Bebek İkinci El piraye'nin markalı yeniden farksız kıyafetleri

hayırlı satışlar dilerim canım.elindeki ürünlerden 12 ay- 2 yaş için olanların hepsini resimleriyle ve son fiyatlarıyla tekrar belirtmeni rica etsem.eğer anlaşırsak hepsini almayı düşünüyorum.seni biraz yorucam galiba

12 ay 2 yaş arası olanları istiyosun sanırım cnm, öğlenden sonra bakar yazarım ben sana

lcv marka kot elbise 2-3 yaş 15 lira
lacivert balon elbise 1 yaş 7 lira
-zara marka 9-12 ay kadife jile 15 lira 1 kaç kere giyildi
cichild marka 5 yaş triko elbise 10 lira
h&m marka 1 1buçuk yaş çok güzel bi elbise 10 lira
lcw 1-1buçuk yaş panço 10 lira hiç giyilmedi
kanz 2 yaş dar paça pantolon 13 lira
benetton marka triko çok güzel bir elbise 15 lira
-lcv marka kot elbise 2-3 yaş 15 lira
bu ürünlere makul bir fiyat verirsen sonuçta kargo bize ait ve ikinci el bunuda göz önünde bulundurursan mail adresim enfaly@mynet.com

sunuda belirteyim daha kızıma yeni lcw den 15 tl çok güzel kot elbise aldım zaranın alt eşomanınıda eşim 5 liraya almış ve bunlar sıfır ürünler cazip olmalı ikinci el ürün almak ,ç,n bende resimlerini koymuştum oğlumun eşyalarının senin fiyatlarında ama zaten satmayı çok gönlüm el vermiyordu sadece meraktan resimler bırakmıştım velhasıl kimse sormadı zaten

fiyatları zaten düşürdüm 3.sayfadan sonra bakarsanız eğer...
bende zaten satmak istemiyorum kıyamıyorum ama 2.bebek erkek olacağı için giyemeyecek o kadar kıyafeti de ne yapıcam??
lcw elbise 9 lira
balon elbise 4 lira
zara kadife jile 10lira
cichild marka elbise 5lira
h&m elbise 5lira
lcw panço 5lira
kanz pant. satıldı
benetton elbise 10 lira

toplam 48 lira 40 liraya verebilirim.
istediklerinizin içinden bi arkadaşın daha istedikleri var kesin alıcak mısınız siz?

Son düzenleme:

cnm o baştaki zara bluzle lcw pantolonu ve lcw hırkayı da mı istiyosun ilk gönderinde onlar yoktu eğer onları da istiyorsan 55 e verebilirim toplam.

cnm o baştaki zara bluzle lcw pantolonu ve lcw hırkayı da mı istiyosun ilk gönderinde onlar yoktu eğer onları da istiyorsan 55 e verebilirim toplam.
ilk gönderimde kot pantolon vardı onun yerine belki sende bir güzellik yaparsın dedim nerden baksan 15 20 kargoda ödücem uygunsa söylediğim fiyat hepsi için talibim yok değilse tabiki senin takdirin benim hepsine verebileceğim fiyat bu senin için uygunsa

kargo 7-8 lira ptt kargo. en baştaki zara bluz ve pant. çok yeni bedavaya göndermiş olurum onları o zaman:) o kadara veremem cnm

evet canım 12 ay ile 2 yaş arası olan kıyafetlerin hepsi,yalnız kıyafetler seçiliyo.öncelikli nıke eşofman takımını sakın kimseye verme he.sürekli giremiyom foruma bebekten.ben sana beğendiklerimi belirtirim.sende artık hesabımızı çıkarırsın.para yetmezse bulaşıkları yıkarım

nıke 1-1,5 yaş takım 10 lira
kırmızı taytıda var tunikli takım taytında küçük bir delik var o yüzden takım 5 lira 1buçuk 2yaş
zeyland elbise kadife 9lira
h&m elb. 1,5 yaş 7 lira
lacivert balon elb. 5lira
elbise zara marka, 18-24 ay d.gününde giydi 10 lira
2si next marka 9-12 ay biri zara marka 2 yaş t-shirtler 8 lira
benetton ve mma ramma marka 1-1 buçuk yaş badiler badilerin çıtçıtlarının 1i kopmuş pembeninde altında çıtçıtında yırtığı var (hediye)
wenice kırmızı1buçuk yaş pantolon 5 lira
yeşil içi çiçekli kışlık mont 1-2 yaş 14 lira
lcw 1-1buçuk yaş panço 5 lira
biri zeyland marka 12-18 ay hırka ve yelek biraz tüylendiği için 5 lira
wenice marka 9-12 ay 10 lira çok güzel bi hırka bi düğmesi kopmuş sadece 7 lira
biri zara marka 2 badi 9-12 ay 6 lira
zara çok şık bluz ve lcw kot 1 yaşa uygun 12 lira
canım şimdilik bunları seçebildim.inşallah hiçbiri satılmamıştır.resimlerini ekleyemedim kusura bakma.bulamadım nasıl ekleneceğini. neler alacağımı valla aradım taradım yazdım.güzelliğini beklerim.şimdi çıkmam gerekiyor netten.cevap yazarsanda yarın bakarım ancak.iyi geceler.allaha emanet olun.görüşmek üzere

özelden yazıyorum sana cnm bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…