• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pisicik buldum:)

Gözlerinin görmüyor olması hiç bir sorun oluşturmaz. Şöyle ki, hem görme engelli, hem de bedensel engelli kedi/köpekler evde hiç bir yük getirmeden, hiç bir eziyet vermeden rahatlıkla yaşarlar. Zaten resimden de görülüyor hemen gitmiş kumuna oturmuş, içgüdüleriyle hem mamalarını, hem kumlarını bulurlar. Bence hiç bir şekilde sokağa veya başka bir yere bırakmayın, çünkü engelli hayvanların sokaklarda hiç şansı yok. Bizde de üç bacaklı bir kedicik var, hiç bir sorun çıkarmıyor. Gayet mutlu yaşıyor. Ben, bir resmi hayvan korumacı olarak size kediciği sahiplenmenizi öneririm. Zaten kedi barınağı da yok Türkiye'de barınaklarda ancak köpekler var. onalrın durumları da hiç iyi değil.
Kediciğin akibeti hakkında bilgilendirirseniz bizleri çok sevinirim.

Yazan herkese çok teşekkürler...
Eşim bugün yine veterinere götürdü bir umut kör değildir diye ama malesef kör hemende ameliyat olması gerekiyormuş iyice kötüleşti miktarda biraz bize yüksek geldi ne yazık ki klinikte sahip çıkan oldu o şekilde bakamazdım ben çok hassasım neyseki ailesi oldu bu yüzden biraz huzurlu olmakla birlikte ayrıldığım için çok üzgünüm alışmıştım ona:59:

kedi için üzülmeyin öyleyse, sahip çıkanlar ilgilenirler mutlaka. sorumluluğu taşıyabilecekseniz sağlıklı bi yavru sahiplenebilirsiniz :) sokaklardan başka bir hayat kurtarabilirsiniz.

kedi için üzülmeyin öyleyse, sahip çıkanlar ilgilenirler mutlaka. sorumluluğu taşıyabilecekseniz sağlıklı bi yavru sahiplenebilirsiniz :) sokaklardan başka bir hayat kurtarabilirsiniz.

5 günde ne kadar alıştım yavruya insan evladı gibi sahiplenebiliyor ama çok hassas olduğum için dayanamazdım bakalım ilerde inşalah:1:

Ben bunu bilmiyordum,yeni doğmuş olarak bulduğum kedilere sulandırılmış süt veriorum :26:
Çok iyi oldu bu bilgi teşekkür ederim.

Konu sahibi arkadaşa ayrıca teşekkür ederim kediciği o halde bırakmadığı için.
Bence bırakmayın,zaten çok fazla alışacaksınız asla bırakmak istemeyeceksiniz kendimden biliyorum :)

çok teşekkürler bilgi için, ben de yanlış biliyormuşum bunca zamandır :26:

engelli canlıları görünce içim bir kötü oluyor, elimden birşey gelmemesi de daha bir kötü ediyor.
evde minik bir yüreğin dolaşması kadar o eve mutluluk verebilecek başka bir şey yoktur inanın.

bilgiler için çokkk teşekkürler

Back