Pire için yorgan mı yakıyorum?

Fark ettiyseniz bu adam benim arkadaş olarak gördüğüm biri. Yani ilişki bazinda bakmadım olaya, ona da bizzat söyledim.
Boynu morararan çocuk ise eylül ayında bitmiş bir ilişki.

çok saçma bir durum bu.
adamı def et girsin piresi yorganı kalmamış bu durumun.. beyimiz uzun mont giymeyenleri doğru bulmuyor ama evli kadınla ilişkide sorun görmüyor. senin arkadaşlıklarına laf söylüyor falan filan..
tam bir kişi kendinden bilir işi olmuş bu.
hayata bakışınızın uyuşmadığını söyleyip bitir muhabbetini.
bir dahakine karşı cinsten arkadaşlarını daha dikkatli seçmeni öneririm erkekler bu konularda en ufak bir işareti farklı algılayacak tiynette çünkü..

Bu keyifsiz gecenin mahsülü dallamanın peydah olduğu gece bunu meydana getiren çiftin başı falan ağrısaymışta bu oksijen israfının temelleri hiç atılmasaymış... ne güzel şimdi hiç doğmamış olurdu :/

Yaa daha doğru ifade edilemezdi.
Güldürdün beni

Ya adam resmen evli adam başka kızla sadece yatmak için görüşür diyor, bunu diyen evli ve siz o bekar kız oluyorsunuz . Bırakın yorganı ben olsam o mekanı yakardım. Resmen sizinle ne niyette görüştüğünü çıtlatmış, sizin amacınız o değil belliki keşke benimle de mi yatmak için görüşüyorsun diyip ortalığı karıştırıp gelseydiniz. Nefretlik insanlar kategorisinde kendisi şuan

Biraz yanlış anlaşılmışım galiba. Bu bahsettiğim benden hoşlanan adam bekar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…