Kararsızım ,aklımı çelen tarif bulursam:)duymadık duymadık
Şey..
Sen katılacak mısın?
İyidir inşaallahSipam uyumuyor ki geleyim sultanım
Sağol ablacım sanada kolaylık versin dikkat et kendine üşütmeÖyle canım iş hiç bitmiyor.Allah kolaylık versin
Benim oğlum çok hasta oldu neredeyse iki hafta sürdüBiz cilginlar gibi hasta olduk ....
Sağol canım benimSağol ablacım sanada kolaylık versin dikkat et kendine üşütme
Daha iyi çok şükür 6 da yarim saat uyudu şimdi uyumuyor oyuzdenİyidir inşaallah
Allah kolaylık versin:)Senin tarif ne zaman geliyor:)Daha iyi çok şükür 6 da yarim saat uyudu şimdi uyumuyor oyuzden
Sağol abla,cuma kısmetse karşınızdaAllah kolaylık versin:)Senin tarif ne zaman geliyor:)
İyi şükür abla bugün komsumun oğlu bendeydi dünden yorgundum giremedim yemek de geç saatlere kalınca sen nasılsınMinik Duduklu Tencere canım nasılsın seni göremedim:)
Allah kolaylık versin canım:)İyiyim canım çok şükürİyi şükür abla bugün komsumun oğlu bendeydi dünden yorgundum giremedim yemek de geç saatlere kalınca sen nasılsın
Şükür biz normale dönmeye başladık sizde durumlar nasılAllah kolaylık versin canım:)İyiyim canım çok şükür
Benzer koşturmalar :)
Bugün yine oldu canım:)2 gün önce Malatya'da oldu:)İkisi de 4.0 şiddetinde:)Daha büyük olmasın bunlara alıştık:)Şükür biz normale dönmeye başladık sizde durumlar nasıl
Bizim burda ilk defa araba tümden buz tuttu yerdeki sular domdu bu kadar soğuk görmemiştim ben senelerdir oralar nasıl kim bilir nerdeyse Türkiye'nin yarısi okullar tatildi kar yağdığında.Bugün yine oldu canım:)2 gün önce Malatya'da oldu:)İkisi de 4.0 şiddetinde:)Daha büyük olmasın bunlara alıştık:)
Hava çok soğuk kar yağıyor:)
Aynen canım böyle soğuk yıllardır görmedim:)Bizim burda ilk defa araba tümden buz tuttu yerdeki sular domdu bu kadar soğuk görmemiştim ben senelerdir oralar nasıl kim bilir nerdeyse Türkiye'nin yarısi okullar tatildi kar yağdığında.
Burda sonumseme başladı diyor uzmanlar ama burda da 3 ve 3.5 oluyor hala
Amin inşallah abla soğuğu bir şekilde atlatırız biraz fazla yakarız doğalgazı kömür Rabbim başka dert vermesin :))Aynen canım böyle soğuk yıllardır görmedim:)
Umarım sonumuz güzel olacak
Daha büyüğü olmasın inşaallah
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım benim
Ne yaptın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?