Pire için yorgan mı yakıyorum?

Demek ki sen onu arkadaş olarak goruyorsun ama o seni ihtiyaç giderecek alet olarak görüyor (ay bunu yazmak bile iğrenç kusura bakmayın nolur ) ilk başta mont konusunda katılıyorum diyecektim (bazilarinda) ama son düşünce iğrenç gerçekten kusura bakma

Okurken tiksindim. Ne kadar bos insanlar var su hayatta. Pire icin yorgani degil tum evi yakin bence. Kisi kendinden bilir isi, kendisi bu tur bi iliski yasadigi icin sizin de boyle yapabileceginizi dusunmus ve bu inanilmaz asagilayici bir tavir bana kalirsa. Bu tarz zihniyetteki adamlardan uzak durun.

Al birini vur otekine.

Ikisi de mide bulandirici bence. Kadinlar uzun mont iysin diyen midemi ayri bulandirdi, ben erkegim hayvanca ve ahlakdisi iliskiler kurmam bu yuzden mubah diyen ayri igrenc.

Rezil ikisi de, bu konularin hicbiri asla pire degil. Kadinlara saygisi olmayan, cinsiyetci soylemlerde bulunan adamlarla isim olmaz.

Ikisi de aynı kişi..

Ardına bile bakma. Adamın bakışı bu evli kadın evli erkek bekar kadın arkadaş olamazmış tiri viri uzak dur niyeti pis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…