Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok açıklayıcı yazdın, herkes anlayacak labneli oldugunu.Sen iste ben sana söylerim canom
labneli![]()
Teşekkür ederiz.yeni yarışma hayırlı olsun![]()
Kanka benimkine dun soyledim her zaman gittigimiz buyuk markette labne vardi ya pinarin onu al diye.pinar degildi ki o dedi baska markaymisnasıl olur o kadar konuşuyor ortalıkta birdeBirTutamMutluluk20 kanka bu tembelliği sana yakıştıramadım
Evet ben şablon çıkarıyordum çocuklara resim dersi için yerde habire hareket halinde oldugumsan anlamadım ama eşimin yuzundeki panikten anladım
Yüzeye yakın olmuş yine![]()
Ya bu adamların pırıl pırıl kafasıpınar labne bulamamam rezilliği.. kerem labne almış ikidir belirtiyorum.. ne fark eder nerden bilecekler markasını diyo yafoto istiyolar dedim
![]()
Şöyle bir şiir vardı aynı ona benzemiş
Duzeltmistim ama olmamışYanlış Jenna'dan özür dilemişsin, ama olsun,kabul ettim![]()
Jenna olayım dedim,kabul etmedilerHihihihi yanlışJenna16 etiket yapmış
9-6 tansiyonla geziyorum benkalbimde var, troidimde var...
Anam sanki 29 değil 49 hissediyorum kendimi![]()
Olsun ,anladım ben onuDuzeltmistim ama olmamış![]()
Jenna olayım dedim,kabul etmedilerBenim tansiyon da aynı senin ki gibi,ama hiç sorun olmuyor :)
Halsizlik yapıyordur o zamanlar ,bir kere ameliyat sonrası tansiyon ölçtüler,vaay çok iyi dediler. Ama ben ölüyorum. 11/7 cikmis. Dedim o bana çokBendede sorun olmuyorda regle zamanı azap çekiyorum![]()
Halsizlik yapıyordur o zamanlar ,bir kere ameliyat sonrası tansiyon ölçtüler,vaay çok iyi dediler. Ama ben ölüyorum. 11/7 cikmis. Dedim o bana çok![]()
Ben de oyleyim işteYa benim ablamda öyleydi operasyon sonrası yürüyüş yaptıralım dediler, başım dönüyor dedi baktılar, iyi dediler tansiyonu, yürüyüş yapsın diye kaldırdılar bayıldı![]()