- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
İşte geldim burdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte geldim burdayım
Ellerine sağlık canım Her şey yolunda gider inşaaallah:)Hoşbulduk canım bir kısmı hazır birde iki tane yapıyorum aynısından fazla yap dediler
Belim ağrıdı biraz
Çok teşekkürler canım amin inşallahEllerine sağlık canım Her şey yolunda gider inşaaallah:)
Hangi ders canım:)Çok teşekkürler canım amin inşallah ❤❤
Ne diyeceğim sizde bu türkücüleri işliyor musunuz gına geldi hergün hergün
Türkçe canım :)Hangi ders canım:)
Biz daha 3 gün oldu okula başladık yarın yine tatil:)Bilmiyorum vallahi:)Bugün de deprem evine geziye gittiler:)Gerçi depremi evde canlı canlı yaşadıTürkçe canım :)
He doğru canım tatil Di dimi size:)Biz daha 3 gün oldu okula başladık yarın yine tatil:)Bilmiyorum vallahi:)Bugün de deprem evine geziye gittiler:)Gerçi depremi evde canlı canlı yaşadı
Aynen canım ya:)Ama iyi oldu bu havada ulaşım zor olacaktı:)He doğru canım tatil Di dimi size:)
İyi hatırlattın onu da çağırmış olduk:)Gelsin iki muhabbet edelimgözlerim arıyor kaç gündür onu
Sormak aklıma gelmedi
Teşekkür ederim . Kişi çok severdim ama artık beni çok zorluyor çocuktan dolayı bir daha kış gelsin istemiyorum o derece sevmiyorum artıkÇok geçmiş olsun canım
İyi hatırlattın onu da çağırmış olduk:)Gelsin iki muhabbet edelim
Size de geçmiş olsun.Benim oğlum çok hasta oldu neredeyse iki hafta sürdüSize de geçmiş olsun:)
Gelsin soralım bakalım bizi niye ihmal ediyormuşetçil bir hatun benim gibi
Evet canım iyi olmuş :)Aynen canım ya:)Ama iyi oldu bu havada ulaşım zor olacaktı:)
Rabbim şifa versin canım çocuk büyütmek zorSize de geçmiş olsun.
Biz bütün kış gün atlamadan hastaydik en iyi günümüz azı dişi çıkarttığı zaman düşün artık ne çekiyoruz