Pire olabilir mi?

Pek pireye benzemiyor hem daha siskin bir kabariklik olur.
Hemde bu mevsimde biraz zor sicakta olur
Ama bocek isirigina benziyor

İlaçlama vs yaptınız mı yoksa denk geldikçe öldürerek mi kurtuldunuz?
Ben bakıyorum hiçbiryerde bi tane göremedim
Yok ilaçlama yapmadık denk geldikçe öldürdüm
Yakalaması çok zor bilirim
İzleri hala geçmedi bacaklarımda
Her gün evi mutlaka süpürün halıların içine saklanıyolar genelde

Yok ilaçlama yapmadık denk geldikçe öldürdüm
Yakalaması çok zor bilirim
İzleri hala geçmedi bacaklarımda
Her gün evi mutlaka süpürün halıların içine saklanıyolar genelde
Teşekkür ederim. Bakalım doktor kontrolünü bekliycem o ne diyecek.
Bu süredede evde hep bakıcam sağa sola varsa mutlaka denk gelir herhalde dimi?
Bir de bi böcek varsa hergün yeni yere ısırır mantık olarak hergün yenisi çıkıyor mu ona bakıcam bide.

Pire ısırığı öyle hemen geçmez yalnız.sinek veya böcektir o
Yeni evimizde camlarda tel yok havalandırırken her türlü böcek sinek giriyor içeri anlamadım gitti bende
Üç -beş gün sonra kaşıntı yok oluyor hafif kızarıklık kalıyor oda günden güne geçiyor ğire de nasıl oluyor ne kadar sürüyor?

Vücudunda hissettiğin an banyoda yerleri islattiktan sonra üstünü cikarti duş al suda bayılıyor pire

Duş almadan önce makinaya at camasirini direkt sonra banyoyu yıka çamaşır çıkartırken suya düşerse kurtulmus oluyorsun

Yada makinada yıkanıyor ya çamaşır sonra evi temizle :))

Birşey alerji yapıyor olabilir ya da hamileymişsiniz birşeyden tiksindiniz mi son zamanlarda?

Pencere veya balkonunuza kuşlar geliyor mu?abimin balkonuna kumrular geliyordu bende yem koyuyordum sonra küçük siyah böcekler bulmaya başladım üstümde.Dip köşeyi çamaşır suyula silmiştik bi daha hiç görmedik

Bulamıyorum ki iki kez denk geldi bulsam öldürücem☹ Bakıyorum hiçbiyerde bişey yok
Eşim de olsa benide ısırır sen alerji oldun diyor
Gecmis olsun. Pire bazı insanlari cok ısırır, bazılarına dokunmaz bile. Eger elinizden kacirdiginiz an beyaz defter kâğıt gibi bir sey koysaydınız yere hemen gelirdi. Beyazda brlli oluyorlar ve yakalayinca çok sıkmak gerekiyor. Ufacicik bosluk bulsa yine zipliyor. Allahim yardimciniz olsun insallah öldürür rahatlarsınız

Bulamıyorum ki iki kez denk geldi bulsam öldürücem☹ Bakıyorum hiçbiyerde bişey yok
Eşim de olsa benide ısırır sen alerji oldun diyor
Bir daha gördüğünde elini ıslat,en azından tükürükle öyle tut. Islaklıktan kaçamaz. Başka türlü yakalayamazsın.

Acillik birsey degil ki.
gun icinde aile hekiminiz baksin, söylesin.
Pire icin de benim kedim bazen pirelenir. Ozellikle eve zor durumda diye yabanci kedi getirmissem ayni odaya sokmamama ragmen mutlaka kapar piresini.
Onlar da bir var bir yoklar. Ara sira ucuyor gibiler. Goruntu itibariyle de kafa bitine benziyorlar. Yani pire olabilir.
Ama benim pirelerim hic bana boyle isirklar atmazlar :) sadece kedi kasindirirlar

Bakın bu fotodaki 3 gün önce falan şiddetli kaşınıyordu şimdi böyle kaşıntı vs geçti
Pire ısırığına benziyor evet.
Köye gittiğimde hayvancılık yapan akrabaların evine gidersem ısırıyorlar oradan biliyorum.2 3 ay geçmiyor küçük bir kızarıklık oluyor ısırdığı yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…