• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El piraye'nin markalı yeniden farksız kıyafetleri

çok teşekkür ederim.
ptt ile gönderebilirim
istediklerinizin içinden bazılarını isteyen arkadaşlarda var ama bi kaç gün bekleyelim demiştim dönmemişler kesin alıcaksanız gönderirim onlarıda

MErhaba lacivert dar kot pantolon, üzerinde ayıcık resimli kapuşonlu sweatshirt ve paçaları tüylü tayt duruyormu acaba?

Ben sizden birkaç gün haber çıkmayınca(biliyorum bebeğiniz yeni) başka bir arkadaştan sipariş verdim. Ancak sizin giysileriniz de çok güzel almak istiyorum torunum için. Size ayıp olacak ama kargosu da var daha 100 tl'ye verebilir misiniz? O 3/6 ay olan 15 tl'lik iki takım çıktıktan sonra. Ayıp oluyor biliyorum ama sizi de memnun edecekse... Teşekkür ederim. Sağlıklı, mutlu günler.

istediklerim winnili 3lütakım ve elbise ,bir mont daha buldum satılmadıysa albimini 6-9 ay polar mont .onu kaça sayarsınız

MErhaba lacivert dar kot pantolon, üzerinde ayıcık resimli kapuşonlu sweatshirt ve paçaları tüylü tayt duruyormu acaba?

sadece tüylü tayt var ama oda kargo parasından az:) isterseniz yanına başka bişey ekleyin ya da tüylü taytı da iptal edersiniz size kalmış:)

Ben sizden birkaç gün haber çıkmayınca(biliyorum bebeğiniz yeni) başka bir arkadaştan sipariş verdim. Ancak sizin giysileriniz de çok güzel almak istiyorum torunum için. Size ayıp olacak ama kargosu da var daha 100 tl'ye verebilir misiniz? O 3/6 ay olan 15 tl'lik iki takım çıktıktan sonra. Ayıp oluyor biliyorum ama sizi de memnun edecekse... Teşekkür ederim. Sağlıklı, mutlu günler.

yazıyorum size özelden

istediklerim winnili 3lütakım ve elbise ,bir mont daha buldum satılmadıysa albimini 6-9 ay polar mont .onu kaça sayarsınız

winnieli takım en baştakimi o iki parça diğeri mor kazak mor winnieli badi ve pant. o 3 parça olanı istiyorsunuz dimi, elbise hangisi anlamadım montla takım 27 lira yapıyo

İstediklerimiz bazıları satılmış galiba tam takip edemedim. Yeni bir liste gönderiyorum ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

2-zara marka 9-12 ay kadife jile 10 lira 1 kaç kere giyildi
3-altı pembe fırfırlı kot elbise 9-12 ay 5lira
4- 1 yaş özel gün elbisesi 5 lira hiç giyilmedi

1-zara çok şık bluz ve lcw kot 1 yaşa uygun 15 lira
2-6-9 aya uygun takım 12lira

7-biri zara marka 2 badi 9-12 ay 6 lira
1-cichild marka 9-12 ay kadife ceket sıfır hiç giyilmedi 8 lira
2-wenice marka 9-12 ay 7 lira çok güzel bi hırka bi düğmesi kopmuş sadece

9-lcw 1-1buçuk yaş panço 5 lira hiç giyilmedi
*
10- 74 cm kot ceketli elbise 13 lira
7- lcw 22 no ev ayakkabısı 3 lira
3.c&a elbise 5lira

5. wenice elbise 13 lira
6. sarı jile 3 lira
7. lacivert balon elb. 5lira

1-zara çok şık bluz ve lcw kot 1 yaşa uygun 12 lira
4-zara yeşil kapri 74 cm 8 lira

Bunları topluca alırsam ne kadar olur.

Son düzenleme:
sizden bi ricam olcak ,satılanları çıkarıp tekrar yüklermisiniz istediklerim var ama anlamadım ayırılmış mı satılmış mı

İstediklerimiz bazıları satılmış galiba tam takip edemedim. Yeni bir liste gönderiyorum ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

2-zara marka 9-12 ay kadife jile 10 lira 1 kaç kere giyildi
3-altı pembe fırfırlı kot elbise 9-12 ay 5lira
4- 1 yaş özel gün elbisesi 5 lira hiç giyilmedi

1-zara çok şık bluz ve lcw kot 1 yaşa uygun 15 lira
2-6-9 aya uygun takım 12lira

7-biri zara marka 2 badi 9-12 ay 6 lira
1-cichild marka 9-12 ay kadife ceket sıfır hiç giyilmedi 8 lira
2-wenice marka 9-12 ay 7 lira çok güzel bi hırka bi düğmesi kopmuş sadece

*
10- 74 cm kot ceketli elbise 13 lira
3.c&a elbise 5lira

5. wenice elbise 13 lira
6. sarı jile 3 lira
7. lacivert balon elb. 5lira

1-zara çok şık bluz ve lcw kot 1 yaşa uygun 12 lira
4-zara yeşil kapri 74 cm 8 lira

Bunları topluca alırsam ne kadar olur.

şu alttakiler yok sadece;
5. wenice elbise 13 lira
100 liraya verebilirim kesin alıcak mısınız ona göre yeniden düzenliyceklerime eklemiyim bunları cvp bekliyorum sizden

Back