Pire için yorgan mı yakıyorum?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
İyi geceler hatunlar,

Birkaç ay önce tanıştığım bir erkek var. Benden hoşlanıyor. Ben yeni bir ilişki istemiyorum şimdilik hayatımda, arkadaş olarak sohbet etmeyi seviyordum onunla. Kendisine de ifade ettim bunu. Keyifli bir sohbeti var, görmüş geçirmiş biri. Zor bir zamanımda da fazlasıyla yanımda olup, destek olmuştu. Eminim ki şu an arasam, bir şeye ihtiyacım olsa kalkar gelir.

En son buluşmamızda, 'kadınların bel hizasından uzun mont giymesi gerektiğini düşündüğü' konusunda saçma sapan laflar etmişti. Bende soğuyup, bir süreliğine iletişimi kesmiştim.
Sonra tek lafla insanları silme annaboleyna, hepimizin saçma sözleri ve davranışları olabiliyor diye düşündüm. Tekrardan görüşmeye başladık.

Benim evli bir erkek dostum var, hatta abim sayılır. Oturup sohbet edip, dertleşiyoruz. Ki karısı da beni tanıyor.
İşte bu görüştüğüm erkek, arkadaşımla dostluğumuzu doğru bulmadığını söyledi.

Geçenlerde konuşurken önceden evli bir kadınla farklı tür bir arkadaşlıkları olduğunu söyledi. Arada aşk olmaksızın, karşılıklı ihtiyaçların giderildiği bir ilişki şeklinde tanımladı bunu.
Ona, 'benim arkadaşlığımı yanlış bulurken, senin yaptığın şey sana doğru mu geliyor, hem de ikisinin arasında dağlar kadar fark varken' diye sordum. Dediği şey, onların amacı belliymiş, bizim amacımız belli değilmiş, evli bir erkeğin benimle arkadaşlık etmesinin altında tek bir neden yatıyormuş.

Her ne kadar arkadaşlığından keyif alsam da yaptığı şeyi etik olarak doğru bulmadığımdan ve zihniyeti beni rahatsız ettiğinden bir daha hiç konuşmamayı düşünüyorum. En doğrusu bu gibi geliyor.
Bazen aşırı tepkilerim olabiliyor. Fazlasıyla yargılayıcı davranabiliyorum.Pire için yorgan mı yakıyorum? Sizlerle paylaşıp, yorumlarınızı almak istedim

İlişki düşünmediğim erkeklerin kadın erkek ilişkileri hakkındaki görüşlerine pek önem vermiyorum açıkçası. Kimseyi değiştiremeyeceğimin farkındayım çünkü. Başka yönleri beni mutlu ediyorsa hayatımda arkadaşım olarak kalmaya devam edebilir. Zaman zaman bu konular açıldığında çatır çatır kavga ederim ama arkadaşlığımı etkilemez.

Ama ilişki boyutuna geçebilecek bir arkadaşlıksa bu, bu tip konulardaki görüşler çok önemli. O zaman yol verilmeli.

Ver odunu, harla ateşi... cok isabetli bir karar vermissin.

Ne bileyim, sonuçta bir adamın aldatılıyor olmasına doğrudan aracılık ediyor. Bu beni rahatsız etti. Aynı şekilde kız arkadaşım da evli biriyle ya da ilişkisi olan biriyle takılsa rahatsız olur, arkadaşlığımı bitiririm sanırım.

Bakış açısı farkı diyoruz buna işte
İnsanların özel hayatlarıyla çok ilgilenmiyorum ben. Yaptığının yanlış olduğunu, devam etmemesi gerektiğini, zararı en çok kendine vereceğini söylerim ama gerisi ona kalmış. Kadın ya da erkek arkadaşlarımın özel hayatlarıyla ilgilenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…