- 1 Şubat 2016
- 428
- 584
- 31
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben pisliğim demenin bu kadar medenicesini görmemiştim. Arkadaşlığını yesinler. Pireyi değil adamı yak, zihniyet iğrenç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız.Bak benden sana bir tavsiye, bu yerçekimi kanunu kadar gerçek ve iki kere ikinin dört ettiği kadarda doğrudur, uyar uymazsın dana kalmış; evli bir kadına/erkeğe yan gözle bakabililen birisi ile sen sen ol asla aynı yöne bile bakma. Zira o insan öylesine aşağılık öylesine haysiyetsizdirki ondan bir cacık olmaz.
O eşini aldatan kadın ise oksijen ziyanı zaten, hakkında konuşmaya dahi değmez. Böyle bir kadınla ilişki kuran adamdan ise hiçbir hayır gelmez.
Adamda ki zihniyete bak. Sen o yorganı değil komple adamı yak.
Belki önyargılı yaklaşıyorum bilemem amaaa,Zaten ilişki bazında baktığım bir erkek değil, değildi.
Sadece arkadaşımdı.
Ahlâk namus ..vs gibi kavramları sadece kadınlara özgü sanan bir mahlukla zamanınızı hiç etmeyin bence. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememisler evli bir kadınla bunları yaşadığı için evlenecegi kadınada asla güvenmeyip hep şüphe taşıyacak çünkü kendi zihniyeti pislik.İyi geceler hatunlar,
Birkaç ay önce tanıştığım bir erkek var. Benden hoşlanıyor. Ben yeni bir ilişki istemiyorum şimdilik hayatımda, arkadaş olarak sohbet etmeyi seviyordum onunla. Kendisine de ifade ettim bunu. Keyifli bir sohbeti var, görmüş geçirmiş biri. Zor bir zamanımda da fazlasıyla yanımda olup, destek olmuştu. Eminim ki şu an arasam, bir şeye ihtiyacım olsa kalkar gelir.
En son buluşmamızda, 'kadınların bel hizasından uzun mont giymesi gerektiğini düşündüğü' konusunda saçma sapan laflar etmişti. Bende soğuyup, bir süreliğine iletişimi kesmiştim.
Sonra tek lafla insanları silme annaboleyna, hepimizin saçma sözleri ve davranışları olabiliyor diye düşündüm. Tekrardan görüşmeye başladık.
Benim evli bir erkek dostum var, hatta abim sayılır. Oturup sohbet edip, dertleşiyoruz. Ki karısı da beni tanıyor.
İşte bu görüştüğüm erkek, arkadaşımla dostluğumuzu doğru bulmadığını söyledi.
Geçenlerde konuşurken önceden evli bir kadınla farklı tür bir arkadaşlıkları olduğunu söyledi. Arada aşk olmaksızın, karşılıklı ihtiyaçların giderildiği bir ilişki şeklinde tanımladı bunu.
Ona, 'benim arkadaşlığımı yanlış bulurken, senin yaptığın şey sana doğru mu geliyor, hem de ikisinin arasında dağlar kadar fark varken' diye sordum. Dediği şey, onların amacı belliymiş, bizim amacımız belli değilmiş, evli bir erkeğin benimle arkadaşlık etmesinin altında tek bir neden yatıyormuş.
Her ne kadar arkadaşlığından keyif alsam da yaptığı şeyi etik olarak doğru bulmadığımdan ve zihniyeti beni rahatsız ettiğinden bir daha hiç konuşmamayı düşünüyorum. En doğrusu bu gibi geliyor.
Bazen aşırı tepkilerim olabiliyor. Fazlasıyla yargılayıcı davranabiliyorum.Pire için yorgan mı yakıyorum? Sizlerle paylaşıp, yorumlarınızı almak istedim
Anca avucunu yalar.Belki önyargılı yaklaşıyorum bilemem amaaa,
Evli bayanlara sadece yatak gözüyle bakan erkek,
Sana nasıl ne çeşit bakmaz ki..
(Konuşmalarınzdan çıkarabildiğim bu malesef)
Hatta bir konuşmamızda yazmış ki, yarın obur gün birine aşık olursan gel bana söyle. Senin için mutlu olurum. Ama cinselliği hoş karşılamam. Aşkı karşılarım.Ahlâk namus ..vs gibi kavramları sadece kadınlara özgü sanan bir mahlukla zamanınızı hiç etmeyin bence. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememisler evli bir kadınla bunları yaşadığı için evlenecegi kadınada asla güvenmeyip hep şüphe taşıyacak çünkü kendi zihniyeti pislik.
Bir sözü yüzünden soğuduğunuz kişiden ziyade bu abi gibi gördüğünüz kişi daha uzak durulması gereken biri, evli bir kadınla birlikte olabilecek kadar karaktersiz ve sanırım karşı cinsten iki kişinin normal arkadaş olamayacağı zihniyetinde, size de farklı gözle bakıyor olabilir bunu size farkettirmese de... Kısacası uzak durun bu abidenİyi geceler hatunlar,
Birkaç ay önce tanıştığım bir erkek var. Benden hoşlanıyor. Ben yeni bir ilişki istemiyorum şimdilik hayatımda, arkadaş olarak sohbet etmeyi seviyordum onunla. Kendisine de ifade ettim bunu. Keyifli bir sohbeti var, görmüş geçirmiş biri. Zor bir zamanımda da fazlasıyla yanımda olup, destek olmuştu. Eminim ki şu an arasam, bir şeye ihtiyacım olsa kalkar gelir.
En son buluşmamızda, 'kadınların bel hizasından uzun mont giymesi gerektiğini düşündüğü' konusunda saçma sapan laflar etmişti. Bende soğuyup, bir süreliğine iletişimi kesmiştim.
Sonra tek lafla insanları silme annaboleyna, hepimizin saçma sözleri ve davranışları olabiliyor diye düşündüm. Tekrardan görüşmeye başladık.
Benim evli bir erkek dostum var, hatta abim sayılır. Oturup sohbet edip, dertleşiyoruz. Ki karısı da beni tanıyor.
İşte bu görüştüğüm erkek, arkadaşımla dostluğumuzu doğru bulmadığını söyledi.
Geçenlerde konuşurken önceden evli bir kadınla farklı tür bir arkadaşlıkları olduğunu söyledi. Arada aşk olmaksızın, karşılıklı ihtiyaçların giderildiği bir ilişki şeklinde tanımladı bunu.
Ona, 'benim arkadaşlığımı yanlış bulurken, senin yaptığın şey sana doğru mu geliyor, hem de ikisinin arasında dağlar kadar fark varken' diye sordum. Dediği şey, onların amacı belliymiş, bizim amacımız belli değilmiş, evli bir erkeğin benimle arkadaşlık etmesinin altında tek bir neden yatıyormuş.
Her ne kadar arkadaşlığından keyif alsam da yaptığı şeyi etik olarak doğru bulmadığımdan ve zihniyeti beni rahatsız ettiğinden bir daha hiç konuşmamayı düşünüyorum. En doğrusu bu gibi geliyor.
Bazen aşırı tepkilerim olabiliyor. Fazlasıyla yargılayıcı davranabiliyorum.Pire için yorgan mı yakıyorum? Sizlerle paylaşıp, yorumlarınızı almak istedim
Yanlış anlaşılma olmuş. Abi gibi gördüğüm kişi değil o evli kadınla ilişkisi vs olan.Bir sözü yüzünden soğuduğunuz kişiden ziyade bu abi gibi gördüğünüz kişi daha uzak durulması gereken biri, evli bir kadınla birlikte olabilecek kadar karaktersiz ve sanırım karşı cinsten iki kişinin normal arkadaş olamayacağı zihniyetinde, size de farklı gözle bakıyor olabilir bunu size farkettirmese de... Kısacası uzak durun bu abiden
Cok acik aslinda canim yasattigini yasamaya korkuyor .. Evli olan arkadasin ve seninle ilgili yaptığı yorumlarda bu yüzden zaten. ben bu adamda sapkinlik sezdim uzak durmalısın ..Hatta bir konuşmamızda yazmış ki, yarın obur gün birine aşık olursan gel bana söyle. Senin için mutlu olurum. Ama cinselliği hoş karşılamam. Aşkı karşılarım.
Şimdi bile bu cümlelerin ne mana olduğunu kavrayabilmiş değilim
Kusura bakmayın gece vakti kısa devre yaptım galiba yine de doğru yoldasınız diyeyimYanlış anlaşılma olmuş. Abi gibi gördüğüm kişi değil o evli kadınla ilişkisi vs olan.
Iki şeyi de yapan o benden hoşlanan adam
Demek aldatma olarak görmüyor... Bunu aldatma olarak görmemek ile kütle çekim kanunu inkar etmek arasında hiçbir fark yok. O derece abes.Haklısınız.
Birkaç sayfa önce de demistim, evli olmayı geçtim ilişkisi olan biriyle yakınlaşan biriyle arkadaşlığımı sürdürmek istemem, kız arkadaşım dahi olsa.
Burda işin tuhafı adam yapılan şeyi aldatma olarak bile görmüyor. Kadının mutsuz bir cinsel hayatı varmış. Aralarında aşk yokmuş. Ikisi de karşılıklı ihtiyaç giderme olarak görüyorlarmış.
Yorgani degil pireyi Romayı yakarim defolsun gitsin terbiyesiz .Arada aşk olmaksızın, karşılıklı ihtiyaçların giderildiği bir ilişki şeklinde tanımladı bunu.