Su dalgası yaptırsaniz baya hacim gelir. Kıvörcık saç seviyorsaniz eğerMerhaba arkadaşlar. Konu buraya uygun değilse taşınsın lütfen. Benim için psikolojimi etkileyen bir sorun olduğu için buraya açıyorum. Başlıktan da anlayacağınız üzere saçlarım inanılmaz düz, şekilsiz, kafama resmen yapışık.. Eşim erkek kuaförü onun da tavsiyesiyle birkaç yöntem denedim ama yok fayda etmedi. Saçlarım eskiden gürdü. Dökülme olmadı, yani öbek öbek dökülme yaşadığım bir dönem olmadı, her insan gibi tararken birkaç tel dökülür. Resmen durup dururken hacmini kaybetti. Geceleri yastıkta başımı çevirirken bile saçlarım elime geliyor, o kadar inceler ki uykum kaçıyor (dış görünüşe maalesef aşırı takıntılıyım). Dümmmdüz ve resmen kafama yapışıyor. Çok az değiller ama asla hacimli de değiller..Doktora gittim, kan teslerim yapıldı (düzenli olarak kan tahlili yaptırırım) d vitamini eksikliği dışında bir sorunum yok ki uzun zamandır ilaç kullanıyorum normal seviyelere gelmek üzere. Çok mu takıntı yaptım bilmiyorum.. kuru şampuan vs gibi ürünler denedim anlık faydaları dışında uzun vadede işe yaramadılar. Her gece yatarken örüyorum ki sabaha açtığımda bu kadar hacimsiz gözükmesin. Saçlarımı nasıl hacimlendirebilirim?
ay en büyük sıkıntı ya cidden bir gün yıkama akşama gören bir aydır yıkanmıyor musun sen der insanayaa inan asla istemezsiiinsönük, bi havası olmayan saç işte.. şekle girmez, 1 gün yıkamasan yağı kabak gibi gösterir. Evet yandan ayırmak bi nebze hacimli gösteriyor ama o da yüz tipime yakışmıyor nereden tutsan elinde kalan bi durum
kalıcı bir işlem mi yoksa maşa gibi bir şekillendiriciyle yapılan modeli mi diyorsunuz?Su dalgası yaptırsaniz baya hacim gelir. Kıvörcık saç seviyorsaniz eğer
hatta sabah yıkanan saçın akşama doğru yağlanması şokuay en büyük sıkıntı ya cidden bir gün yıkama akşama gören bir aydır yıkanmıyor musun sen der insana
herkes kendinde olmayanı ister demişler yaKızım da kıvırcık.
O da pırasa saça sahip olmak için aglıyordu.
Kalıcı . 1 yıp falan dayanıyor. Bir arkadasim yaptirmiştı baya guzel olmuştu. Saçları azdı ama çok hacimli duruyordukalıcı bir işlem mi yoksa maşa gibi bir şekillendiriciyle yapılan modeli mi diyorsunuz?
Kalıcı . 1 yıp falan dayanıyor. Bir arkadasim yaptirmiştı baya guzel olmuştu. Saçları azdı ama çok hacimli duruyordu
Böyleydi. Bir kimyasal surüp bekletiyorlarmiş. Sonra 1 yıl dayanmistıkalıcı bir işlem mi yoksa maşa gibi bir şekillendiriciyle yapılan modeli mi diyorsunuz?
Zamanında okb tedavisi görmüş kadar takıntılıyım maalesef:)) Kimse umrumda değil ki , o beğensin bu beğensin değil amacım derdim.. kendim memnun değilim.Bir ablamizin sözüdür..
"Kılda keramet olsa k.cta çıkmaz" derdi.
İyi görünmeye herkes ister ancak bunu hayatının odağı haline getirip kendini mutsuz etme derim.
Tabi yaş olarak nispeten gencsen, bunu anlaman zaman alabilir.
Zaten biri seni beğendiğinde ; pırasa olarak nitelendirilen saçın bile ona ipek gibi gelir.
araştırıyorum, teşekkür ederiiimmmBöyleydi. Bir kimyasal surüp bekletiyorlarmiş. Sonra 1 yıl dayanmistı
Aha benim kızın saçı.Böyleydi. Bir kimyasal surüp bekletiyorlarmiş. Sonra 1 yıl dayanmistı
Bir yöntem var yeni nesil perm diye geçiyor çok güzel bukleler yapıyorlar arkadaşaım da düz saçlı bir sene severek kullandı yine yaptırcak sanırım baharda. O tarz bi işlemi kaldırabilir mi saçlarınız? Wag maşa bide haciö veriyor ama o da saçı yıpratıyor, örüp açmış gibi bi 20 dk daMerhaba arkadaşlar. Konu buraya uygun değilse taşınsın lütfen. Benim için psikolojimi etkileyen bir sorun olduğu için buraya açıyorum. Başlıktan da anlayacağınız üzere saçlarım inanılmaz düz, şekilsiz, kafama resmen yapışık.. Eşim erkek kuaförü onun da tavsiyesiyle birkaç yöntem denedim ama yok fayda etmedi. Saçlarım eskiden gürdü. Dökülme olmadı, yani öbek öbek dökülme yaşadığım bir dönem olmadı, her insan gibi tararken birkaç tel dökülür. Resmen durup dururken hacmini kaybetti. Geceleri yastıkta başımı çevirirken bile saçlarım elime geliyor, o kadar inceler ki uykum kaçıyor (dış görünüşe maalesef aşırı takıntılıyım). Dümmmdüz ve resmen kafama yapışıyor. Çok az değiller ama asla hacimli de değiller..Doktora gittim, kan teslerim yapıldı (düzenli olarak kan tahlili yaptırırım) d vitamini eksikliği dışında bir sorunum yok ki uzun zamandır ilaç kullanıyorum normal seviyelere gelmek üzere. Çok mu takıntı yaptım bilmiyorum.. kuru şampuan vs gibi ürünler denedim anlık faydaları dışında uzun vadede işe yaramadılar. Her gece yatarken örüyorum ki sabaha açtığımda bu kadar hacimsiz gözükmesin. Saçlarımı nasıl hacimlendirebilirim?
D vitamini yönünden beslenin güneş alın ilaçlar saç serumlar vs. bir yere kadarMerhaba arkadaşlar. Konu buraya uygun değilse taşınsın lütfen. Benim için psikolojimi etkileyen bir sorun olduğu için buraya açıyorum. Başlıktan da anlayacağınız üzere saçlarım inanılmaz düz, şekilsiz, kafama resmen yapışık.. Eşim erkek kuaförü onun da tavsiyesiyle birkaç yöntem denedim ama yok fayda etmedi. Saçlarım eskiden gürdü. Dökülme olmadı, yani öbek öbek dökülme yaşadığım bir dönem olmadı, her insan gibi tararken birkaç tel dökülür. Resmen durup dururken hacmini kaybetti. Geceleri yastıkta başımı çevirirken bile saçlarım elime geliyor, o kadar inceler ki uykum kaçıyor (dış görünüşe maalesef aşırı takıntılıyım). Dümmmdüz ve resmen kafama yapışıyor. Çok az değiller ama asla hacimli de değiller..Doktora gittim, kan teslerim yapıldı (düzenli olarak kan tahlili yaptırırım) d vitamini eksikliği dışında bir sorunum yok ki uzun zamandır ilaç kullanıyorum normal seviyelere gelmek üzere. Çok mu takıntı yaptım bilmiyorum.. kuru şampuan vs gibi ürünler denedim anlık faydaları dışında uzun vadede işe yaramadılar. Her gece yatarken örüyorum ki sabaha açtığımda bu kadar hacimsiz gözükmesin. Saçlarımı nasıl hacimlendirebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?