Pire gibi zıplayan böcek

Aynen evimde durmak istemiyorum

Herkese merhaba. Cuma gunu oglen 3.ilaclamayi yaptirdim ve o aksam kontrol etmek icin terasa ciktim ve ne goreyim rahat rahat dolaniyorlar...bunun uzerine dun gidip ilac aldim. Hava karardiktan sonra ortaya çıktıkları icin aksam 6-7 den sonra uygulayın demişlerdi. Ben de öğlen uyguladım aksam tekrar uyguladim ve bir saat kadar önce çıkıp baktim. Bu sefer canli olan gormedim. Bugun de aksam tekrar yapicam. Yarin tekrar yazarim canlısını görüp görmediğimi. Tabii ben terasa yaptigim icin istediğim zaman yapabiliyorum. Evin icinde olanlar bu kadar sık yapamayacaktir çünkü kokulu ve güçlü bir ilaç daha dogrusu ilaclar. Cunku 2 tane verdiler. Pompanin icine 2 kapak birinden 2 kapak diğerinden koyup suyla doldurduktan sonra uyguluyorum. Adamin dediğine gore tahta kurusu,pire ve bir de bu böcek en belali olanlarmis. Yani zor kurtulabildigimiz. Otellere falan uyguladığını soyledi. Hatta bir eve de uygulamış. Tek seferde çözdüğünü söyledi. Yalnız benim teras acik oldugu icin sanirim tek seferde cozme konusunda kesin birsey soyleyemedi.Neyse iste uzattim sanirim. Durumu yazarim. Ise yararsa ilaclarin isimlerini de yazarim.

Bu arada youtube da Böcek profesörü prof.dr. Hüseyin Çetin var. Kitap bitlerini anlattığı videoyu izlemistim. 3 tane madde ismi var. Ilaclari alirken de bu maddeler var mi bunlarin icinde dedim ve 2 si var. Insallah hepimiz bu böcekten kurtulabiliriz. Kurtulursam yeni sorunum tekrar ureyip uremeyecekleri olacak cunku bu böcekler suyu seviyor ve ilaclari aldigim adam da cok mu yikiyorsunuz demisti ve evet yikiyorum cunku cok kirleniyor. Tabi bunu dusunmek icin erken. Once kurtulmak lazim...

Benim evim müstakil bendede dışardan kayna
klı içeriye giriyordu her ilacı denedik ama işe yaramadı bizde kezzap alıp kapı önlerine dökmeye başladık çatlaklara bile yuva yapıyorlar duvarlardaki çatlaklarda yuvaları vardı heryeri kezzap dökünce gecti ama üç ay sonra tekrar başladı gene aynı yöntemi yapcaz

Eviniz müstakilse kapının önlerine kezzap dökün benim ev eski olduğu için çatlaklara yuva yapmıştı kapızdada evinizdede ıslak nemli biryer kalmasın sulak yerlerde de çok oluyor maalesef.Benim bahcem war saksı altlarına çok geliyorlar evimdede tek tük war süpürgeliklerde az biraz bile açıklık olmasın warsa silikonla kapatın .duvarda çatlak warsa akşam olunca elinzde vurun warsa çıkarlar zaten

Tekrar merhaba. Ilaclarin isimleri Descartes ve Ancora 5EC. Pazartesi akşamı kontrol ettiğimde 1 tane gördüm ve ilacladim. Bu aksama kadar bakamamıştım. Bu aksam kontrol ettiğimde yine 1 tane gördüm ve yine ilacladim. %100 ise yarıyor diyebilmem icin 3-4 haftaya daha ihtiyac var. Cunku terasi yikadiktan sonra çoğalma ihtimali var. Yalnız evin icinde ise yarama olasiligi yuksek bence cunku ilaci yapip kapatacaksiniz bir sure. Eger bu ilaclari kullanmayi dusunenler varsa mutlaka alacağınız yere ne kadar sure evden cikmaniz gerektiğini sormayi unutmayin.

Benim şuan gittiler gibi bir haftadan fazla oldu Allahıma bin şükür görmüyorum, trendyolda ne kadar böcek ilacı varsa hergün alıp bastım odaya, odamdan o kadar soğudum ki bu süreçte tüm eşyalarımı sattım bi süre çamaşır suyuyla falan da sildim odayı. Sonra belediyeye bahçemizi ilaçlattırdık. Allahım bir daha yaşatmasın o kadar zor ki. İnsallah siz de bir an önce çözersiniz dularım sizinle.

bu ilaçları nereden alabiliyorsunuz? internette bile satışı yok ben yine önlem amaçlı alıp sıkayım diyorum odama

Camasir suyundan etkilenmiyor bu böcek. Ilk baslarda ben de camasir suyuyla temizleyip duruyordum. Bir gun bir baktim ki camasir suyunun uzerinde bir guzel yürüyorlar. Artık evi sadece elma sirkesi koyduğum suyla siliyorum.

herkese merhaba, ben de bu böceklerden muzdaribim, ama sanırım çözümünü buldum, sanırım diyorum çünkü evde ilaçlama yaptıktan sonra yeni eve taşındım ama daha tam yerleşip evde kalamadım henüz. çok uzatmayayım, ispirto öldürüyor bunları, 1litre ispirto, 1 litre su ve 30-40 damla lavanta yağını sprey şeklindeki ilaçlama kabında karıştırıp eve tamamen sıktım ve ölümüne kaçtıklarını gördüm, üstlerine spreyi sıkınca da hemencecik öldüler yeni evimde yaşamaya başlayınca kesin çözüm mü göreceğim. Bu yöntem aslında maytlar için yapılan bi ilaçlama, yün halılarım mayt yapıyor diye kullanıyordum aslında ve tesadüfen bu böceklere denk geldi bu ilaç, işe yaradığını görünce çok mutlu oldum. deneyin, umarım kesin çözümdür.

Merhaba bu antenli 6 bacaklı çok küçücük közıplayan böcekletr çözüm bulan var ise yatdımcı olabilir mi ? İlk geçen sene Mayıs ayında gördüm ilaçlama yapıldı defalarca ama bitmedi evi taşıdım Temmuz ayında ve rahat ettim fakat bu sene taşındığım evdede gördüm Mayıs ayından beri bir kere balkano çıkamadım sineklik yaptırdım fayda etmedi camlar açıldığı an içeri geliyor defalarca ilaçlama yapıldı ama yok 254 dairelik bir sitede otruyorum soruyorum bizde yok diyorlar yönetim umursamıyor bu yüzdem bilen kurtulan var ise yardımcı olsun lütfen teşekkür ederim

Merhaba kullandıpınız karışım işe yaradımı acaba ? Teşeklür ederim

Ben delirmek üzereyim. Şirket ilaçladı yine fayda etmedi. Pencerelerin diplerindeki fitiller varya oralara girip çıkıyor. Yerdeki parke boşlklarına, kapı dipleri vs. İlk başta az göruyorum snra artıyor. O arttıgı dönemde mutfak dolabnda dahi yürüyor. Deterjan ve tarımsal ilaç.işe yaramadı yerleri nemli bırakmamak lazım. Şirket tüm evlerdr var diyo. Kimse farketmiyormuş. Ben tlfn ışıgyla bakmadan bile görmeye başladm artk. Sağlğa zararı varmı bilmyrm . Bence ısırıyor. Oğlum küçük yere bırakamıyorum. Hoş duvarda koltkta yatakta bile oluyor bazen

Peki bu karışımı halılara ne zmn uyguluyosnz. Yıkama öncesimi snrasımı.
Halılar açık renk iz kalırmı acaba. Bide mesela 6 metre kare halıya tahmınen ne kdr kullanıyosnz. Islatacak kadar mı.

Kesnlıkle eşyalarmdan nefret ettim. Dikkatlı bakınca mobilya aralarınada giriyorlar ztn. Taşınsak ne olacakki.
Sineklik, ilaçlama şirketi hiçbişy ayda etmedi. Yğn halılardnmı acaba diyorm ama giderlerdnde çıkıyo bazen

Bu durumda çözemiyorum gibi görünüyor, evde hepa filtreli süpürge de yok. Sanırım ruh sağlığımı kaybedeceğim bu süreçle. Çok teşekkürler yardımlarınız için.
Bakın arkadaşın dedigi biçok şeyi yaptm ben. Evde slikonlanmadık bi yer kalmadı. Süpürgelıkler pencere dipleri fitilleri vs. Her yerr. Ve farklı ilaçlar denedim.
Bi ara yok oldular. Kii benım evim sabahtan akşama kdr güneş alıyor. Rutubet nem asla yok. Sık havalandırıyorum. Sineklık taktık. Giderleri kapattm erinmedim. Hepsiiini. Amaa bitmedi yine var. Gayet rahat takılıyorlar. Aşırı buyumuyolar en fasla bit kdr . Daha miniği var ama daha irileşmiyor. Buharlı ilaçlamayı önerdi şirket. Her deliğe ilaç girermş. Ama ozmnda çok detay temızlık yapılmalıymş.
4. Kattayız. Binada bahçe var. Tüm binanın dış cephesini ilaçlatamayız ki.
Şirketin dedigine göre, mütahitler inşaat kurumadan üst üste yaptıgı için herşeyi evlerin kendi yapısında oluyormş. Bina içten içe kuruyunca bitiyormş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…