pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

bu sabah bir filtre kahve ve birkaç ceviz ve kuru kayısı 50 kalori
öğlen bir buçuk muz bir mandalina 250 kalori
akşam tavuklu patatesli yemek 500 kalori
şimdilik 800 kalori ama akşam biraz çekirdek çıtlatabilirim, bir de çay oh mis :KK76:

dün akşam biraz çekirdek (200 kalori) ve bir de portakal (100 kalori) yedim. eşimle otururken zor oluyor tabi. gün sonu toplam 1100 kalori.

Biraz önce tartıldım ve 72.3 çıktım. Mutluyum. Az kalori alınınca ne de güzel veriliyormuş. :KK8:

bugün pazar. eşimle beraber geç kahvaltı keyfi :) sabah bir filtre kahve birkaç kuru kayısı ve çiğ badem, 50 kalori. Biraz önce yağda iki yumurta, bir dilim kızarmış çavdar ekmek, birkaç zeytin, 350 kalori.

akşam yemeği olarak etli nohut ve az yoğurt 350 kalori, sonrasında bir fincan sütlü nesquik 250. bugün toplam 1000 kalori.

bu sabah 72.3 çıktım gene. memnunum, iyi verdim 4 günde. ocak sonu 70e inmek hedefim.

bu sabah erkenden evden çıktık eşimle. bu yüzden dışarda yarım porsiyon su böreği yedim. 500 kalori yazayım kafadan :KK43: bir de sade neskafe içtim.

öğlen yemeğini atladım bugün. akşama bir porsiyon patlıcan yemeği ve yoğurt yerim. 400 kalori de o olur. bir de meyve 100 kalori. toplam 100o kalori.

dün çok yemedim akşam. hatta meyve de yemedim ama bu sabah tartıda 72.7 görünüyorum. neden bilemedim gerçekten.

bu sabah kahvaltıda meyveli cornflakes yedim içine de bir muz kattım, 500 kalori.

X