pirinç unu

74umut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
479
0
116
İstanbul
fikir almak için soruyorum oglumun gaz problemi var pirinç unu kullansam iyi gelirmi yada daha erkenmi dersiniz 3.ayı bitiyor olurmu sizce.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

3 aylık bebeğe pirinç unumu?
bana bişeyler oluyor bayılcam şimdi
benim kızım 17aylık daha bikere vermedim pirinç unu

5 aydan önce katı gıda vermeyin bence. Gaz ilaçlarını kullanmak daha saglıklı olabilir. Eger sütteki laktoza alerjisi varsa laktaz enzimi olan ilaçları kullanmak gaz problemini giderebilir. Doktorunuzla konusmalısınız öncelikle.

daha neler!
ne aceleniz var?
daha doğrusu ne gerek var? doktorlar bas bas bağırıyor 6 aydan önce ek besin vermeyin diye. sütünüz yoksa ayına uygun formül süt takviyesi yapın.
oncacık bebeğe pirinç unu verip te bütün gece gazdan nasıl kıvrandığını görmek istemiyosanız tabi...
bebeğinizin gazı varsa uygun gaz ilaçlarını deneyin. pirinç daha çok gaz yapar ve 3 aylık bebek onu sindiremez.

Son düzenleme:
ne bileyim öyle söylüyorlardı bende sizlere sormak istedim teşekür ederim hepinize aydınlatınız beni:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…