Pire 🤦‍♀️

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.034
10.802
Günaydın hanımlar.
Üçtür evde siyah, küçücük, zıplayan bi böcek gördüm. İnternetten baktım pire Biz de kaç gündür "beni ne ısırıyo" diye evde sinek arıyoruz. Evde hayvan yok. Nerden geldiki bu. Evimiz ikinci katta, bahçe var önünde ve İzmir'deyiz haliyle kedi çok bol var dışarda.

Küçük bebeğim var onun için korkuyorum. Yemesin onu. Yakında bina ve ev içleri ilaçlanacak ama o zamana kadar ne yapabilirim kızlar?

Bizim evde kediler var bir sefer pirelenmişlerdi sokaktaki kedi pantolonuma sürtündüğü için.hergün evi süpürün.herşeyi 40-60 derecede yıkayın,evi sirkeli su ile silin.

Bizim evde kediler var bir sefer pirelenmişlerdi sokaktaki kedi pantolonuma sürtündüğü için.hergün evi süpürün.herşeyi 40-60 derecede yıkayın,evi sirkeli su ile silin.
Çok teşekkür ederim. Hemen bugün hepsini yapalım

Eğer 1-2 tane ise gördüğünüzde usulca elinizi ıslayıp yada tükürükleyip parmaklarınızın arasında sıvıya yapışmasını sağlayarak ya dışarı atın yada tırnaklarınız arasında ezin.
Ama sıvı bulaşmış olması şart yoksa kaçar
Çok varsa tabi yapacak bişey yok ama 1 tanesi bile insanı çok rahatsız ediyor.

Bizim apartmanda da vardı bi ara. Apartmanda da kediler konaklıyordu. Onlardan kaynaklandığını anlayınca apartmandan çıkarmak zorunda kaldık. Böylece sorunda çözüldü. Ne çekmiştik be. Evet sebebi kediler olabilir

Canım toz piresidir o, illa kedinin olması gerekmez. Sirkeli su ile sil evi, koltuk altlarına, kenara köşeye yuva yaparlar çok dikkat et. Eczaneden ilacını alıp evi onla da silebilirsin ama bebeğin emekliyorsa sıkıntı olur, ilaçsız çözmeyi dene önce.

Kedi piresi insanı ısırmaz, insanda ve insan eşyasında durmaz , hayvan arar o. Toz piresidir evdeki. İlaçlama şirketi çok kolay halleder onu da. Siz içiniz rahat etmesi için süpürüp sirkeli suyla silin.yüksek sıcaklıkla eşyaları yıkatıyın. Tozlu tutmayın hiç bişeyi.

Annemlerdeyim galiba burda da var ikidir kolumu bacağımı ısırıyor bir şeyler. Yatakta gördüm bir tane zıplıyordu ay kesin pire o zaman nerden geldi hiç bilmiyorum ne yapsak ki

Kızlar evi sirkeli suyla kırkladım anca oturdum. Örtüleri makineye attım hemen. Çok teşekkür ederim. Umarım işe yarar

Günlük ev supur hatta iki kere süpür birde torbasiz supurgeyse bir poşete dikkatli boşalt ve uzak konteyner at evi ilaçlat yada kendin ilaçla bizzat pireyle uzun bir zaman savaştım kafayı oynayacaktım nerdeyse çok zor eğer yumurtladıysa 20 gün sonra evde yeni pireler oluşacak ne yazik

Isırıyor insanı kedi piresi ama insan üstünde barınamıyor.

Kızlar evi sirkeli suyla kırkladım anca oturdum. Örtüleri makineye attım hemen. Çok teşekkür ederim. Umarım işe yarar
İşe yarar merak etme bizde iki kediye pire damlası yaptırdık veteriner yumurtadan çıkanlar olucak onlar sizi ısırsada sizin üstünüzde barınamazlar kedilerde damla var onları ısırınca ölürler siz hergün evi süpürüp silin yeni çıkanlarda ölsün sonra eve yer yapmazlar dedi 1 aya yakın uğraşmıştık

Bizde de hamam böceği var 2 gündür evi alt üst temizledim pirelenmis gibi kaynağını bulunca geberticem onları . Nerden gelir bulur şöyle şeyler anlamam . Bilen varsa da çözüm söylerse sevinirim

bizde izmirdeyiz 3 gundur ayni bocegi ayikliyorum yerlerden, ama bizdeki pire degil hamam böcegi yavrusu hafta ici ilaclatacagim.
sizdekinin pire olduguna eminmisiniz

Bizde de hamam böceği var 2 gündür evi alt üst temizledim pirelenmis gibi kaynağını bulunca geberticem onları . Nerden gelir bulur şöyle şeyler anlamam . Bilen varsa da çözüm söylerse sevinirim
Bizim eski evde vardı yan komşunun depodan geliyorlardı delik varsa bulup kapayın ondan sonra heryere raid veya detanın hamam böceği ilaçlarını koyun bir süre sonra ölüleri çıkıyor.yalnız gözünüzle gördüklerinizi öldürüp öldürdüğünüz yeri çamaşır suyuyla silin.

Bu saat oldu onların yüzünden uyumuyorum 3 tane öldürdüm 1 den beri koca koca bı jel sipariş ettim şırınga şeklinde . Pazartesi de eczaneden tablet alam diyorum. Ya evde yarık delik o kadar çok fazla ki apartmana yayılmasından korkuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…