Pis Yedili Show TV

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
ÜNLÜ senarist ve yapımcı Gani Müjde, yeni dizisi “Pis 7’li”yi sosyal paylaşım sitesi Twitter’da tanıttı.

Müjde, ekim ayında ekrana gelmeye başlayacak diziyle ilgili şu bilgileri verdi: “Pis 7’li, okulları yanan yedi varoş liselinin gönderildikleri zengin kolejinde yaşadıklarını anlatıyor. Kolejin sert ve sosyetik müdürü Esma Sultan’ı Ayşegül Aldinç, çocukların mahalleden ablası Filiz Öğretmen’i ise Özge Özberk canlandıracak. İyi kalpli müdür yardımcısını ‘Dondurmam Kaymak’ın efsane oyuncusu Turan Özdemir oynayacak. Asuman Dabak ise Karabiber’in annesi rolünde seyirci karşısına çıkacak.

Öğrenciler arasında da sürprizler var. Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, Küçükbey adlı karakteri canlandıracak. Bu, onun ilk dizisi olacak. ‘Küçük Sırlar’ın yakışıklısı Kadir Doğulu, Pis 7’linin lideri Bayrampaşalı’yı oynayacak. ‘Türk Malı’ndan tanıdığımız Hazal Şenel, Salça rolünde.

Pis 7’li ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin karşısında yayınlanacak. O yüzden işimiz çok zor. Süngüleriyle İngilizler’e saldıran çarıksız neferler gibiyiz.”
alıntı

Bu dizinin tanıtım fragmanlarını cok beğendim... Bir kere özge özberk ve Kadir Doğulu var... İkisini de cok severim. Hele Kadir'i :16:

Salı günleri ÖBGZK le çakışıyor ama sanırım ben mutfaktaki tv de bunu seyredeceğim. :10:

Asuman Dabak ve Özge Özberk iyi bi ikili olacak

ama osmancık var izleyemem:31:

İzledim ben, beğendimde.. fakat hayat bilgisinin devamı gibi olmuş bazı karakterler..
Gani Müjde keşke daha özenli olsaydı bu konuda..

Ayşegül aldinç çok başarılı..Özge Özberk zaten tartışılmaz...Salı günü olması iyi bir alternatif oldu benim için...Öyle bir geçer zamanki den bayağı sıkılmıştım..:)

Son düzenleme:
Bu diziyi izleyen yok sanırım. Geride kalmış epey. Ben beğendim ve bundan sonra da izlemeye devam edeceğim.

Gecen sene Salı günleri demek öbgzk demekti benim için, ama bu sezon basladığından beri 2 bölüm bile seyretmemiştirim bastan sonra. O kadar sıkılmıştım ki bu dizinin fragmanları görüp Pis yedili izlemeye karar vermiştim ama kısmet dün aksamaymıs.. Biraz bakayım dedim gül gül öldüm ya.. Cok beğendim.. Alışılagelmiş bir dizi olsa da cok güldüm izlerken.. Stres attım. :1: Bu günde videolarına bakıyorum, hatta bir tane paylaşmak istiyorum.. :1:

[video=youtube;IEbZ8HKFEBc]http://www.youtube.com/watch?v=IEbZ8HKFEBc[/video]

aysegul aldinc bana selenadaki mdür rolunu oynayan zuhal topal ı taklit e diyomuş gibi geliyor. aynı abartı hareketler ..:S

Kanalları gezerken denk geldim 5 dakika izleyemedim
Çok kalitesiz bir dizi olmuş.
Çok itici buldum

O kadar bölümü yayınlandı yeni yeni izliyorum en azından gülüyorum iyi oluyo :1: Ayrıca cimbom nedir öyle nasıl bir hatundur çok güzel kız:31:

arada bi iziyorum stres atmak için ama orço yu hiç sevmiyorum yaa. zeki ye daha çok gülüyorum ben:52:

aa cidden mi hiç göstermiyo:53:

Yok ya gösteriyor bence. Tahmin ettigim yastaymıs....
Bende Zeki yi daha cok seviyorum. Hem şirin hem daha komik. :21:

Cimbom cok güzel kız hakikatten.
Bayrampaşalıya da aşık olmak baya bi yakısıyor. Kücük Sırlarda da öyleydi. :16:

Bide simdi Salcayla Canburgerin askı tam oldu. :1:

Yahu su paşanın kardesini cok mu aramıslar, ne kabiliyetsiz birşey o öyle. Ben trafoyla dilkopat aşkı istiyorum :52::52:

Yok ya gösteriyor bence. Tahmin ettigim yastaymıs....
Bende Zeki yi daha cok seviyorum. Hem şirin hem daha komik. :21:

Cimbom cok güzel kız hakikatten.
Bayrampaşalıya da aşık olmak baya bi yakısıyor. Kücük Sırlarda da öyleydi. :16:

Bide simdi Salcayla Canburgerin askı tam oldu. :1:

Yahu su paşanın kardesini cok mu aramıslar, ne kabiliyetsiz birşey o öyle. Ben trafoyla dilkopat aşkı istiyorum :52::52:

orço 29 sa Trafo 35 var heralde:35:
Salçayla digeri çokkk tatlilar yaaa:31:
bende hiç begenmiyorum o kizi karabiber bile olsa daha iyi yanii. Trafo dilkopata ne kadar sabreder bilemiyorum:1::1:

orço 29 sa Trafo 35 var heralde:35:
Salçayla digeri çokkk tatlilar yaaa:31:
bende hiç begenmiyorum o kizi karabiber bile olsa daha iyi yanii. Trafo dilkopata ne kadar sabreder bilemiyorum:1::1:

Trafoyu seviyorum ben yaa..
Eski Gülcan güzeldi bu beslemeye benziyo.. Oyunculukta 0 zaten...... Beceriksiz.. :27::27: Eskiden Gülcan Trafo derdim simdi Dilkopatla olsalar ne komik olur dimi.. :52::52:

Trafoyu seviyorum ben yaa..
Eski Gülcan güzeldi bu beslemeye benziyo.. Oyunculukta 0 zaten...... Beceriksiz.. :27::27: Eskiden Gülcan Trafo derdim simdi Dilkopatla olsalar ne komik olur dimi.. :52::52:

besleme mi:60::60:
hakkaten hic aklima gelmiyodu ihtimal vermedigimden heralde dilkopatla trafo komedi olurdu :52:
ben trafonun sesine hayranim:31:

Back
X