler için çok tavsiye ediliyor. Ben çok memnun kaldım hem bu aralarda kampanyada zaten bir alana bir hediye veriyorlar :))

Trosyd, Bepanthen Plus ve Madeccasol' u bir kapta karıştırıyorsunuz, her alt açmada bebişin poposunu banyoda yıkayıp bu karışımı sürüyorsunuz. Yine geçmezse farklı bir bez markası denemekte fayda var.

benim kızımın da cildi çok hassastı poposu kıpkırmızı olmuştu hatta kanamaya bile başlamıştı... sürekli ılık suya temizleyip kremliyoduk ama bi işe yaramıyordu...
doktor iki krem yazdı ( Eumovate krem + dermo trosyd ) bunları karıştır sabah akşam sür dedi, yaptım ikinci gün bembeyaz oldu poposu...
şimdi de bikaç günde bir, poposu kızarmaya yüz tuttuğunda sürüyorum, direk iyileştiriyor...
tavsiye ederim...

Benim oğlumun da 5. ayda cinsel organı etrafı çok fena pişik olmuştu. Ne sürdüysem geçiremedim. Sonra görümcem bir şey önerdi. Kendi kızına uyguluyormuş. Kaynamış suyun içine biraz sirke katıyorsun ve ıslak mendilleri koyuyorsun. Soğuduktan sonra soğuk sudan geçirip, suyunu sıktırıp bir kutuya koyuyorsun. Altını bu mendillerle temizledim. Ve nivea pişik kremi kullandım. O gün bugündür çok şükür pişik sorunumuz olmadı..:emir_bebek:

benim doktorum fito krem diye bir krem tavsiye etti.bitkisel ve yan etkisi yok dedi.hatta meme başı çatlaklarınada iyi gelir dedi.ben şimdi popolin kullanıyorum çok memnunum.ve kesinlikle ıslak mendil kullanmıyorum.pamuk ıslatıp onunla siliyorum.

Kesinlikle bebeklerinizin altını ıslak mendille temizlemeyin.çocukların hormonal dengelerini bozuyormuş.mesela kız çocuklarında erken meme büyümesi gibi..zaten cildi tahrişte ediyor bebeklerde.ben oğlumun altını doğduğuından beri ılık suya batırdığım pamuklarla sildim hep ve ağustos gibi cehennem sıcağında doğum yaptım ama oğlumda bu zamana kadar hiiiçç pişik vs olmadı.ve altını açınca 5 dakk havalandırırım mutlaka.ayaklarını da hatta.çoraplarını çıkarırım.ve hametan,sebamed ve bulgaristandan gelen mavi kutuda bir krem var bunları hep dönüşümlü kullanırım.aradada zeytinyağı.ve banyo sonralarıda sebamedin vücut yağını..

Kızlar bana yardımcı olun lütfen bebeğimin poposu çok kötü pişik oldu ne yapacağımı şaşırdımsenağlama kullanmadığımız krem kalmadı yani eczacıların tavsiyesi üzerine..Önce bepanten krem kullandım olmadı,sonrasında hametan kullandım bugünse eşim travazol diye bi krem almış ama prospektüsünde fazla kullanılması sakıncalıdır diyor sizler bebekleriniz için ne kullanıyorsunuz,bebeğimin canı çok yanıyor düzenli bezini değiştiriyorum hijyeninide yapıyorum ama bebeğimde genellikle ishal var ve altı kuru kalmıyo belkide onun etkiside vardır lütfen kızlar bana bi yardımcı olun,şimdiden hepinize teşekkür ederim...senağlama

mrb geçmiş olsun benim bebeyim prametüre oldu ve 1 ay kuvezde kaldı sonra eve getirdik malum ordaki bakım yada benim bilnçsizliğimden bebeyim pişik oldu ve günlerce acıdan uyumadı kullanmadığım ilaç krem kalmadı ensonunda kendim keş fettim bakın pamukla ılık suda popoyu silin yumşak bir bez olur yada yumşak bir peçete yardımıyla kurutun sonra dove yani dov krem sürün birkaç günde sizde farkı göreceksiniz ama kesinlikle ıslak mendil kullanmayın geçmiş olsun arkadaşım.

ne kullandıysam fayda etmedi kesinlikle halis zeytinyağı.(ben ki bu tür önerilere çok kızardım ama gerçekten çaresiz kaldım tüm kremlerden sonra artık neredeyse yara haline gelen pişiği 1 gecede zeytinyağı düzeltti)

doğduğundan beri BÜBCHEN kullanıyorum şükür hiç pişik sorunu yaşamadık

birde ıslak mendili mutlaka güzelce yıka bebeğin altını öyle sil...

geçmiş olsun canım

çok kaka yaptığında ıslak mendille silip; mutlaka yıkıyorum. zeytin yağlı köy sabunu ile söyle bir gezdirip, bol su ile duruluyorum. günde mutlaka bir kez yıkarım.
pişik kremi "dalin" kullandım. bir iki kez kızardı ama hiç pişik yaşamadık.

Merhaba arkadaşlar pişik için doğal ve eczanelerde var olan bir üründen bahsetcem sızlere pavloderm pişik kremi içerisinde çinko oksit yok ve emilimi daha kolay kolay olduğu içinde hemen tedavı edıcı ozellıge sahıp ayrıca şampuanıda oluşmuş konakları tedavi ediyor yenıden oluşmasını onluyor bebek yagı nemlendırıcı temızleyıcı sutude var tavsıye ederım.....

Arkadaşlar benim bebeğimin de poposu çok pişik oluyordu. Dalin pişik kremi kullandım ama fayda etmedi. Doktora götürdüğümüzde bu tip ürünlerin kozmetik olduğu ve sadece bepanten merhem kullanmam gerektiğini söyledi. Aldım kullandım biraz faydası oldu ama arada yine oluyordu.
Sonra annem pudra kullanmamızı önerdi, şimdi johnsonsın pudrasını kullanıyoruz, pişik mişik kalmadı :)
Bu arada her kakasında muhakkak yıkıyorum altını, ve güzelce kuruluyorum.:87:

Back