Pis Yedili Show TV

Bende Zeki'ye çok gülüyorum ya , Can'ın Zeki'ye atarlanmasına da bayılıyorum :9:
Paşadan çok Traf'a bayılıyorum ben :9:

Trafoyu bende begeniyordum ama twitter da fotosunu görünce bi iticilik yarattı bende.
Ama paşa öyle mi, cok aklı basında ve efendi birine benziyor. Twitter hesabım yok ama hergün onu takipteyim. :1:

Trafoyu bende begeniyordum ama twitter da fotosunu görünce bi iticilik yarattı bende.
Ama paşa öyle mi, cok aklı basında ve efendi birine benziyor. Twitter hesabım yok ama hergün onu takipteyim. :1:
Bende aksi çok beğendim o fotoyu ya yok ciddi anlamda çok beğeniyorum benim Halil Babür olarak kendilerini :61:

Ekranların sevilen gençlik dizisi Pis Yeidlide şok bir ayrılık yaşandı. Dizide çılgın öğretmen rolünü canlandıran ve çok sevilen Hande Katipoğlu diziden ayrıldı.

Yahşi Cazibe dizisindeki simge rolüyle tanıdığımız ve ününü pis yedilide arttıran Hande Katipoğlu bu hafta son kez ekranda olacak.

Oyuncunun ayrılık sebebi ise yeni bir dizi. Fox Tvde yayınlanan ve osmanlı dizileriyle dalga geçen Harem dizisi kadrosuna katılan oyuncu tercihini böyle kullanmış..

Pis Yedili dizisinden inanılmaz rekor

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Pis Yediliden inanılması güç rekor.Dizinin başrollerinde oynayan Ayşegül Aldinç Eda Ece Kadir Doğulu Hande Hatipoğlu'nun rol aldığı dizi büyük bir rekora imza attı.Gani Müjde imzalı dizi Pis Yedili tam 7 saat 15 dakika belirli aralıklarla yayınlandı. Gece 1 sıralarından başlayan dizi gün içinde belirli aralıklarla tekrar tekrar yayınlandı.

Show TV'nin Pis Yedili'nin tekrarlarını vermesi izleyicilerden Doktorlar'ın rekorunu Pis Yedili zorluyor' şeklinde yorumlar geldi.Ayrıca Pis Yedili'nin sıkı takipçilerinin dahi Bu kadar tekrar diziden soğutuyor açıklamaları twitterda yankı buldu.Pis Yedili'nin tekrar bölümleri reyting olarak yine de işe yaradı. Total'de 15. sıraya giren dizi tekrarı, AB grubunda 25.sırada yer aldı.

Dizinin yapımcısı Gani Müjde twitter hesabından hayranlarına şu sözlerle duyurdu ''Genç kuşağın fenomen yıldızlarından Ümit Kantarcılar "Pis Yedili" ekibine katıldı.Ona da Hoş geldin diyoruz''

Ümit Kantarcılar rol alacağı ilk bölüm çarşamba günü ekranlara gelecek.

kankii jumpinglerrr :)

kalitesiz bulsam da güldürmüyo değil ama oturup hafta içi takip etmem okul tatil habire veriyolar şimdi o zaman bakıyorum.

cimbom acaip güzel kız ;)

kankii jumpinglerrr :)

kalitesiz bulsam da güldürmüyo değil ama oturup hafta içi takip etmem okul tatil habire veriyolar şimdi o zaman bakıyorum.

cimbom acaip güzel kız ;)

kalimeroooooooo didecinna :9:
aynen benim için de öyle tamam kalitesiz ama cogu kişi izliyor. bundan eminim. :1:

Ne zaman Show Tv yi açsam karşıma bu çıkıyo :27: En fazla 5 dk dayanabiliyorum..
Gerçekten seviliyor ki sürekli, inatla, bıkmadan yayınlıyorlar..
En başından izlemek gerekte ben almiyim :1:

Bence iğrenç bir dizi,kendi isteğimle açıp izlediğim olmadı ama öyle arkadaş ortamında filan denk geldiğim için dizi hakkında bilgim var.Bayat bayat espiriler,kazma kadar adamları liseli yapmalar filan çok itici bir dizi.Artık fox tvye geçmiş,show tv battığı için de sürekli olarak bu dizinin tekrar bölümleri yayınlanıyormuş.

Bence show tv artık ya kapatılmalı ya da başka birisine satılmalı.Yazın doktorlar kışın pis yedili,kanal yerlerde sürünüyor.

Sırf Ceyhun karakterini çok sevdiğim için izliyorum artık :16::16::16:

Back
X