Tatlı mı tuzlu mu? Az ip ucu ver ☺
Çok fenasın yaSen iste ben sana söylerim canom
labneli
çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallahBebekle ben iyiyiz abla eşim 10 gündür hastanede yatıyor
komşudan ödünç kap alaydın barilabneli ile herşeyi yapılıyormuş ya piınar labneli degildi milkten yaptım o yüzden koymadim pahalı pinar
Evet hemde has yörük karakeçili yoruklerinden de bir kocam varkız sen yörük müsüngözlemeleri yörükler yapar
Çok fenasın ya
Kalp hırsızı hemşomŞimdi senin adına da katildigim için sen olmadan çok detaylı tüyo veremiyorum
aaaa bende karakeçili yörüklerdenim kız sen söğüte geliyor muydun ertuğrulgazi anma şenliklerine.çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah
komşudan ödünç kap alaydın baricekimlik
Evet hemde has yörük karakeçili yoruklerinden de bir kocam varevde her yer yörük yani
Hatta deprem sonrası bizim atalar gibi yaşayalım diyen bir kocam var
kız bende yapacam labneli bişeyler ama şülemiycemSen iste ben sana söylerim canom
labneli
Yok öyle şenliklere hiç gitmedim ama bu hafta burda Trabzonlular in şenlikleri var hamsi festivali yapacaklarmış gitmek istiyorumaaaa bende karakeçili yörüklerdenim kız sen söğüte geliyor muydun ertuğrulgazi anma şenliklerine.
Seni çok. Çok severimSen bir minik serçe nasıl sevmem seni görünce, minik minik minik serçe ne tarif aldın söyle beni görünce
kız bende yapacam labneli bişeyler ama şülemiycem
Seni çok. Çok severim
Eğil kulağına soyleyim ...
Ama kimse duymasın
Onu benden calmasin
sadece trabzon degil heryerden gelirler bak.:)Yok öyle şenliklere hiç gitmedim ama bu hafta burda Trabzonlular in şenlikleri var hamsi festivali yapacaklarmış gitmek istiyorum
hiç bilmiyorum yemek yapmayı yemek nasıl yapılıyormuş kiKiz sen yemek yapmayi biliyor musun, sonra minik gibi yumurtayı yakip yemek yaptim labneli deme
Ben para vermem ki öylesadece trabzon degil heryerden gelirler bak.:)
bilecikte de aynen öle olmuştu her yerden geliyor bide pahalı satiyolar herşeyi
bak burada yöreseli paylaşiyolar bakarak bizde yapariz degil miBen para vermem ki öyle
Eşim şimdi memleketi olan gelip laf söylemesin de bir memleketin festivalinfen içli köfte almıştı birde değişik bir kebabı vardı ondan yemişti böyle bir festivalde
Bir daha hayatta para vermem et hariç herşeye benziyor demişti tadı da nasıl ağırdı anlatamam sana ben öyle yerlerde herşeyi yemiyorum :))
Burda yörükler için çok pinti diyorlarbak burada yöreseli paylaşiyolar bakarak bizde yapariz degil mi
saolsun KK :)
bende vermem valla Bu yörüğün huyudur
aynen öle çok pintiyiz bizBurda yörükler için çok pinti diyorlar
Yemez içmez ev dikerler diyorlar
Katık yapmayı iyi biliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?