Bebek İkinci El piraye'nin markalı yeniden farksız kıyafetleri

Kıyafetlerin hepsi tertemiz ve çok güzel gerçekten,
bu kadar eşyayı bu zamana kadar nerede sakladınız bu kadar onu merak ettim..
Ayrıca fiyatlara çok diyen arkadaşlar kusura bakmasınlar ama Zara nın bir elbisesi sezonda 90 lira sezon sonunda en iyi ihtimalle 50 lira oluyor.
Biz bunları alırken bu fiyatları bi güzel ödüyoruz,alanlar da markalı ürünleri tercih ediyorlar,o zamann..
Tamam burda bir parça 20 liraya gitmez ama siz de bütün parçaların fiyatlarını düşürmüşsünüz,
Valla ben bu durumlara sinir oldum ve burdan satış yapmak yerine hayrıma veririm daha iyi dedim dağıttım gitti hepsi yemin ederim..

merhabalar.Nasılsınız.noldu benim beğendiğim birkaç ürünü alacak olan diğer arkadaş karar verdimi.alacak mı?ben onu bekliyodum da ses seda yok.daha beklemeyim canım ben alayım beğendiklerimi.seni yarın ararım inşallah telden.yarına kadar sana süre.yapacağın indirimi iyi düşün.düşün.düşün...burdan hipnoz edermiyim acaba diye bi şansımı deneyeyim dedim de.hadi sana da bana da iyi akşamlar.

canım.hepside cok güzel ciciler ian.satabildiklerini sat.elinde kalan tüm 2 yas ve üstünü bana kargolayabilirsin.bemde ikiz kızı-erkek ve erkek 3 bebiş var :))

Next marka balon etek ve badi 2-3 yaş

pullu badi ve etek 2-3 yaş

hello kity tulum 3 yaş

bunları istiyorum

pullu badi ve eteği birine gönderecektim ama vazgeçebilir bugün yarın döner bana bende sana haber veririm diğerleri duruyor cnm

aynen cnm gerçekten çoğunu çok pahalıya aldım bende çok düşük fiyata gideceklerin bazılarını arkadaşlarıma vermeyi düşünüyorum zaten...

arasanız netleştiririz ya da msj atın tel.e kesin istediklerinizi rastlaşamıyoruz çünkü

canım.hepside cok güzel ciciler ian.satabildiklerini sat.elinde kalan tüm 2 yas ve üstünü bana kargolayabilirsin.bemde ikiz kızı-erkek ve erkek 3 bebiş var :))

cnm sen kesin istediklerinin resmini koy göndereyim.

gözünüz aydın ,bebeğinizi sağlıcakla büyütün,inşallah çabuk toparlanırsınız.
4.elbise 5 lira 1-1buçuk yaş
2.c a marka yine winieli
1.cioe marka 1buçuk2 yaş
2.nike 1-1buçuk yaş
7.zara marka 18-24 ay puanlı mevsimlik
6.kanz 2 yaş dar paça pantalon
bunlar duruyor mu ,evetse fiyat son ne olacak

6 aylık ve 1 yaş arasında elinizdeki giysilerin hangilerinin kaldığını öğrenebilir miyim. Çok beğendiklerimin var torunum için topluca almayı düşünüyorum pijamaları da giysileri de. İlgilenirseniz sevinirim. İyi günler.

zara elbise,lcw panço, hediye olan badiler hariç diğerleri duruyor 90 liraya verebilirm hepsini kesin alıcaksanız biran önce haber verin sizin istediklerinizin içinden ürün isteyen arkadaşlar da var eğer dönmezseniz satıcam tel. nımaramı vermiştim baya oldu haber verin

cnm cioe takım,gri ceylan marka taytlı takım, mor tunikli takım taytıda var onun,gap takım bunlar duruyor istediklerinden 34 lira hepsi kesin alıcak mısın? ona göre adres bilgilerini gönderirsin

nike takımı memmrem istiyor, cioe takımı da bi arkadaş istemiş 1-2 gün bekleyelim eğer almazlarsa size gönderirim.kanz pant.la zara mont satıldı. elbise ve c&a takım duruyor ikisi 18 lira
teşekkür ederim ayrıca :)

elimdekilere bakıp cvp yazıcam size birazdan

satılanların çoğu büyük olanlar sizin istediğiniz bedendekilerin tamamına yakını duruyor nerdeyse siz beğendiklerinizi söylerseniz ona göre hesaplarız:)

ben şimdi çıkıyorum yarın bakarım yine kesin alacaklarınızı yazarsanız karışmamış olur arkadaşlar ona göre gönderirim bende

İlginize teşekkür ederim. Ben almak istiyorum ama hangileri kaldı bir öğrenebilirsem, topluca fiyatıyla birlikte iyi olacak. Bir de PTT kargoyla göndermeniz mümkün mü?
Size bebeklerinizle sağlıklı ve güzel günler dilerim, iyi günler.

Aşağıdaki giysileri almak istiyorum, biraz karışık olabilir, biliyorum sizin de pek zamanınız yok. Ben bazılarını iki kere yazmış olabilirimBir bakabilirseniz ürünleri yazıp toplu fiyat verirseniz sevinirim sağlıklı mutlu günler.

2-zara marka 9-12 ay kadife jile 15 lira 1 kaç kere giyildi
3-altı pembe fırfırlı kot elbise 9-12 ay 5lira
4- 1 yaş özel gün elbisesi 10 lira hiç giyilmedi
5-zeyland marka 1-2 yaş kadife elbise 15 lira 1 kere giyildi
7-h&m marka 1 1buçuk yaş çok güzel bi elbise 10 lira

2-nike 1-1buçuk yaş takım 15 lira

1-zara çok şık bluz ve lcw kot 1 yaşa uygun 15 lira
2-6-9 aya uygun takım 12lira
1-zara marka 6-9 ay süper bi tunik 10lira
2-2li çok güzel tunikler 12 lira 9-12 aya olur
7-biri zara marka 2 badi 9-12 ay 10 lira
-cichild marka 9-12 ay kadife ceket sıfır hiç giyilmedi 10 lira
2-wenice marka 9-12 ay 10 lira çok güzel bi hırka bi düğmesi kopmuş sadece
8-yeşil içi çiçekli kışlık mont 1-2 yaş 20 lira
9-lcw 1-1buçuk yaş panço 10 lira hiç giyilmedi
3-cichild 9-12 ay kadife çıtçıtlı tulum 15 lira
10- 74 cm kot ceketli elbise 13 lira
3-zara ev botu 19 no 10 lira
- lcw 22 no ev ayakkabısı 3 lira
9. benetton marka triko çok güzel bir elbise 15 lira

1. lcw elbise 8 lira
2.lcw kot elbise 9
3.c&a elbise 5lira
4. 7 lira
5. wenice elbise 13 lira
6. sarı jile 3 lira
7. lacivert balon elb. 5lira

2. zara kadife jile 10 lira
3-altı pembe fırfırlı kot elbise 9-12 ay 5lira
5. zeyland elbise 9lira
5. next takım 15 lira
6.lcw takım 15 lira

1-zara çok şık bluz ve lcw kot 1 yaşa uygun 15 lira
4-kapşonlu 1buçuk 2 yaş üst 5 lira
cichild 9-12 ay kadife çıtçıtlı tulum 15 lira
4-zara yeşil kapri 74 cm 8 lira

merhaba şimdi baktım istediklerinize wenice kot elbise, lcw panço, lcw kot elbise, benetton triko elb., lcw 8 lira olan triko elb.yok onun dışındakiler duruyor.birde lcw 15 liralık takım pembe çiçekli gömlek ve kadife pantolonlu takımmı o 3-6 ay çünkü uygunmu size.
fiyatla ilgili de özelinize yazıyorum şimdi.

çok teşekkür ederim.
ptt ile gönderebilirim
istediklerinizin içinden bazılarını isteyen arkadaşlarda var ama bi kaç gün bekleyelim demiştim dönmemişler kesin alıcaksanız gönderirim onlarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…