- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
Sen gene de 32 falan de,atar matar yarışmadan.huysuz ihtiyar
İtiraf ediyorum ilk aklımdan geçen 36ydi hepYok artık
Görünüşünü bilmem ama ruhun genç şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gene de 32 falan de,atar matar yarışmadan.huysuz ihtiyar
İtiraf ediyorum ilk aklımdan geçen 36ydi hepYok artık
38 yaşındayım canımİtiraf ediyorum ilk aklımdan geçen 36ydi hep
Görünüşünü bilmem ama ruhun genç şekerim
Sana fasulye yazacağım görürsün:)Olmaaaaazzzzz naparım sonra
Menümü yazdım, unutunca kaptan dövüyoNereye gittiniz:)
Kaç kilo oldun:)Menümü yazdım, unutunca kaptan dövüyo
Çok sıcak da iyi değil. Kışın üşüyoruz, yazın 50 derece de yanıyoruzHadi hayırlısıBu soğuk havanın sonrası ancak kar ile biter:)Biraz ısınır belki:)
Arada girip bakıyorum ablamm nasilsinBlue_Peri senin net mi kısıtlı niye görünmüyorsun.Yoksa ben mi kaçırıyorum
Dün gece kendi kendime diyorum.Bir daha yazın kimse sıcak yandım demesinSoğuk daha fena:)Hemen hasta oluyoruz:)Çok sıcak da iyi değil. Kışın üşüyoruz, yazın 50 derece de yanıyoruz
İyiyim canım sen nasılsınHayırdır yoğun musun:)Arada girip bakıyorum ablamm nasilsin
Biz bu kış hiç hasta olmadık şükür. İnşallah olmadan atlatırızDün gece kendi kendime diyorum.Bir daha yazın kimse sıcak yandım demesinSoğuk daha fena:)Hemen hasta oluyoruz:)
Ben de olmadım desem yarın hasta olacağım.Demedim duymayınAma araba dışında dışarı çıkmıyorum:)Biz bu kış hiç hasta olmadık şükür. İnşallah olmadan atlatırız
Şom ağzımı açtım yine
Şükür abla Hayat yoruyo sadece ev hali iş güç abla temizlik yapilcak valla bitmiyo iş bitmiyor ,İyiyim canım sen nasılsınHayırdır yoğun musun:)
Sipam uyumuyor ki geleyim sultanımCanfeb Hürrem'im nerelerdesin
duymadık duymadıkBen de olmadım desem yarın hasta olacağım.Demedim duymayınAma araba dışında dışarı çıkmıyorum:)
Çok geçmiş olsun canımBiz cilginlar gibi hasta olduk ....
Öyle canım iş hiç bitmiyor.Allah kolaylık versinŞükür abla Hayat yoruyo sadece ev hali iş güç abla temizlik yapilcak valla bitmiyo iş bitmiyor ,