Ay evet korktum kızdım ne katiyon hemen agzina diye attım.yolda. sadece koronovirus değil ne biliyim herhangi başka hastalık geçer falanEn fazla grip bulaşabilir
Korkmayın yine de bol suyla yıkarsiniz elini agzini
Bu virüslerden iyice paranoyak olduk
Aaa ilk kez duydum. Kaynagi nedir?3 yaşındaki çocuğun bağışıklığı artık güçlenmiştir. Yine de dikkatli olmak lazım. Ayrıca corona virüsü 0-9 yaş çocukları etkilemiyor.
CORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBEDENLER (YAŞ ORANI)Aaa ilk kez duydum. Kaynagi nedir?
Konu sahibi, oglum 6 aylik emeklemeye başlayıp dişlerini halı saçağı ile kasidigindan beri ben artik hijyen takıntısını bıraktım.. gelecek olan hastalik havadan sudan da geliyor. Fazla pimpirikli olmak çocuğu baskı altinda bırakmaktan baska birseye yaramıyor
Kim balon verdi tanıdığınız biri miydiArkadaşlar 3 yasindaki kızıma biri balon verdi bugün ben atacaktım yarı yolda sanki kullanılmış gibi geldi çünkü. Kızımda hemen ağzına soktu sinir oldum. Kötu bir hastalık bulaşmaz degilmi ?
Yok değildi park ta bir kadinKim balon verdi tanıdığınız biri miydi
Bişey olmaz merak etmeyin benimde kuzenime biri oyuncak vermişti o da hemen ağızına aldı bişey olmadı amaYok değildi park ta bir kadin
Neden etkileniyor birsuru çocuk hasta olmadı mi3 yaşındaki çocuğun bağışıklığı artık güçlenmiştir. Yine de dikkatli olmak lazım. Ayrıca corona virüsü 0-9 yaş çocukları etkilemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?