- 20 Ocak 2010
- 45.891
- 163.032
- 798
- 43
Bade,
bizim bibi sitenin Nuri Alço'sumu beleş gazozdan kastı ne:26:
vayy muneyidemi ağıma düşürsem ne sen geyike bi gel bakayım çok güzel gazozum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bade,
Müdürüm tolin neden gitti
aynen öyle , geyiğe gelene gazoz içiyor ağına düşürüyor
müstehcen müstehcen konuşuyor bizle abla, kurtar bizi
ahahahah bu bende olabilirim
Bade,
Bir an hayal ettim de, meclis ve biz güzel olurdu
Birgün biriniz meclise girerse gurur duyarım doğrusu lakin benden kurtulduğunuzu sanarsanız yanılırsınız, meclis kapısına dikilirim
athenenoctua
hayali bile nasıl heyecanlandırıyor dimi
kk olarak toplu ziyaretler yapardık herhalde
şaka bir yana, yerel yonetimlerde bile muhtarın kadın olması işleyisi degistiriyor... feminist degilim ama kadınların soz hakkı arttıkca daha barıscıl bir dunya olacagına inanıyorum. yazmıştım ki angry, paylasımını gördüm :26:
sustum kaldım, dantele devam...
Regi hayalimdeki evlilikte bu
Eki Görüntüle 1062849
Eki Görüntüle 1062849
gazoozzz gazoozzz
Eki Görüntüle 1062849
Senden kaçışım yok benim galiba ağına düştük bi kere
ahahah ben yumruk atsam yeter
evire çevire dövemem sevgilim benim iki katım çünkü
Eki Görüntüle 1062849
Herkesi alıntı yapamıyorum şu an. Ahzab suresi 33. ayette "Evlerinizde oturun!" der. Evde ilim bilin öğrenin demek istenmiş galiba. İlim bilim olmadan olmaz falan. :) Yapmayın lütfen ya. Ben yıllarca camide kuran eğitimi verdim kime ne anlatıyorsunuz ne öğretiyorsunuz? Arapça bilen birine Arapça kitap mı anlatıyorsunuz? İnanmayın sizin inancınız saçma falan dediğim yok. Saygı duyuyorum. Hassas konular. Ama kendime güvendiğim emin olduğum konularda da kimse bana öğretmeye(!) kalkamaz. Söyleyeceklerim bu kadar. Umarım cennet hayalleriyle cehennem korkularıyla inandığınız şeyler gerçektir de muradınıza erersiniz. İyi akşamlar.
denmiş zaten. İlk sayfada Akp ye yüklenen arkadaşlar neyin kavgasını veriyor? Bir kaç bölgede Başörtülü aday ile seçime girerek kazanan bir partinin kadın ve özgürlük düşmanı olduğunu neye dayanarak ispata uğraşıyolar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu , diye sormazlar mı adama.Nurten Ertuğrul'un olayı araştırılması gereken bir olay. Ortada Yücel Barakazi tarafından atılmış iddialarda var. Hangisi doğru şu aşamada kim net olarak biliyor?Barakazi, 11 il ve 68 ilçede seçimleri kazanan
BDP'li belediyeleri kadınlar ve erkeklerin
birlikte yöneteceğini bilmiyor mu?
Ya Gaziantep Büyükşehir Belediye
Başkanının Fatma Şahin olduğunu?
AKPden Elazığ Keban belediye başkanı
olarak seçilen Fethiye Atlının başörtülü bir
kadın olduğundan haberdar mı? Ya da
Ankara Güdül Belediye Başkanı Hava
Yıldırımdan?
Eki Görüntüle 1062849