Herkese merhaba
Yaklaşık 2-3 haftadır ellerimde ,ayak üstünde kol ve bacaklarda sinek ısırığı gibi kızarıklık ve kabarıklıklar oluyor sonra kendi kendine geçiyor. Ama hep başka yerde yenisi çıkıyor ve sinek ısırmış gibi kaşınıyor. Bazende kaşıdıktan sonra kabarıyor sanki.
Geçen gün koltukta otururken küçük siyah bi böcek uçtu gözümün önünden. Bu günde eşofmanımın paçasını dikiyordum bi baktım bişey yürüyor üstünde aynı böcekten yine elime almaya çalıştım alamadım öldü sandım bi baktım 5 dk sonra kolumda peçeteye sardım bi baktım yok uçmuş yada zıpladı bilmiyorum.
Halılara koltuklara yatağa baktım hiçbişey yok nette pire olursa buralarda olur yazıyor. Birde eşyaların dikiş yerlerinde yürürler yazıyordu nette tamde eşofmanın dikişinde yürüyordu.
Eşimde de yok böyle kızarıklık ve kaşıntı , sadece geçen gün ayağımda oldu bi kaşıntı dedi sadece. Pire olsa sadece beni ısırmaz dimi?
Yeni taşındık acaba binadamı bi sıkıntı var.
Salı günü kontrolüm var doktoruma sorucam alerji de olabilir büyük ihtimalle tahliller isteyecek ama hamileyim diye daha çok endişeleniyorum. Şu an sanki bütün vücudum kaşınıyor alerji gibi iyice pimpiriklendim.
Acile gitsem pire olup olmadığını anlarlar mı?
Lütfen bilen varsa yardımcı olsun. Foto da ekledim.
Neysen kaynaklanıyormuş peki pire falan mıydıCanım bir dönem bana olan şeyden olmuş sanada. Doktor bana böcek ısırığı demişti alerji değil seninki de alerjiye hiç benzemiyor. Nevresimini değiştir odanı iyice ara bir bir şey gözüne çarpacak mı. Benim eşimde de olmuyordu bende oluyordu sadece. Karaciğer değerlerine bakıyorlar birde onlarda normalse sorun yok. Ben yumuşatıcı katmadım o ara çamaşırları 1 hafta sonra geçti bendekiler.
Off ya nerden bulaştı acabaPiredir büyük ihtimal evi ilaclatmak lazım. Başka türlü kurtulamazsınız ve zıp zıp zıplarlar daha fazla evi sarmadan ilaçlatın derim. Geçmiş olsun.
Neysen kaynaklanıyormuş peki pire falan mıydı
Bende öyle olduğuna inanmak istiyorum ama iki kez böcek görünceYok pireden değildi çünkü ben hiçbir şey yapmadım kendiliğinden geçti. Doktor böcek ısırığına benziyor demişti böcek falanda yoktu evimde. Ben hamilelikten kaynaklanan bir döküntü olduğuna inanıyorum.
Bulamıyorum ki iki kez denk geldi bulsam öldürücemPire ısırığı gibi duruyor. Bir şey olmaz. Var olan pireyi öldürün. Kıyafetlerin dikiş yerlerine, ceplerine falan bakın. Sıkıca tutun öldürün. Öyle ilaçlama falan da istemez. Topraktan ya da köyden falan zıplamıştır. Birkaç tanedir en fazla öldürürsünüz biter.
Bende de aynısı var şuan eve tahta kurdu girdiğini öğrendikHerkese merhaba
Yaklaşık 2-3 haftadır ellerimde ,ayak üstünde kol ve bacaklarda sinek ısırığı gibi kızarıklık ve kabarıklıklar oluyor sonra kendi kendine geçiyor. Ama hep başka yerde yenisi çıkıyor ve sinek ısırmış gibi kaşınıyor. Bazende kaşıdıktan sonra kabarıyor sanki.
Geçen gün koltukta otururken küçük siyah bi böcek uçtu gözümün önünden. Bu günde eşofmanımın paçasını dikiyordum bi baktım bişey yürüyor üstünde aynı böcekten yine elime almaya çalıştım alamadım öldü sandım bi baktım 5 dk sonra kolumda peçeteye sardım bi baktım yok uçmuş yada zıpladı bilmiyorum.
Halılara koltuklara yatağa baktım hiçbişey yok nette pire olursa buralarda olur yazıyor. Birde eşyaların dikiş yerlerinde yürürler yazıyordu nette tamde eşofmanın dikişinde yürüyordu.
Eşimde de yok böyle kızarıklık ve kaşıntı , sadece geçen gün ayağımda oldu bi kaşıntı dedi sadece. Pire olsa sadece beni ısırmaz dimi?
Yeni taşındık acaba binadamı bi sıkıntı var.
Salı günü kontrolüm var doktoruma sorucam alerji de olabilir büyük ihtimalle tahliller isteyecek ama hamileyim diye daha çok endişeleniyorum. Şu an sanki bütün vücudum kaşınıyor alerji gibi iyice pimpiriklendim.
Acile gitsem pire olup olmadığını anlarlar mı?
Lütfen bilen varsa yardımcı olsun. Foto da ekledim.
Valla adam seciyorlar, orası kesinBulamıyorum ki iki kez denk geldi bulsam öldürücem☹ Bakıyorum hiçbiyerde bişey yok
Eşim de olsa benide ısırır sen alerji oldun diyor
Ayyy nefret ederim böyle şeylerdenValla adam seciyorlar, orası kesin
Bizde de oğlumu ve beni ısırdılar, eşimi isirmadilar.
Biz Dr a gittik kaşıntıdan.
Adam da yine tık yok.
Bir de sivridir demesi iyice delirtti beni.
Yahu çocuğun poposunu benim karnımı isirmis, sivri nasıl girsin oralara
Velhasıl, hızlı çoğalırlar, gözlemleyin, bosvermeyin.
Pire, tahta kurusu, güve vs varsa yumurtası da vardır malesef
İlaçlama vs yaptınız mı yoksa denk geldikçe öldürerek mi kurtuldunuz?Büyük ihtimalle pire ısırığı çünkü benide ısırdılar bu yaz aynı bu şekildeydi.kaşıdıkça kaşınıyor
Açık renkli şeylerin üzerine gelirler ben bu şekilde öldürdüm hep