Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Bebekle ben iyiyiz abla eşim 10 gündür hastanede yatıyor
çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah
labneli ile herşeyi yapılıyormuş ya piınar labneli degildi milkten yaptım o yüzden koymadim pahalı pinar
komşudan ödünç kap alaydın bari cekimlik
kız sen yörük müsün gözlemeleri yörükler yapar
Evet hemde has yörük karakeçili yoruklerinden de bir kocam var evde her yer yörük yani

Hatta deprem sonrası bizim atalar gibi yaşayalım diyen bir kocam var

aaaa bende karakeçili yörüklerdenim kız sen söğüte geliyor muydun ertuğrulgazi anma şenliklerine.

aaaa bende karakeçili yörüklerdenim kız sen söğüte geliyor muydun ertuğrulgazi anma şenliklerine.
Yok öyle şenliklere hiç gitmedim ama bu hafta burda Trabzonlular in şenlikleri var hamsi festivali yapacaklarmış gitmek istiyorum

Sen bir minik serçe nasıl sevmem seni görünce, minik minik minik serçe ne tarif aldın söyle beni görünce
Seni çok. Çok severim

Eğil kulağına soyleyim ...

Ama kimse duymasın

Onu benden calmasin

Yok öyle şenliklere hiç gitmedim ama bu hafta burda Trabzonlular in şenlikleri var hamsi festivali yapacaklarmış gitmek istiyorum
sadece trabzon degil heryerden gelirler bak.:)
bilecikte de aynen öle olmuştu her yerden geliyor bide pahalı satiyolar herşeyi

sadece trabzon degil heryerden gelirler bak.:)
bilecikte de aynen öle olmuştu her yerden geliyor bide pahalı satiyolar herşeyi
Ben para vermem ki öyle

Eşim şimdi memleketi olan gelip laf söylemesin de bir memleketin festivalinfen içli köfte almıştı birde değişik bir kebabı vardı ondan yemişti böyle bir festivalde

Bir daha hayatta para vermem et hariç herşeye benziyor demişti tadı da nasıl ağırdı anlatamam sana ben öyle yerlerde herşeyi yemiyorum :))

bak burada yöreseli paylaşiyolar bakarak bizde yapariz degil mi
saolsun KK :)
bende vermem valla Bu yörüğün huyudur

bak burada yöreseli paylaşiyolar bakarak bizde yapariz degil mi
saolsun KK :)
bende vermem valla Bu yörüğün huyudur
Burda yörükler için çok pinti diyorlar

Yemez içmez ev dikerler diyorlar

Katık yapmayı iyi biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…