- 12 Temmuz 2006
- 56.144
- 215.855
- 1.223
- 52
oradaki tekme tokat gibi bizde de saç baş serbest olur muydu mune
Yok, kibar kibar kavga etmenize izin verirdim, saç makyaj bozmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oradaki tekme tokat gibi bizde de saç baş serbest olur muydu mune
Yok, kibar kibar kavga etmenize izin verirdim, saç makyaj bozmadan
Bizim siyaset kadrosunu meclise sokmak lazım, herbirinizi milletvekili olarak görmek gurur verici olurdu, yalnız lütfen kürsü de ben oturayım, siteden alışkanlığım var, vazgeçemem
evet makyaj önemli şimdi
kibar kavga etmeyenler de ellerinden öper
Tabii, düşünsene rujun yanağına bulaşmış, rimelin akmış, bizim gibi hanımefendi kadınlara yakışır mı, sonra diğer bir sakıncası da kavgada makyajım bozulmuş deyip meclis tuvaletlerine koşacaksınız, birde tuvalet kavgası çıkacak, herkes kibar olacak, saça dalanı burdaki gibi banlarız, meclise bizim kk tipi mapus yaptırırız, meclis koltuklarını, boyasını yeniden elden geçirmek lazım, renk, koltuk ve ayrılacak bütçede de bir kavga çıkar ama olsun, herkes dantel örsün lütfen masalara dantel örteriz
dantelden de hiç anlamam valla benim yerime bibi yapsın
hiç kavga kültürüm yoktur mune güzelce fikrimi söyleyip sandalyeme otururum arada müdahale ederim konuşulanlara sonra gayet hanımefendice çantamı alır çıkarım
bizden iyisini mi bulacaklar
dantelden de hiç anlamam valla benim yerime bibi yapsın
hiç kavga kültürüm yoktur mune güzelce fikrimi söyleyip sandalyeme otururum arada müdahale ederim konuşulanlara sonra gayet hanımefendice çantamı alır çıkarım
bizden iyisini mi bulacaklar
dantel bilen bir Allah'ın kulu siyasetçi yok mu kkdamune benim sayemde oldu böyle onu elinden tutup nirvanaya çıkardım yanlız dantel bende bilmiyorum bade yapsın
banane otur kendin ör akşama kadar uyuma
hayat bana güzel napim bende böyle koca olduktan sonra yataktan hiç çıkmam bile gısganç
kızım burası umuma açık burda deme öyle şeyler
dantel bilen bir Allah'ın kulu siyasetçi yok mu kkda
Hepiniz sadece konuşuyorsunuz işte, dantel bile bilmiyorsunuz, Allah bilir yemekte bilmiyorsunuzdur siz
Anlaşıldı, danteli ben örerim, meclise perde dikerim, etamin kanaviçe işleri de benden olsun, üşürseniz diye size hırkalarda örerim, yemek işine karışmam ama onu da biriniz yapsın sevabına, nasıl övdüm kendimi ama
Çaktırmadan marifetliyim demek bu oluyor
Hepiniz sadece konuşuyorsunuz işte, dantel bile bilmiyorsunuz, Allah bilir yemekte bilmiyorsunuzdur siz
Anlaşıldı, danteli ben örerim, meclise perde dikerim, etamin kanaviçe işleri de benden olsun, üşürseniz diye size hırkalarda örerim, yemek işine karışmam ama onu da biriniz yapsın sevabına, nasıl övdüm kendimi ama
oyşşşşş hatuna bakın 10 parmakında 10 marifet. tamam tamam acıdım yemekleri ben yaparım
sana siyasette böyle şeyler konuşulmaz demedim mi bentamam yerimize gidelim penguşum sende gel gazoz dağıtıyorum beleş
Bade,
bizim bibi sitenin Nuri Alço'sumu beleş gazozdan kastı ne:26: