Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok açıklayıcı yazdın, herkes anlayacak labneli oldugunu.Sen iste ben sana söylerim canom
labneli
Teşekkür ederiz.yeni yarışma hayırlı olsun
Kanka benimkine dun soyledim her zaman gittigimiz buyuk markette labne vardi ya pinarin onu al diye.pinar degildi ki o dedi baska markaymisneysem dedim marketlere girdiginde sor nerde denk gelsen al dedim.bakalim bulursa tarif ayirticam simdiden ayirtirsam haksizlik olurnasıl olur o kadar konuşuyor ortalıkta birde BirTutamMutluluk20 kanka bu tembelliği sana yakıştıramadım
Evet ben şablon çıkarıyordum çocuklara resim dersi için yerde habire hareket halinde oldugumsan anlamadım ama eşimin yuzundeki panikten anladım
Yüzeye yakın olmuş yine
Ya bu adamların pırıl pırıl kafasıpınar labne bulamamam rezilliği.. kerem labne almış ikidir belirtiyorum.. ne fark eder nerden bilecekler markasını diyo ya foto istiyolar dedim
Şöyle bir şiir vardı aynı ona benzemiş
Duzeltmistim ama olmamışYanlış Jenna'dan özür dilemişsin, ama olsun,kabul ettim
Jenna olayım dedim,kabul etmediler Benim tansiyon da aynı senin ki gibi,ama hiç sorun olmuyor :)Hihihihi yanlış Jenna16 etiket yapmış
9-6 tansiyonla geziyorum ben kalbimde var, troidimde var...
Anam sanki 29 değil 49 hissediyorum kendimi
Olsun ,anladım ben onuDuzeltmistim ama olmamış
Jenna olayım dedim,kabul etmediler Benim tansiyon da aynı senin ki gibi,ama hiç sorun olmuyor :)
Halsizlik yapıyordur o zamanlar ,bir kere ameliyat sonrası tansiyon ölçtüler,vaay çok iyi dediler. Ama ben ölüyorum. 11/7 cikmis. Dedim o bana çokBendede sorun olmuyorda regle zamanı azap çekiyorum
Halsizlik yapıyordur o zamanlar ,bir kere ameliyat sonrası tansiyon ölçtüler,vaay çok iyi dediler. Ama ben ölüyorum. 11/7 cikmis. Dedim o bana çok
Ben de oyleyim işte kulaklarım uğuldar falan,takiliyorum işteYa benim ablamda öyleydi operasyon sonrası yürüyüş yaptıralım dediler, başım dönüyor dedi baktılar, iyi dediler tansiyonu, yürüyüş yapsın diye kaldırdılar bayıldı