Pis Yedili Show TV

Yok ya gösteriyor bence. Tahmin ettigim yastaymıs....
Bende Zeki yi daha cok seviyorum. Hem şirin hem daha komik. :21:

Cimbom cok güzel kız hakikatten.
Bayrampaşalıya da aşık olmak baya bi yakısıyor. Kücük Sırlarda da öyleydi. :16:

Bide simdi Salcayla Canburgerin askı tam oldu. :1:

Yahu su paşanın kardesini cok mu aramıslar, ne kabiliyetsiz birşey o öyle. Ben trafoyla dilkopat aşkı istiyorum :52::52:

canburger hangisiydi yaa???

besleme mi:60::60:
hakkaten hic aklima gelmiyodu ihtimal vermedigimden heralde dilkopatla trafo komedi olurdu :52:
ben trafonun sesine hayranim:31:

:1:
Canım hani bir kere trafo, dilkopatı apacilerin elinden kurtarmıstı. Ondan sonra dilkopat trafoyu izlemeye, hayran hayran laflar etmeye baslamıstı. Benim hosuma gitmişti o halleri. Ama daha sonradan havada kaldı o olay.
Düsünüyorum ki ileride, dilkopat trafoya asık olacak.. Bayrampasalı da kardesini gözünden sakınıyor. Bence Gülcan ve Trafonun araları bozuk oldugu bi zaman dilkopatla birlikte olucakmıs gibi geliyor.. Zaten cogu dizilerde böyle oluyor ya :1:

hani su zengin 3 lü var ya. aralarindaki uzun çocuk. beea diye bagiriyo arada bi:1:

Canburger cok zayıfladı beeea, şekerim. :1:

bencede eski gulcan daha guzeldi bu kizi hic sevmiyorum cok donuk..

canburgerde cok sirin ya salcayla:27::27:

$223050_459335527423006_1797799353_n.webp
soldaki eski sagdaki yeni :27:

yesim tomaymis adi okul nedeniyle birakmak zorunda kalmis :31:

Canburger cok zayıfladı beeea, şekerim. :1:

:60::60: ay hic gülecegm yoktu yaa . Gercekten nasil zayifladi oyle yaa, o kadar kiloyu verdi hic sarkik da yok spor yapiyo demek ki:27:
bir de salcanin omuzuna pat diye geciriyo ya:1: cok tatli yaa. Bi ara Yarisma sunuyodu star da orda normal konusuyodu bi tuhaf olmustum onu oyle efendi efendi gorunce:1:

trafo ile gülcanın kaçarken abisine yakalanması trajikomikti
güney isterseniz taksi çağırayım diyince koptum:1:
ya kız 16 yaşında cocuk 18 olsun nereye kacıcaksınız kaçıp ne olucak
senaristler gençliği iyice geri götürüyorlar o yaşta insanların amacı eğitim olmalı
:20:

Biraz önce liseli kızla liseli oğlanı nişanladılar mı dizide bana mı öyle geldi? Ben bu diziyi çok severim, çok da eğlenerek izlerim ama şu Trafo ile Gülcan'ın yaşından çokça büyük aşkı bir tek beni mi rahatsız ediyo..

Gani Müjde'nin aylardır para alamadığı Show TV'ye yeni bölüm kasetini teslim etmediği için iki haftadır tekrar bölümü yayınlanan Pis Yedili, FOX'a transfer oldu.

Müjde anlaşma şartlarına uymayan kanalla yaptığı anlaşmayı fesh edip Harem dizisini çektiği FOX'la anlaşma yaptı.

Fatih Aksoy, aylardır ödeme alamadığı ve ekibine para veremediği için ‘Emir’in Yolu’nun çekimlerini durdurup diziyi bitirmek zorunda kalmıştı.

Aynı ödeme sıkıntısı yüzünden ‘Pis Yedili’ dizisinin yapımcısı Gani Müjde de sonunda kazan kaldırmıştı.

Müjde anlaşma şartlarına uymayan kanalla yaptığı anlaşmayı fesh edip Harem dizisini çektiği FOX'la anlaşma yaptı.

Gani Müjde'nin aylardır para alamadığı Show TV'ye yeni bölüm kasetini teslim etmediği için iki haftadır tekrar bölümü yayınlanan Pis Yedili, FOX'a transfer oldu.

Fatih Aksoy, aylardır ödeme alamadığı ve ekibine para veremediği için ‘Emir’in Yolu’nun çekimlerini durdurup diziyi bitirmek zorunda kalmıştı.

Aynı ödeme sıkıntısı yüzünden ‘Pis Yedili’ dizisinin yapımcısı Gani Müjde de sonunda kazan kaldırmıştı.

Daha sonra bunun asılsız olduğunu söylediler.
Ya benden başka izleyen yok mu bi ben mi varım ?

ben izliyorum... ve cok gülüyorum. özellikle zeki insan Zeki'yee :8::8:

paşaya da bayılıyorum hele o gözleri yok mu gözleriii :21:

Bende Zeki'ye çok gülüyorum ya , Can'ın Zeki'ye atarlanmasına da bayılıyorum :9:
Paşadan çok Traf'a bayılıyorum ben :9:

Back
X